Kmet2 Objavljeno Februar 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 ..... to si pa lepo povedu .... ... zakaj neki lahko Kwakar povoz kšn šraufk, k bi slučajno s kšnga bimerčka dol padu ????? .... ja zato, k se skoz odzad vozjo .... Nisem hotu bit tok direkten :grrr Maus me je itak skenslov iz prijateljev,če bom še kako direktno prbil,mu tud kave več ne bom smel plačat :lol: BelaStrela in pik1 2
pik1 Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 Nisem hotu bit tok direkten :grrr Maus me je itak skenslov iz prijateljev,če bom še kako direktno prbil,mu tud kave več ne bom smel plačat :lol: .... Maus sploh ni tko slab človk ..... .... čeprav kwakco voz ... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 .... Maus sploh ni tko slab človk ..... .... čeprav kwakco voz ... To itak.. .
I30 Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 (popravljeno) ..... ja zato, k se skoz odzad vozjo .... Je tako, ta drug krog, ko bmflarji šele ta pruga orjejo. Pol pa prehit ta traktor ko ga po cest sem pa ke premetava. Popravljeno Februar 27, 2013. Popravil I30 pikolo 1
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 .... Maus sploh ni tko slab človk ..... .... čeprav kwakco voz ... a js sm pa slab člouk? Skregan!!! No mor cofi 4 YU!!!
gift Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 (popravljeno) Ma kaj človek vse ne doživi pri teh BMW fahrerjih hahaha Prodam služben motor, serijski, sedež na sliki je dodatna oprema :naughty: Zakaj bi kupil Gopro kamero, če pa lahko bmw-ja hahaha http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7008512 Popravljeno Februar 27, 2013. Popravil gift
Snečer Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 To je zajebancija ker je nemogoče, da je kdo tak nor.
gift Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 Snečer pri nekaterih nikdar ne veš hahaha
Ice Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 Saj po eni strani je razumljivo, da se tako branijo novitet (na vodo so komaj letos začeli), kaj šele vrhunske-raketne tehnologije, ki je ponesla človeka v vesolje huh? kero leto pa mamo? 1981? 1982? (al kdaj je bmw pokazal K75). :mellow: Snecer niso glih na vodo presaltali, ampak na BMW hladilno tekocino. Na vodo laufajo ostali motorji nope. tudi honde ne laufajo samo na vodo. :grrr Od včeraj nobene objave? Je bmflarjem izgovorov zmanjkalo? o cem? za kaj? kako? kaksni izgovori? Čevapčiči, topli sedviči,.... hladilna torba,... odmetavanje snega,.... + vsi ostali užitki sem pa res cepec ,da ga še nimam bo treba ukrepat. samo to ne. potem bodo se tebe napadali, ces kak cepec, da ima...... prisparaj gnar, zifce in samospostovanje. Ma rad mam tega modela :yes: ...Sneči a se boš šel z nami zapeljat ko bo sezona,jaz ti Pik1,pa še Gifta povabmo,vas peljem v naše kraje in počastim pri Madroniču z ribami iz Kolpe(sveže)........kaj praviš ,boš lahko premagal sam sebe pa se zapeljal z bmflarji,boš vidu ,da nismo tako slabi,kot se govori .) .......se veliko slabsi smo. :evilgrin: Ja sej bemvejaši smo po defaultu sado mazo... jah ne vem, no. moj penzionisticni luftmadroc za "hemeroide" ni nic SM, spljoh. BTW je zo zdaj on-line BMW kupleraj al kako?! mars v ljubezenske zmenke, banda! ce mene nben nkamer ne povab se tud nben drug nou tle kuplou ukol. basta! :fredy: , anyone?
pik1 Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 a js sm pa slab člouk? Skregan!!! No mor cofi 4 YU!!! .... ma kaj si mona ???
I30 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 cem? za kaj? kako? kaksni izgovori? , anyone? Ja izgovori kako bmflni niso kitajska jajca http://www.motosvet.com/stevedeli95.html ? Ok, ob priliki se odzovem na vabilo.
papez47 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Ja izgovori kako bmflni niso kitajska jajca http://www.motosvet.com/stevedeli95.html ? Ok, ob priliki se odzovem na vabilo. :glare: Očitno je, da še nisi slišal za "prenos tehnologij" in podobna sranja! :grrr Revoz v NM izdeluje in sestavlja kvalitetno najboljše "renaulte"! Zakaj? Enostavno .................. ker 20 francozkov non stop "hebe" dolenčke 24h na dan! :grim V Franciji si tega ne morjo prvoščoti! :grrr Mašine narejene na Kitajskem, so enake ali celo boljše od švabskih. Hans, Dieter, Helmut in ostali gonijo kitajčke za pest rižka na dan. Niso problem kitajci - po licencah, problem so kitajci ki so "fake"! :grim
I30 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Mašine narejene na Kitajskem, so enake ali celo boljše od švabskih. Hans, Dieter, Helmut in ostali gonijo kitajčke za pest rižka na dan. Ahaaaaa, zato grejo kardani hudiču u rt . Ker jim rajž not vmes pada. Sem mislil, da je bil rajž, ki sem ga pred leti našel pod tepihom indijskega Marutija unikum. No tud zato ne maram bmfla, ker ne maram srovga rajža!
maus Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Nisem hotu bit tok direkten :grrr Maus me je itak skenslov iz prijateljev,če bom še kako direktno prbil,mu tud kave več ne bom smel plačat :lol: ... kje sm to storu ... .... Maus sploh ni tko slab človk ..... .... čeprav kwakco voz ... lagauc .. zihr kj rabš a js sm pa slab člouk? Skregan!!! No mor cofi 4 YU!!! če maš kwaka ... ne morš bit slb daneb, pik1 in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 če maš kwaka ... ne morš bit slb amen pikolo 1
pik1 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 če maš kwaka ... ne morš bit slb amen ..... sej ni noben reku, da ste tok slabi .... ... poznam še slabše ....
SCORPIONS Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 če maš kwaka ... ne morš bit slb amen ....ALELUJA...
Kmet2 Objavljeno Februar 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Dej Kwakasakovci ne mi smetit teme,sm že povedal tu se odvijajo visokotehnološke rešitve,raketna tehnologija,ki jo imatas čez Sneči in Gift ne pa neki mali zeleni..... :lol:
Kavbojc Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 visokotehnološke rešitve,raketna tehnologija,ki jo imatas čez Sneči in Gift ne pa neki mali zeleni..... :lol: http://knowyourmeme.com/memes/troll-science-troll-physics tole ? daneb in Kmet2 2
Ice Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Dej Kwakasakovci ne mi smetit teme,sm že povedal tu se odvijajo visokotehnološke rešitve,raketna tehnologija,ki jo imatas čez Sneči in Gift ne pa neki mali zeleni..... :lol: rizkototi. n.pr.
Ice Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 No tud zato ne maram bmfla, ker ne maram srovga rajža! hmmmm..... a mislis, da weißwurst in svetlo pivo bolj paseta k sushiju? ja ok, vsakemu svoje.
Kmet2 Objavljeno Februar 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 http://knowyourmeme.com/memes/troll-science-troll-physics tole ? Tolele tole
daneb Objavljeno Marec 1, 2013 Opozori Objavljeno Marec 1, 2013 http://knowyourmeme.com/memes/troll-science-troll-physics tole ? Ha ha ha ne rabi ne menjalnika ne mašine za menjavo smeri vožnje samo magnet obrne ha ha ha.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se