Kmet2 Objavljeno Februar 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 No, to vse pove o značaju bmflarjev. Evo, tud zato ga ne maram, da ne b' bil tak ko oni! Še človek u nesreč nečejo pomagat! Če bi mel nesrečo bi ti pomagal,z veseljem, :yes: lenobe pa ne bom podpiral :evilgrin: P.S. pa poglej avatar,boš vidu kakšen bi lohk bil če bi bil bmflar.... ...in pol poglej še svojga :lol: bmflarji smo veseli srčni ljudje ,ne krvoločni agresorji,pa sej ni čudn,da si takšen,to je posledica japončkov,tud oni so podlo napadali in se nizko spuščali(Pearl Harbor) ^_^
Mavti Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Prvo morajo najprej sebi pomagat pa se orgarnizirat pa bmwje v pogon spravit šele potem bodo šli do sosedov in sosed mora kaj v steklenički ven prinest pa ponudit saj veš da zastonj nobeden več ne dela , oni . ki so pa izkoriščevalci je treba pa čimprej obiti naokoli daneb, Kmet2 in I30 3
Kmet2 Objavljeno Februar 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Prvo morajo najprej sebi pomagat pa se orgarnizirat pa bmwje v pogon spravit šele potem bodo šli do sosedov in sosed mora kaj v steklenički ven prinest pa ponudit saj veš da zastonj nobeden več ne dela , oni . ki so pa izkoriščevalci je treba pa čimprej obiti naokoli No ti si to mal diplomatsko zavil v celofan,drugače pa ja Mavti 1
Kavbojc Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Sej je pomlad baje za vogalom. Se bomo kej srečal na ali ob cesti in kakšno rekl BelaStrela 1
Snečer Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Lepo, da si pripravljen in da znaš pomagati bmwjašu pri defektu I30 1
I30 Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 bmflarji smo veseli srčni ljudje ,ne krvoločni agresorji,... Pa tok sem se u solariju matral, ti pa tko o meni. Moje drobno srčece takih grdih bmflarskih namigov ne prenese. Skregan! :glare:
Kmet2 Objavljeno Februar 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Lepo, da si pripravljen in da znaš pomagati bmwjašu pri defektu Sneči,a ti nam ne bi pomagal no sej kej dost ne moreš,ker orodje ki ga imaš za Kawlna ne paše ,je pregrobo,bmfl ma natančno sofisticirano orodje,nekaj podobnega kot,da greš raketoplan popravljat,sam ne z WD40 :grrr ,da ne bo pomote,to je sprej,ki ga potrebujejo motorji ki jim poka in rjavi okvir :grim
Kmet2 Objavljeno Februar 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Pa tok sem se u solariju matral, ti pa tko o meni. Moje drobno srčece takih grdih bmflarskih namigov ne prenese. Skregan! :glare: Neee nooo,sej ti bom dal bmfla za en krog
Snečer Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Saj sem že dal nasvet. http://www.r1200gs.info/misc/toolkit.html Še bolje pa je, če imaš telefon poleg s številkami od banke, hitri kredit in številkami za vlečno službo p.s. bolje wd40, kot pa počena kitajska litina, kjer ni nobene formule... I30 1
