ghibli Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 Zgleda da je tud teb ostal mal te tipičnosti Žal imaš prav. Pa sem že bil na odvajanju. Mal je pomagal sam ostale so posledice Zdaj si predstavlji kolk časa boste ostali bemflarji rabili za vrnitev v normalno stanje Kmet2 1
pik1 Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 Žal imaš prav. Pa sem že bil na odvajanju. Mal je pomagal sam ostale so posledice Zdaj si predstavlji kolk časa boste ostali bemflarji rabili za vrnitev v normalno stanje .... k enkrat prideš na okus, je res težko it nazaj ..... Kmet2 1
ghibli Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 Seveda imamo težave z logiko in razumevanjem.....jaz konkretno ne vidim logike zakaj imeti "japanerja" in ga konstantno "šraufati", plačevati za dele kot da so narejeni iz deviške kožice svetega petra, jih čakati v sezoni po par tednov namesto da bi se vozili kot ljudje....verjetno se temu reče "biti motorist z dušo", kaj pa vem..... Recimo da tudi težko razumem zakaj si ne kupiš bmw-ja in uživaš na polno, namesto da se ukvarjaš s tem kdo ti bo ceneje popravil motor? Res smo čudni, a ne?.... Naslednji teden pridem po tebe s čelado da te zapeljem en krog, da ne pozabiš kako to zgleda....vem da ni estetsko niti humano videti dva moška na motorju, ampak za prijatelja sem tudi to pripravljen storiti (bom pač vzel čelado s temnim vizirjem in upal, da me ne bo kdo prepoznal...bom se pač izgovoril, da sem peljal neko "možačo" in ne moškega.... :evilgrin: ) PS.: bi prišel s Hondo, pa je na jajcih crknil ležaj balance in to pri 22.000 kilometrih.....se kar bojim vprašati koliko stane in kakšen je dobavni rok. Bo pač BMW spet "oddelal" svoje..... ne vozim se več z BolMalWozi skropucali. Raje peš :P
pik1 Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 ne vozim se več z BolMalWozi skropucali. Raje peš :P .... ja, sej glede na finančno stanje, bomo verjetn kmal vsi peš .... ... eni prej, drugi kasnej .... :unsure:
ghibli Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 Sploh ne rabi bit to ovinkasta gorska cesta,jaz jim to naredim na Ridah,Rakitni..pa še kje in ti praviš da ne maraš angleškega humorja stari ti si za top listu nadrealista car....CARČINA Kmet2 1
ghibli Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 Navodila za sestavljanje. Manjka priklop na računalnik in posodobitev IOS-a
pik1 Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 in ti praviš da ne maraš angleškega humorja stari ti si za top listu nadrealista car....CARČINA .... stari, mal si pomešal, kdo ti na kaj odgovori .... .... men angleški humor čist paše ....
ghibli Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 .... ja, sej glede na finančno stanje, bomo verjetn kmal vsi peš .... ... eni prej, drugi kasnej .... :unsure: Optimizem je krasna stvar kolega zato... Prihajajo lepi, topli dnevi Vozili se bomo pa tut če bomo po bencinskih kradli benz
pik1 Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 Optimizem je krasna stvar kolega zato... Prihajajo lepi, topli dnevi Vozili se bomo pa tut če bomo po bencinskih kradli benz ?????? :eek: ps. ostalo imaš pa prav !!!!!
ghibli Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 .... stari, mal si pomešal, kdo ti na kaj odgovori .... .... men angleški humor čist paše .... kmet mi je odgovoril da ne mara angleškega humorja par strani nazaj pik1 1
ghibli Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 ?????? :eek: ps. ostalo imaš pa prav !!!!! italijanske tablice gor pa v akcijo to je zdaj moderno ob meji
GOSAK Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 Zvone ga proda, motor z DUŠO 1_530.jpg 2_530.jpg Zvone ga proda, motor z DUŠO 1_530.jpg tale Duša mi je pa kr všeč pik1 1
pik1 Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 tale Duša mi je pa kr všeč .... tud men se zdi, da bi bla kar dobra "za dušo" ....
Snečer Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 (popravljeno) Tale "duša" je hitro odletela domov, ko sta si morala deliti šotor in je zgleda deda pričakoval večerno "konverzacijo". http://www.zadovoljna.si/clanek/trend_report/marika-savsek-zvone-me-ni-nadlegoval-in-jaz-nisem-razvajena.html Popravljeno Marec 31, 2013. Popravil Snecer
gift Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 "...obro ohranjeno vzmetenje v Afriki Ohlinz" tega stavka pa žal ne razumem. Ko je končal pot mu je spustil Ohlinz, zdaj pa je dobro ohranjen Aha, in skorajda do konca sem uničil prednje vzmetenje, tokrat ne original temveč slavni in najmočnejši Ohlinz – na koncu sem po brezpotjih okoli jezera Turkane vozil kot po jajcih. A je šlo, vzdržalo je do konca.
krucymucy Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 Obnovit je dal mogoče? Ali pa pač novega.
solorider Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 Tale "duša" je hitro odletela domov, ko sta si morala deliti šotor in je zgleda deda pričakoval večerno "konverzacijo". http://www.zadovoljna.si/clanek/trend_report/marika-savsek-zvone-me-ni-nadlegoval-in-jaz-nisem-razvajena.html domov je šla zaradi bmw-ja, ker je vedela, da bo vse pocrkalo
Borutt Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 Je Moto Guzzi BMW po operaciji ali je BMW Moto Guzzi pred operacijo ?
sayo Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 A ste videli kake MUCE Zvone po svet fura, k ma PIČKOHVATAN motor
Snečer Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 Samo ko siđe z motora, postanejo neuhvatljive
pik1 Objavljeno Marec 31, 2013 Opozori Objavljeno Marec 31, 2013 Tale "duša" je hitro odletela domov, ko sta si morala deliti šotor in je zgleda deda pričakoval večerno "konverzacijo". http://www.zadovoljna.si/clanek/trend_report/marika-savsek-zvone-me-ni-nadlegoval-in-jaz-nisem-razvajena.html .... "Nikakor se nisva ujela," nam je razložila 25-letnica ..... :eek: ps. ... ja res je razvajena, tale Marika .....
Kmet2 Objavljeno April 1, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2013 Lej Marika se je strmila ker ji šeruga ni hotu dat en krog z bmflnom in ker je razvajena in misli da ji morjo vsi vse dat jo je poslal z prvim avionom via SLO, :grim sej babi blondi tud jz ne bi dal takšen stroj v roke :grrr daneb 1
gift Objavljeno April 1, 2013 Opozori Objavljeno April 1, 2013 Danes sem peljal Gs 1200 Adventur-ja pa moram rect, da sem pozitivno presenecen
pik1 Objavljeno April 1, 2013 Opozori Objavljeno April 1, 2013 Danes sem peljal Gs 1200 Adventur-ja pa moram rect, da sem pozitivno presenecen .... totalna jajca ..... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno April 1, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2013 Danes sem peljal Gs 1200 Adventur-ja pa moram rect, da sem pozitivno presenecen Ta klump sm jz sam v garažo parknu... daneb in pik1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se