Skoči na vsebino

Zakaj ne bi imeli BMW motocikla

Priporočene objave

Objavljeno

Pa ne samo vodno hlajen motor, še plavajoče diske ima! spredi in zadi  :grim

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Pa ne samo vodno hlajen motor, še plavajoče diske ima! spredi in zadi  :grim

dej mi prosim pokaž zadnji disk na tej sliki,k me res zanima kje je zmontiran poleg paken :grrr

Objavljeno

Pizda je huda k svinja tale gs-ka. Bo treba kej menjat.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Gremo dalje..obvezna oprema (med drugim) za GS-a je tudi strik ;)

35a097b557ef51fed794ff72a856cd20_zpsab78

f7f59402479dfa1ecf24e4004ded46b2_zpsb641

02d3e18a39c1b3a228f08c2e5c11640e_zps71af

74702938505d659485b0b4c6399f784a_zps5fc9

d855c2da0cf07d548d928aa547e32b90_zpsebc1

Objavljeno

Kaj napišeš u iskalnik da ti use to vn vrže?! Čist hudo :P

Objavljeno

gift ...................... ti si odvisnik ............................. u Idrijo bo treba........................... na odvajanje :OK:

Te lohka jest z mojim RT-jkčom zategnem............................ :smoke:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

gift ...................... ti si odvisnik ............................. u Idrijo bo treba........................... na odvajanje :OK:

Te lohka jest z mojim RT-jkčom zategnem............................ :smoke:

Vazi/roka...upam, da mas prikolicarja, da se Snecerja pobereva he he ;)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kaj grem lohk zraven :blush:  :lol:

Objavljeno

Ej kmet, zdej ko predeluješ moped, si razmislil o rotacijski luči? Na kmetijsko mehanizacijo paše :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ej kmet, zdej ko predeluješ moped, si razmislil o rotacijski luči? Na kmetijsko mehanizacijo paše :)

Sm že zmontiru :grim

• Všeč mi je 2
Objavljeno

:hmm: Nimam..................glih, ampak ..................nč bat............... :whistle: .............. bom rentov .................. sej na "motokultivatorje :lol1:  :lol1: ................. itak tko vse paše.

Pa kmeta bomo obvezno sabo vzel........................ ker tam v Idriji.......................vsak odvisnik rabi svojega "sponzorja". :010  :lol:

Tiste 3 mesce, k bosta na dopustu, pa bova s kmetom lepo vsak teden  z rotacijskimi lučkami po foglih na obiske hodila. :lol1:  :lol1:  :lol1:  :lol1:

Objavljeno

Letos bom organiziral piknik "zakaj ne bi imel BMW-ja" :) Pa da vidim, kdo bo prišel. V kolikor bo kdo imel mehansko okvaro na supermotorju nič bat, bo poskrbljeno hehe

Objavljeno

Letos bom organiziral piknik "zakaj ne bi imel BMW-ja" :) Pa da vidim, kdo bo prišel. V kolikor bo kdo imel mehansko okvaro na supermotorju nič bat, bo poskrbljeno hehe

Pridm in za vsak slučaj z KTM :grim

Objavljeno

..... ne, pošteno bi bilo, da tist, ki bo imel mogoče kakšno okvaro tist dan, dobi na pikniku dvojno porcijo ....  :kva2:

Objavljeno

Kaj na bmw servisu ne ješ z mehaniki?  :grim

preden odpraujo napako, dobiš še večerjo z zajtrkom ... čez ceu vikend :P

Objavljeno

preden odpraujo napako, dobiš še večerjo z zajtrkom ... čez ceu vikend :P

To je res,sam banda bmflarska ti potem za to vse iztavi račun in včasih je na računu kakšna hrana k je tud vidu nism :grim

• Všeč mi je 3
Objavljeno

To je res,sam banda bmflarska ti potem za to vse iztavi račun in včasih je na računu kakšna hrana k je tud vidu nism :grim

Ti meni delujes kot politik...najprej BMW, zdaj KTM..le kaj bo se iz tebe :D

Objavljeno

V najbolljšem primeru pričakujem temo: zakaj ne bi imel KTM motocikla...

;)

Objavljeno

Sej ti tud men deluješ kot ,da bi mel bmfla :P drugače pa bmw ostaja pri meni na prvem mestu ^_^ KTM sem kupil,da vam dokažem,da je bolj kvarljiv  in ne vpraš me kej je zdej oranžen krampek... :huh: ...na servisu :)

Objavljeno

Sej ti tud men deluješ kot ,da bi mel bmfla :P drugače pa bmw ostaja pri meni na prvem mestu ^_^ KTM sem kupil,da vam dokažem,da je bolj kvarljiv  in ne vpraš me kej je zdej oranžen krampek... :huh: ...na servisu :)

.... a na BMW- jevem in že čaka, da se boš lahko vozu, ko bodo mehankarji na "Unmu" že spet  po cele tedne diplomirali... :smoke:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!