ghibli Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 Ma v končni fazi...................................... glavno da ga imam in bom ga imel do konca - BMW-ja namreč 30 let đapanezerjev je bilo zadosti - no ja- pa ene 2-3 lete čehov(čz, Jawa) logično. kdo bo pa kupil to kanto
ghibli Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 ... eni majo pa še zmeri po nekaj BMW-jev doma v garaži, pa še vedno tuki... v garaži od Avtovala na servisu zato imajo časa cel je beni dan nabijat oh in sploh mitove i legende o koretah
ghibli Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 ta tema je totalno brezveze!!! a zakaj je brezveze? zato, k itak bi ga vsi mel, sam priznat ne upajo :grim :yes: a se lahko omejiš na sebe pliiiiz za mene je to porehuda žalitev .)
ghibli Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 Jaz ti ne morem napisati zakaj nebi imel BMW, zato ker ga imam. Lahko pa napišem zakaj ga imam, zato, ker si zaenkrat boljšega motorja ne morem privoščiti, pa ne zaradi finančne krize, ampak zato, ker boljšega še niso naredili. najboljši vic danes zmagal si :hooray: :kva2: :kva2: sayo 1
motozajebant Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 a se lahko omejiš na sebe pliiiiz za mene je to porehuda žalitev .) stari, a nis reku da se ti ne da več? sicer pa, če sem te kokrkoli užalil, se ti iskreno in iz dna srca opravičujem. Naj te moja ugotovitev ne prizadane preveč....
papez47 Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 Ko sem včeraj ......................... zapuščal .................. prijatelja ...................... Romana , na servisu ........................ sem se dokončno ....................... ODLOČIL! :grim Dost je blo tega! Ne grem se več! U 3 3,14zde božje..................... . Definitivno, ampak čisto zares se ........................... NE BOM LOČIL OD MOJEGA "POLIZDELKA"! :notworthy:
ghibli Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 stari, a nis reku da se ti ne da več? sicer pa, če sem te kokrkoli užalil, se ti iskreno in iz dna srca opravičujem. Naj te moja ugotovitev ne prizadane preveč.... ker voziš Motor opravičilo sprejmem motozajebant 1
ghibli Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 Ko sem včeraj ......................... zapuščal .................. prijatelja ...................... Romana , na servisu ........................ sem se dokončno ....................... ODLOČIL! :grim Dost je blo tega! Ne grem se več! U 3 3,14zde božje..................... . Definitivno, ampak čisto zares se ........................... NE BOM LOČIL OD MOJEGA "POLIZDELKA"! :notworthy: a ti si svojo koreto imenoval Roman? da se ne boš ločil VEMO! a moram ponavljat? Kdo bo kupil to BolMalWozi? Žal ne pomaga tudi če si mu dal bolj domače ime namesto Franz...
sayo Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 Ko sem včeraj ......................... zapuščal .................. prijatelja ...................... Romana , na servisu ........................ sem se dokončno ....................... ODLOČIL! :grim Dost je blo tega! Ne grem se več! U 3 3,14zde božje..................... . Definitivno, ampak čisto zares se ........................... NE BOM LOČIL OD MOJEGA "POLIZDELKA"! :notworthy: Pa DONGOTA sabo v kufer, če slučajno . . . ga lohk še zmer na gumo prklopiš
BelaStrela Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 Ko sem včeraj ......................... zapuščal .................. prijatelja ...................... Romana , na servisu ........................ sem se dokončno ....................... ODLOČIL! :grim Dost je blo tega! Ne grem se več! U 3 3,14zde božje..................... . Definitivno, ampak čisto zares se ........................... NE BOM LOČIL OD MOJEGA "POLIZDELKA"! :notworthy: Jebela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ti gužvo tm delaš d ne pridm na vrsto!?!?!? Preklet jajc!!!!!
solorider Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 Polcaji so se urinl. da bodo rižotarje lovil, ko bomo mi v vrstah stal Kmet2 1
BelaStrela Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 Banda, celo zimo ste mel cajt! Js mam pa res paniko, pa ne morm zravn. Tut štrudl ne pali :unsure:
papez47 Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 Jebela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ti gužvo tm delaš d ne pridm na vrsto!?!?!? Preklet jajc!!!!! :glare: Pa kaj se nečkaš? Veš da ma "božji namestnik" vedno prednost ................... pred navadnimi smrtniki.
papez47 Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 da bodo rižotarje lovil, ko bomo mi v vrstah stal Da potolažm "rižotarje" , tist k je pr Romanu na servisu ....................... bo zlo težko mojga "dongota" ujel, kaj šele kako "naspidirano" NINĐO".
papez47 Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 Torej so čakalne vrste? Niti ne. Jest sem bil prec na vrst.
papez47 Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 Banda, celo zimo ste mel cajt! Js mam pa res paniko, pa ne morm zravn. Tut štrudl ne pali :unsure: Probi z borovničkami! Kmet2 1
Snečer Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 Niti ne. Jest sem bil prec na vrst. Tam ko cele dele menjavajo gre mogoče res hitro
ghibli Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 še vedno me niste prepričali, da BolMalWozi ni kup smeti....
BelaStrela Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 :glare: Pa kaj se nečkaš? Veš da ma "božji namestnik" vedno prednost ................... pred navadnimi smrtniki. Ja ja, ladies first pa to Probi z borovničkami! Se mi je zdel, da bo treba ja. Al pa kšn sixpack! še vedno me niste prepričali, da BolMalWozi ni kup smeti.... Sej te tut nočmo, a ne vidš d je že tko gužva u servisu :lol: bladzo, krucymucy in Kmet2 3
papez47 Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 Tam ko cele dele menjavajo gre mogoče res hitro Tle sem te čaku ...................... evo.............. ................ si prletu na "nagazmo mino". Pa ti ................ res ................. pojma nimaš! .) Po 7ih letih je stikalo zadnje zavore "zaštekalo"...................... pa je "majstr Roman" lepo vse podru, in zrihtu in nazaj skup dal. Ke bi to blo na rižarju, bi ostal samo sprednji reflektor in zadnji nosilec tablice ........................ .................... vse ostalo pa bi blo za zamenjat z novimi deli.............. :lol1:
oks Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 še vedno me niste prepričali, da BolMalWozi ni kup smeti.... Mene je pa prepričalo, da je Kawasaki jajc in kup smeti. Imel dva, pa ne neka stara jajca ampak kupil novega in super za mahanike ne pa zame, ker bi se rad vozil. Rekord 3 pregorete žarnice v enem dnevu da ne govorim o kakšnih delih, ki sem jih zgubil po poti, puščanju bencina itd...... podobno sranje pa je bila tudi Yamaha drugih znamk pa nisem vozil ali imel tko da jih ne morem komentirati.
Zivnorc Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 ... ne bi imel BMW... k se sploh ne da lepo z njim vozit... sam neki škriplje pa cvili.... BelaStrela 1
ludiluka Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 Jajca neki mu gume blokirajo fak sam tip obvlada
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se