Kmet2 Objavljeno Februar 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Saj sem že dal nasvet. http://www.r1200gs.info/misc/toolkit.html Še bolje pa je, če imaš telefon poleg s številkami od banke, hitri kredit in številkami za vlečno službo p.s. bolje wd40, kot pa počena kitajska litina, kjer ni nobene formule... Jaz imam to orodje že preden si se ti spomnil bučk ,ki jih tu trosiš,kaj šele nasvetov ,ki me včasih res nasmejijo Drugače pa Sneči ko kupiš bmfla ti pripada mobilna garancija,ne bom ti razlagal podrobnosti,ampak na grobo....nekaj ti rikne,pod sedežem imaš št. eno za slo in eno za ostali svet,pokličeš,pridejo in rešijo zadevo,z tem ,da dobiš poplačane vse stroške,ki so ti z okvaro nastale(prenočišče,hrana,zamuda v službo itd...)no Kawlni so še svetlobna leta daleč od take ponudbe :grim No sm slišal,da če pokličeš Kawl servisno službo,ti za vsako napako svetujejo......pošpricajte z WD40 :lol: če motorja z tem ne usposobite,premontirajte kolesa na WD40 ,vžgite vžigalnik,ki je dodatna oprema vsakega Kawlna(da ga lahko zažgeš na licu mesta in nimaš stroškov z prevozom na odpad)in pritisnite na sprožilec
Snečer Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Ne bi zdaj kawla poleg mešal, vendar ima serijsko 4 letno garancijo... Pri BMWju razumem, da garancija obsega še marsikaj izven sfere motorja, saj meni bi se tudi pipalo, če rikne bokser za 20 jurjev (da ma nekaj opreme, brez tempomata)
Snečer Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,226931.0.html Spet lep primer, ko se lotiš neasfalta s tankom. Počelo je. Kombinacija strmine s rahlim kamenjem, (pre)kratkih nogu, (pre)teškog motora i ruku očvrslih od cjelodnevog klikanja miša ima samo jedan rezultat: ni makac dalje! U lošijem slučaju još se motor nasloni na cilindar. No, po drugi strani pa tank ni imel težav...
Kmet2 Objavljeno Februar 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Ne bi zdaj kawla poleg mešal, vendar ima serijsko 4 letno garancijo... Pri BMWju razumem, da garancija obsega še marsikaj izven sfere motorja, saj meni bi se tudi pipalo, če rikne bokser za 20 jurjev (da ma nekaj opreme, brez tempomata) Zgleda da bom mogu Kawla kupt,pa zaboj WD40 maus 1
Kmet2 Objavljeno Februar 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,226931.0.html Spet lep primer, ko se lotiš neasfalta s tankom. Počelo je. Kombinacija strmine s rahlim kamenjem, (pre)kratkih nogu, (pre)teškog motora i ruku očvrslih od cjelodnevog klikanja miša ima samo jedan rezultat: ni makac dalje! U lošijem slučaju još se motor nasloni na cilindar. No, po drugi strani pa tank ni imel težav... Če že kopiraš od fly-a kopiraj vse......isti si ko Kangler :grim I30 1
Snečer Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Saj sem dal link, samo boljše da ne bereš vsega. Boš našel komentar, kako je enemu razpadla GSka.
Kmet2 Objavljeno Februar 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Saj sem dal link, samo boljše da ne bereš vsega. Boš našel komentar, kako je enemu razpadla GSka. Sigurno so jo na Japonskem sestavili in pozabili dodat WD40 :lol:
BelaStrela Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Saj sem že dal nasvet. http://www.r1200gs.info/misc/toolkit.html Še bolje pa je, če imaš telefon poleg s številkami od banke, hitri kredit in številkami za vlečno službo p.s. bolje wd40, kot pa počena kitajska litina, kjer ni nobene formule... Ej, sneči, ful hvala! Tole je dejansko do konca uporaben link! D best, pa mamo novo čeklisto!
