gift Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 KTM je vredu p.s." »KTM: Keine Tausend Meter"
sayo Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 KTM pa Bemfel ne smeta bit v isti štali k se drgač skoz RAUSATA
pik1 Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 KTM pa Bemfel ne smeta bit v isti štali k se drgač skoz RAUSATA ... sej ponavad glih dobr ravs rodi kvaliteto ....
gift Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 še dopolnilo p.s." KTM": 1. Kick Tausend Mal 2. Keine Tausend Meter 3. Kick Ten Minutes 4.Klein, Teuer, Mittelmäßig 5. Klemmt Täglich Mehrmals 6. Kraftfahrzeug für Tüflter oder Murkser .....Kmet za tebe bo realnost št. 1 hehe :grim
ghibli Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Hola mojster, evo, že čakam priliko, ti samo povej kdaj in kje PS eh daj no bit tko resen, sej veš da je cela tema samo zato, k je april, pa še vedno sneg zunaj. ne se pustit je navaden provokator...tipični BolMalWozi provokator ko je treba v akcijo pa obvezno neki crkne na tisti koreti
Bambi61 Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 še dopolnilo p.s." KTM": 1. Kick Tausend Mal 2. Keine Tausend Meter 3. Kick Ten Minutes 4.Klein, Teuer, Mittelmäßig 5. Klemmt Täglich Mehrmals 6. Kraftfahrzeug für Tüflter oder Murkser .....Kmet za tebe bo realnost št. 1 hehe :grim Kaj Te Mam
krucymucy Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Aha,zdej pa že KTM ni v redu,sm mislu ,da vaju sam bmflni motjo dobr za snecerja in njegov super stroj z vesoljsko tehnologijo vem,a kaj za vraga morš met ti da je toliko boljše od bmfla in ktm-a......mogoče kakšna Jawa,MZ :lol: Italjan - še ne žre olje. Še sklanjat ne zna. Kmet2 in BelaStrela 2
bmw Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 (popravljeno) ne se pustit je navaden provokator...tipični BolMalWozi provokator ko je treba v akcijo pa obvezno neki crkne na tisti koreti Šta reče i ostade živ....... Evo še ostali se "križajo" na to izjavo........ https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTkZ_CJkdtQ6lLqRsr072cfucWcar-i7dlloaSD8QmSlr6ZrCxF spomni me na to naslednjič, ko ti bom spet šraufal konzervo "riževega narastka" sredi ceste.....nimam srca da bi te tam pustil brez igračk...... Si že našel čelado da te pridem iskat da te zapeljem en krog? Mogoče bi te pa lahko Suzuki zapeljal en krog, kaj pa vem? Valjda si boste vi "japanerji" solidarnostno pomagali med seboj,kajne? Zaradi prijateljevkateri vozijo yamahe in ostale motorje sem začel nositi orodje s sabo na fure..... Popravljeno April 3, 2013. Popravil bmw Kmet2 1
corser Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Če maš dnar, maš BMW-ja, če ga pa nimaš maš pa neki druzga... tko je! Zdej pa si v rit vtaknite razne izjave, da rabiš denar za servise pa dodatno opremo... Ja, rabiš ga tudi za to! In to OGROMNO! Kurc. Ne more imet vsak vsega... Priznajte, da vas boli, ko se BMW-jaši pripeljemo na kofe... Saj čutmo poglede, ki nas režejo.... Jebi ga. Vsaj jaz dam zmeraj za kofet. Nekako to pritiče statusu über gelende und auch strasse propeler machine einmal auch mit machinegeweer ausgestattet! pik1, Kmet2, papez47 in 1 other 4
pik1 Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Če maš dnar, maš BMW-ja, če ga pa nimaš maš pa neki druzga... tko je! Zdej pa si v rit vtaknite razne izjave, da rabiš denar za servise pa dodatno opremo... Ja, rabiš ga tudi za to! In to OGROMNO! Kurc. Ne more imet vsak vsega... Priznajte, da vas boli, ko se BMW-jaši pripeljemo na kofe... Saj čutmo poglede, ki nas režejo.... Jebi ga. Vsaj jaz dam zmeraj za kofet. Nekako to pritiče statusu über gelende und auch strasse propeler machine einmal auch mit machinegeweer ausgestattet! .... stari, men skor pride, k pridem na kufe ..... ps. .... za kufe mi pa še na misu ne pride, da bi komu dal .... papez47, Kmet2 in daneb 3
