Kmet2 Objavljeno Marec 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Ja, vožnja od servisa do servisa je draga zadeva. Eh .če maš denar za tak stroj,pol maš denar tud za servise ......če pa slučajno nimaš,pa kupiš en pocen WD40 in poservisiraš ...... :oops: sm se zmotu,sm mislu,da govorimo o Kawasakijih pik1 1
TakeALookAround Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Ja, posebi ce umes zavijes mimo splita, marocca,dolomitov, pol slovenije....sej odtehta. :grim BelaStrela in Kmet2 2
pik1 Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Ne bi ga imel, ker je drag, ne bi ga imel, ker je težak, ne bi ga imel, ker je preveč "lep", ne bi ga imel, ker ga ima že vsak, ne bi ga imel, ker ga že sanja vsak. Hehehe, hec mora bit, je rekel mož, ko je vrgel ženo čez balkon. Imel, imel, pa še kako bi ga imel. Samo financ minister je zakladnico preselil na neki otok. Se kar precej navozim z eno takšno "kravo" in jo lahko samo pohvalim. Nemci so Nemci, ekonomija je pa ekonomija (zakaj kakšna stvar ni kot bi morala biti oziroma denar je sveta vladar). .... nima ga že vsak .... .. sanja ga pa že skor vsak .... MihaGS in Kmet2 2
c3c Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 ne vozim bmwja ampak se mi pa dopade. v reviji moto .si je en bmw r 1100gs z 200.000 km .mene ta kvaliteta preprica samo ni dnara. pik1, BelaStrela in Kmet2 3
Kavbojc Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Ja, posebi ce umes zavijes mimo splita, marocca,dolomitov, pol slovenije....sej odtehta. :grim Itak sploh ni problema, ker je BMWjašev toliko. Ko ti odpade kardan se v Maroku za 10min usedeš ob cestico in bo mimo prišel drug BMWjaš z rezervnim kardanom v nahrbtniku. pikolo in BelaStrela 2
pik1 Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 ne vozim bmwja ampak se mi pa dopade. v reviji moto .si je en bmw r 1100gs z 200.000 km .mene ta kvaliteta preprica samo ni dnara. .... ta ga pa ni prov dost vozu .....
gift Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 (popravljeno) Eh .če maš denar za tak stroj,pol maš denar tud za servise ......če pa slučajno nimaš,pa kupiš en pocen WD40 in poservisiraš ...... :oops: sm se zmotu,sm mislu,da govorimo o Kawasakijih - če imaš denar ne voziš BMW-ja Kmet, - če pa nimaš denarja, pa hočeš dajat vtis, da ga imaš, pa voziš BMW Popravljeno Marec 7, 2013. Popravil gift
Kmet2 Objavljeno Marec 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Itak sploh ni problema, ker je BMWjašev toliko. Ko ti odpade kardan se v Maroku za 10min usedeš ob cestico in bo mimo prišel drug BMWjaš z rezervnim kardanom v nahrbtniku. Jp jz mam vedno dva sabo..... :grim enga mal ojačanga za po težkem terenu in enga iz plute za po vodi
Kmet2 Objavljeno Marec 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 - če imaš denar ne voziš BMW-ja Kmet, - če pa nimaš denarja, pa hočeš dajat vtis, da ga imaš, pa voziš BMW Aha tako je to kaj pa če maš 3BMW in enga KTM a pol si pa že čist bankrotiral morm hitr pogledat na račun,da mi ne pridejo rubit P.S. hvala gift,to so pravi prijatelji,te opozorijo,da si revež pa spljoh ne veš,neč letim kupit še enga Kawasakija,da se izognem stečaju :lol:
pik1 Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Aha tako je to kaj pa če maš 3BMW in enga KTM a pol si pa že čist bankrotiral morm hitr pogledat na račun,da mi ne pridejo rubit P.S. hvala gift,to so pravi prijatelji,te opozorijo,da si revež pa spljoh ne veš,neč letim kupit še enga Kawasakija,da se izognem stečaju :lol: ..... Kmet, nehi zdej že s temi nakupi..... ... jest ti verjamem da maš dnar .... ...... razen tega me pa že tud mal za mojo hrbteničko skrbi, če boš vsak teden kej kupvou ....
Kmet2 Objavljeno Marec 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 ..... Kmet, nehi zdej že s temi nakupi..... ... jest ti verjamem da maš dnar .... ...... razen tega me pa že tud mal za mojo hrbteničko skrbi, če boš vsak teden kej kupvou .... Ne stari,Kawasakija morm met,tok bodo res mislili ,da mam dnar,kaj nisi prebral kaj je reku Gift,pa veš ,da z Giftom pa snečijem ni šale... Tok da ti hitr v fitnes pa mal natreniraj,da ne bom spet Kawo sam tlaču v kombi :lol: pik1 1
gift Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 P.S. hvala gift,to so pravi prijatelji,te opozorijo,da si revež pa spljoh ne veš,neč letim kupit še enga Kawasakija,da se izognem stečaju :lol: Da mi boš plačal, toliko le še prihrani Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Marec 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Da mi boš plačal, toliko le še prihrani sem dal že nastran
pik1 Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 sem dal že nastran .... pa za mene tud ....
gift Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 sem dal že nastran priden...če pa rabiš kaj, pa samo pokliči
Kmet2 Objavljeno Marec 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 .... pa za mene tud .... Za tebe mam na strani kaj bolšega :grim priden...če pa rabiš kaj, pa samo pokliči A je to od Bikerja77? Sej je kar v redu,mal WD-ja pa bo spet vozen :grim pik1 1
Zivnorc Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 ...a to rata od BMW-ja.. ko mal na pesek zapele... pa sej ga ni tolk po tleh....
Kmet2 Objavljeno Marec 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 ...a to rata od BMW-ja.. ko mal na pesek zapele... pa sej ga ni tolk po tleh.... Pokaž rajš slikco kaj rata od Zuzukija,pa nikjer ni blo peska :lol: Zivnorc in BelaStrela 2
Snečer Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 priden...če pa rabiš kaj, pa samo pokliči Meni tu deluje, kot da je padel na mestu, da se mu je štender zlomil. Ker sprednje kolo je še kar parkirano. Zivnorc 1
pik1 Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 priden...če pa rabiš kaj, pa samo pokliči ..... ubogi bimerček ....
DAMI34 Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 sam KARDAN JE PA ŠE VEDNO CEL???? WTF??? s56g, pik1, BelaStrela in 2 others 5
maus Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 sam KARDAN JE PA ŠE VEDNO CEL???? WTF??? to pa zato, da ga vzameš v roko in razbiješ, če je slučajno še kaj celega ostalo :lol: Zivnorc in DAMI34 2
alen1 Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Slepi ste. Ne vidite, da je to model 2013 special edition. Varijanta pony se ga da lepo zložit in naložit alen1 1
gift Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 Eh, BMW deluje kot Nokia... connecting people tako ali drugače...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se