BelaStrela Objavljeno April 6, 2013 Opozori Objavljeno April 6, 2013 sej vem. use more držat kdr je sezona, nema kajanja!
Snečer Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Zaradi te hibe je oprijem prijetnejši in ne plastičen kot na Kawasakijih :grim zate pa itak vemo,da nisi diht pa ti tega noben ne meče naprej kerga ti ta mesec dihtunga prebije :lol:da boš nehala tečnart Guma ne sme puščat, to je jasno
Snečer Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Js bi rada Snečija na večerjo povabila... Že vadim.
Darko3g Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 (popravljeno) Jaz ta filmček razumem drugače - BMW je tako zanič, da se še posoda in pribor nočeta pelat z njim. Popravljeno April 7, 2013. Popravil Darko3g I30 1
BelaStrela Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Juhuuuu komi čakam! Kdaj greva???
Ice Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 http://youtu.be/qeZI8BYUjqM in kaj ima ta ........."velekomad" (!?)......... veze z bmw? (ne, nisem gledal celega in tudi do konca ne. me je prej zvilo.) ocitno sem blond ratal (ja ok, neki vec sivih je, samo tok pa spet ne) Pred nakupom bmwja zagotovo ni dobro poslušati nasvetov fanatičnih bmw lastnikov bolje povprašati objektivno o resnih problemih in pomislekih. najbolje, da vsi samo nasega pitomega strokovnjaka poslusajo. A zdej boš pa še hibe izdaju?!?! Pa sej nisi diht! kdo od nas pa je? :mellow:
DAMI34 Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Dns sem Triumpha 1200 vozil, zato neb meu BMW. Pa Triumpha tut ne, ostajam kar na KWAKI!!!! igorkr in I30 2
igorkr Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Jst pa bi mel BMW-ja !!! In prav F 700 GS-a Kmetica, jst sem tvoj prvi kupec Razlog ... Da bi mi že nehali prbijat ... DAMI34, Kmet2 in BMWRIDER 3
Kmet2 Objavljeno April 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2013 Jst pa bi mel BMW-ja !!! In prav F 700 GS-a Kmetica, jst sem tvoj prvi kupec Razlog ... Da bi mi že nehali prbijat ... Zdej z leotom ti je spljoh všeč a igorkr in daneb 2
igorkr Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Zdej z leotom ti je spljoh všeč a Jst se za tabo sploh ne bom vozil več .... Ali pač :notworthy: :hooray: Kmet2 1
BMWRIDER Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 Da bi mi že nehali prbijat ... Šele pol ti bomo začel!!!!!! ZA VSE NAZAJ IN NAPREJ!!!!! igorkr 1
ghibli Objavljeno April 10, 2013 Opozori Objavljeno April 10, 2013 Ne da se mi več Ni vam pomoči Je bo vas BolMalWozi
branko1 Objavljeno April 10, 2013 Opozori Objavljeno April 10, 2013 Maš prav................... dosadno ko proliv .
Kmet2 Objavljeno April 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 10, 2013 Zanimivo, enmu se ne da,drug ma drisko,pa še kar nabijata :lol: daneb 1
Zivnorc Objavljeno April 10, 2013 Opozori Objavljeno April 10, 2013 ... eni majo pa še zmeri po nekaj BMW-jev doma v garaži, pa še vedno tuki...
branko1 Objavljeno April 10, 2013 Opozori Objavljeno April 10, 2013 Ma v končni fazi...................................... glavno da ga imam in bom ga imel do konca - BMW-ja namreč 30 let đapanezerjev je bilo zadosti - no ja- pa ene 2-3 lete čehov(čz, Jawa) pik1 in papez47 2
motozajebant Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 ta tema je totalno brezveze!!! a zakaj je brezveze? zato, k itak bi ga vsi mel, sam priznat ne upajo :grim :yes: BelaStrela in pik1 2
Kmet2 Objavljeno April 11, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2013 ... eni majo pa še zmeri po nekaj BMW-jev doma v garaži, pa še vedno tuki... bolje v garaži kot v grabnu....... pik1, daneb in DAMI34 3
Kmet2 Objavljeno April 11, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2013 Danes sem v Žurnalu prebral ,da je zavarovanje za BMW vozila dražje,ker obstaja večje tveganje poškodovanja :glare: napram Oplu,KIA ...itd.. katerim zavarovalnice ponujajo popuste.... :yes: daneb 1
motozajebant Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 Danes sem v Žurnalu prebral ,da je zavarovanje za BMW vozila dražje,ker obstaja večje tveganje poškodovanja :glare: napram Oplu,KIA ...itd.. katerim zavarovalnice ponujajo popuste.... :yes: a zato men še doplačajo za Citroena, sam da ga registriram?
Kmet2 Objavljeno April 11, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2013 a zato men še doplačajo za Citroena, sam da ga registriram? Ja da nas bmfle zbijaš po cesti in nam dviguješ riziko pri zavarovanju,baraba daneb 1
motozajebant Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 Ja da nas bmfle zbijaš po cesti in nam dviguješ riziko pri zavarovanju,baraba
oks Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 Jaz ti ne morem napisati zakaj nebi imel BMW, zato ker ga imam. Lahko pa napišem zakaj ga imam, zato, ker si zaenkrat boljšega motorja ne morem privoščiti, pa ne zaradi finančne krize, ampak zato, ker boljšega še niso naredili. motozajebant, papez47, pik1 in 1 other 4
Snečer Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 Danes sem v Žurnalu prebral ,da je zavarovanje za BMW vozila dražje,ker obstaja večje tveganje poškodovanja :glare: napram Oplu,KIA ...itd.. katerim zavarovalnice ponujajo popuste.... :yes: http://www.zurnal24.si/vozniki-bmw-za-zavarovanje-placajo-vec-clanek-189815 Gre za petodstotno doplačilo za znamko vozila tako na obveznem zavarovanju (AO in AO+) kot pri kasko zavarovanju. In to velja zgolj za znamko BMW. Kje so pa na primer Audi, Mercedes in druge prestižne znamke, kot je Ferrari, pri katerih so lahko prav tako 'rizični', kot je lahko tudi vsak avto?" Rizična znamka zaradi defektov? je preveč okvar, ki vodijo tudi v nesreče? Jaz ti ne morem napisati zakaj nebi imel BMW, zato ker ga imam. Lahko pa napišem zakaj ga imam, zato, ker si zaenkrat boljšega motorja ne morem privoščiti, pa ne zaradi finančne krize, ampak zato, ker boljšega še niso naredili. Torej voziš K1200 ?
I30 Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 (popravljeno) Jaz ti ne morem napisati zakaj nebi imel BMW, zato ker ga imam. Lahko pa napišem zakaj ga imam, zato, ker si zaenkrat boljšega motorja ne morem privoščiti, pa ne zaradi finančne krize, ampak zato, ker boljšega še niso naredili. Glede na to, da niti za svoj spol ne veš, te tvoje izjave ni jemati ravno verodostojno. :grim Ja, ja, vem, kar napiš! Popravljeno April 11, 2013. Popravil I30
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se