Kmet2 Objavljeno April 3, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2013 .... stari, men skor pride, k pridem na kufe ..... ps. .... za kufe mi pa še na misu ne pride, da bi komu dal .... Vidm ,da se bom mogu od starih mačku učit,men zmeraj spulijo za kufe,sendwič.......pol pa za servis nimam,zatu sm si pa zanalšč kupu še KTM ,no zdej upam,da bom pa tud jz dobu za kavo od bmflarju :lol: daneb in papez47 2
Kmet2 Objavljeno April 3, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2013 še dopolnilo p.s." KTM": 1. Kick Tausend Mal 2. Keine Tausend Meter 3. Kick Ten Minutes 4.Klein, Teuer, Mittelmäßig 5. Klemmt Täglich Mehrmals 6. Kraftfahrzeug für Tüflter oder Murkser .....Kmet za tebe bo realnost št. 1 hehe :grim Eh premau bi blo tisoč brc,da bi prešaltal na Kawo... daneb 1
Snečer Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Če maš dnar, maš BMW-ja, če ga pa nimaš maš pa neki druzga... tko je! Zdej pa si v rit vtaknite razne izjave, da rabiš denar za servise pa dodatno opremo... Ja, rabiš ga tudi za to! In to OGROMNO! Kurc. Ne more imet vsak vsega... Priznajte, da vas boli, ko se BMW-jaši pripeljemo na kofe... Saj čutmo poglede, ki nas režejo.... Jebi ga. Vsaj jaz dam zmeraj za kofet. Nekako to pritiče statusu über gelende und auch strasse propeler machine einmal auch mit machinegeweer ausgestattet! Recimo Ducati Multistrado, ki je po tej logiki džabe?
corser Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Recimo Ducati Multistrado, ki je po tej logiki džabe? Kje si ti to logiko našel? Če maš denar, maš BMW-ja... Ok, lahk maš tud Ducatija ampak je cena na koncu nižja, ker te vzdževanje (po tvoji logiki) toliko stane. Skratka. Mi k mamo.... BelaStrela 1
Snečer Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Saj eni tudi mamo, ampak niti v sanjah nismo pripravljeni preplačati polizdelka
corser Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Saj eni tudi mamo, ampak niti v sanjah nismo pripravljeni preplačati polizdelka Če maš, se ne sprašuješ. Niti o preplačilu, niti o polizdelkih... kje je šele oprema itd... Pač imaš, daš in se ne sekiraš (ker pač imaš). BelaStrela, Kmet2, pik1 in 2 others 5
pik1 Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Če maš, se ne sprašuješ. Niti o preplačilu, niti o polizdelkih... kje je šele oprema itd... Pač imaš, daš in se ne sekiraš (ker pač imaš). Tooooooooooooooooo stariiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!! :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: .... nek se vidi razkoš ....... pikolo, Kmet2, corser in 1 other 4
Snečer Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Če maš, se ne sprašuješ. Niti o preplačilu, niti o polizdelkih... kje je šele oprema itd... Pač imaš, daš in se ne sekiraš (ker pač imaš). Pa še kako vprašaš in si tečen kupec, ker hočeš najboljše. Pa se zgodba hitro zaplete, ko ugotoviš, da je baker pri vse na istem mestu v periodnem sistemu.
gift Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Če maš dnar, maš BMW-ja, če ga pa nimaš maš pa neki druzga... tko je! Tebi nic ne pomaga da ga imas, ce ga ne vozis
corser Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Samo ga pa lahko imam! Vidva Češka mojstra pa ne vem kaj mečkata. A naredimo eno BMW botrstvo... pik1 in BelaStrela 2
gift Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Samo ga pa lahko imam! .. Pa ti ves zakaj ga imas?
sayo Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 (popravljeno) PRIŠLOOOOO MI BOOOOO, KO SLIŠM TO HVALISANJE IN NAPIHOVANJE bmf je ZAKON !!!! A je u redu Popravljeno April 3, 2013. Popravil sayo
pik1 Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 PRIŠLOOOOO MI BOOOOO, KO SLIŠM TO HVALISANJE IN NAPIHOVANJE bmf je ZAKON !!!! A je u redu .... ok, zdej je pa uredu ..... ps. ..... sam vsak dan morm to slišat ..... corser, daneb, sayo in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se