HyperJack Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Pa ne samo vodno hlajen motor, še plavajoče diske ima! spredi in zadi :grim I30 in daneb 2
Kmet2 Objavljeno Februar 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Pa ne samo vodno hlajen motor, še plavajoče diske ima! spredi in zadi :grim dej mi prosim pokaž zadnji disk na tej sliki,k me res zanima kje je zmontiran poleg paken :grrr daneb 1
Tiger Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 http://www.autoevolution.com/news/2013-bmw-r1200gs-recalled-for-oil-pressure-issue-54935.html
krucymucy Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Pizda je huda k svinja tale gs-ka. Bo treba kej menjat. BelaStrela in Kmet2 2
gift Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Gremo dalje..obvezna oprema (med drugim) za GS-a je tudi strik
BelaStrela Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Kaj napišeš u iskalnik da ti use to vn vrže?! Čist hudo
papez47 Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 gift ...................... ti si odvisnik ............................. u Idrijo bo treba........................... na odvajanje Te lohka jest z mojim RT-jkčom zategnem............................ Mavti in Kmet2 2
gift Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 gift ...................... ti si odvisnik ............................. u Idrijo bo treba........................... na odvajanje Te lohka jest z mojim RT-jkčom zategnem............................ Vazi/roka...upam, da mas prikolicarja, da se Snecerja pobereva he he BelaStrela in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Februar 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Vazi/roka...upam, da mas prikolicarja, da se Snecerja pobereva he he Kaj grem lohk zraven :lol: daneb 1
krucymucy Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Ej kmet, zdej ko predeluješ moped, si razmislil o rotacijski luči? Na kmetijsko mehanizacijo paše I30 in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno Februar 11, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 Ej kmet, zdej ko predeluješ moped, si razmislil o rotacijski luči? Na kmetijsko mehanizacijo paše Sm že zmontiru :grim DAMI34 in krucymucy 2
papez47 Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 Vazi/roka...upam, da mas prikolicarja, da se Snecerja pobereva he he Nimam..................glih, ampak ..................nč bat............... .............. bom rentov .................. sej na "motokultivatorje ................. itak tko vse paše. Pa kmeta bomo obvezno sabo vzel........................ ker tam v Idriji.......................vsak odvisnik rabi svojega "sponzorja". :lol: Tiste 3 mesce, k bosta na dopustu, pa bova s kmetom lepo vsak teden z rotacijskimi lučkami po foglih na obiske hodila. Kmet2 1
gift Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 Letos bom organiziral piknik "zakaj ne bi imel BMW-ja" Pa da vidim, kdo bo prišel. V kolikor bo kdo imel mehansko okvaro na supermotorju nič bat, bo poskrbljeno hehe
Snečer Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 Bodo sami bmwjaši prišli :grim I30 in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Februar 12, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 Letos bom organiziral piknik "zakaj ne bi imel BMW-ja" Pa da vidim, kdo bo prišel. V kolikor bo kdo imel mehansko okvaro na supermotorju nič bat, bo poskrbljeno hehe Pridm in za vsak slučaj z KTM :grim igorkr 1
pik1 Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 Letos bom organiziral piknik "zakaj ne bi imel BMW-ja" Pa da vidim, kdo bo prišel. V kolikor bo kdo imel mehansko okvaro na supermotorju nič bat, bo poskrbljeno hehe ..... ne, pošteno bi bilo, da tist, ki bo imel mogoče kakšno okvaro tist dan, dobi na pikniku dvojno porcijo ....
Snečer Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 Kaj na bmw servisu ne ješ z mehaniki? :grim DAMI34 in maus 2
maus Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 Kaj na bmw servisu ne ješ z mehaniki? :grim preden odpraujo napako, dobiš še večerjo z zajtrkom ... čez ceu vikend daneb, igorkr, DAMI34 in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Februar 12, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 preden odpraujo napako, dobiš še večerjo z zajtrkom ... čez ceu vikend To je res,sam banda bmflarska ti potem za to vse iztavi račun in včasih je na računu kakšna hrana k je tud vidu nism :grim maus, bosa in DAMI34 3
gift Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 To je res,sam banda bmflarska ti potem za to vse iztavi račun in včasih je na računu kakšna hrana k je tud vidu nism :grim Ti meni delujes kot politik...najprej BMW, zdaj KTM..le kaj bo se iz tebe
corser Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 Ti meni delujes kot politik...najprej BMW, zdaj KTM..le kaj bo se iz tebe V najbolljšem primeru pričakujem temo: zakaj ne bi imel KTM motocikla... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 12, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 Ti meni delujes kot politik...najprej BMW, zdaj KTM..le kaj bo se iz tebe Sej ti tud men deluješ kot ,da bi mel bmfla drugače pa bmw ostaja pri meni na prvem mestu ^_^ KTM sem kupil,da vam dokažem,da je bolj kvarljiv in ne vpraš me kej je zdej oranžen krampek... ...na servisu
bosa Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 Sej ti tud men deluješ kot ,da bi mel bmfla drugače pa bmw ostaja pri meni na prvem mestu ^_^ KTM sem kupil,da vam dokažem,da je bolj kvarljiv in ne vpraš me kej je zdej oranžen krampek... ...na servisu .... a na BMW- jevem in že čaka, da se boš lahko vozu, ko bodo mehankarji na "Unmu" že spet po cele tedne diplomirali...
pajkica Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 k se lih tko lepo izide.... corser, sayo, gregorjanc in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se