Bambi61 Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 (popravljeno) Jaz imam to orodje že preden si se ti spomnil bučk ,ki jih tu trosiš,kaj šele nasvetov ,ki me včasih res nasmejijo Drugače pa Sneči ko kupiš bmfla ti pripada mobilna garancija,ne bom ti razlagal podrobnosti,ampak na grobo....nekaj ti rikne,pod sedežem imaš št. eno za slo in eno za ostali svet,pokličeš,pridejo in rešijo zadevo,z tem ,da dobiš poplačane vse stroške,ki so ti z okvaro nastale(prenočišče,hrana,zamuda v službo itd...)no Kawlni so še svetlobna leta daleč od take ponudbe :grim No sm slišal,da če pokličeš Kawl servisno službo,ti za vsako napako svetujejo......pošpricajte z WD40 :lol: če motorja z tem ne usposobite,premontirajte kolesa na WD40 ,vžgite vžigalnik,ki je dodatna oprema vsakega Kawlna(da ga lahko zažgeš na licu mesta in nimaš stroškov z prevozom na odpad)in pritisnite na sprožilec Ja, probaj jih v Iranu ali Mongoliji ali Sibiriji poklicat! Boš videl kako se boste smejali vsi skupaj. Ali pa v Bolgariji ! V Sloveniji pa itak grem peš totih par kilometrov domov! Popravljeno Februar 25, 2013. Popravil bambi61
Kmet2 Objavljeno Februar 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Ja, probaj jih v Iranu ali Mongoliji ali Sibiriji poklicat! Boš videl kako se boste smejali vsi skupaj. Ali pa v Bolgariji ! V Sloveniji pa itak grem peš totih par kilometrov domov! Ni rečeno,da bi imeli vsi tako slabo izkušnjo kot ti!.....na napakah se učimo.....
Snečer Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Jap, čisto možno, da bi v teh krajih mimo pripeljal kombi z deli Čeprav za Sibirijo ne bi skrbel, tam se da iz kakšnega Urala pobrati še boljše dele.
Snečer Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Ni rečeno,da bi imeli vsi tako slabo izkušnjo kot ti!.....na napakah se učimo..... Tisti izlet Hrvatov si pogledal v miru? To je ja ena odisejada GSA modela, na vsakem bregu telovadba
Kmet2 Objavljeno Februar 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Sm pogledal v miru in fasal virus,mamu mu...... Drugače pa Sneči net je poln nebuloz tudi z drugimi motorji,sam tebe pač rajcajo bmfli :grim takih in drugačnih defektov ,padcev in raznih strokovnjakov na različnih znamkah je milijone,sam ne si mislit,da ti bom limal Kawasakije kako jih pobirajo po terenu,pa počene okvirje še novih Versysu,ki jih popravljajo z WD40,ker mene motorji pač ne rajcajo,zato imam žensko.....z motorjem se pa vozim in to brezskrbno in do zdej še z nobenim defektom na bmflu.....če pa bo ti pa urgentno javim,da vse poslikaš in zabeležiš,takrat me boš mel pa v šahu
Snečer Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Prav rad bi videl počen okvir na Versysu, ker za to prvič slišim Vem le, da je pri prvih serijah er6 do leta 2008 obstajala možnost, da je pri vpetju motorja na okvir počil var. Pri Versačiju pa tega več ni, ker ga delajo od 2008 dalje in je vpetje že drugačno. Vsekakor pa je tak defekt lahko popraviti, saj je štel jekleni. Pri aluminiju pa stvar ni tako preprosta. ------------ Žal je pač ta tema namenjena bmwjem, za druge znamke so drugi topici in lahko tam lepiš.
matic Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Prav rad bi videl počen okvir na Versysu, ker za to prvič slišim Vem le, da je pri prvih serijah er6 do leta 2008 obstajala možnost, da je pri vpetju motorja na okvir počil var. Pri Versačiju pa tega več ni, ker ga delajo od 2008 dalje in je vpetje že drugačno. Vsekakor pa je tak defekt lahko popraviti, saj je štel jekleni. Pri aluminiju pa stvar ni tako preprosta. ------------ Žal je pač ta tema namenjena bmwjem, za druge znamke so drugi topici in lahko tam lepiš. Hahaha, Sneči, pa ne morem verjet, spet si padu na finto od Kmeta, . Samo mal te je oplazu s tisto kuro od Versysa, pa si takoj nasedu, jao jao.
Snečer Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Saj mam non "trojanca" v tekstu, očitno tudi ti nisi porajtal
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se