Snečer Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 Mene je pa prepričalo, da je Kawasaki jajc in kup smeti. Imel dva, pa ne neka stara jajca ampak kupil novega in super za mahanike ne pa zame, ker bi se rad vozil. Rekord 3 pregorete žarnice v enem dnevu da ne govorim o kakšnih delih, ki sem jih zgubil po poti, puščanju bencina itd...... podobno sranje pa je bila tudi Yamaha drugih znamk pa nisem vozil ali imel tko da jih ne morem komentirati. Verjetno si kupil v trgovini, kjer so prodajali tudi bmwje. DAMI34 in gift 2
krucymucy Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 še vedno me niste prepričali, da BolMalWozi ni kup smeti.... Bolijo nas kurci zate. BelaStrela in Robson 2
BelaStrela Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 ... ne bi imel BMW... k se sploh ne da lepo z njim vozit... sam neki škriplje pa cvili.... Tole sm pa js lani v živo vidla - prav na motorrad daysih . Noro, tip res raztura.
krucymucy Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 V navodilih piše, da je potrebno pred izvajanjem burnouta izklopiti delovanje integralnih zavor in ASC, če ne, ne bo šlo.
royal Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 Mene je pa prepričalo, da je Kawasaki jajc in kup smeti. Imel dva, pa ne neka stara jajca ampak kupil novega in super za mahanike ne pa zame, ker bi se rad vozil. Rekord 3 pregorete žarnice v enem dnevu da ne govorim o kakšnih delih, ki sem jih zgubil po poti, puščanju bencina itd...... podobno sranje pa je bila tudi Yamaha drugih znamk pa nisem vozil ali imel tko da jih ne morem komentirati. Sploh nisi imel ne enega ne drugega ..ne nakladaj oks
BelaStrela Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 V navodilih piše, da je potrebno pred izvajanjem burnouta izklopiti delovanje integralnih zavor in ASC, če ne, ne bo šlo. Kko pa integralne odklopš?
Snečer Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 Počasi bo za bmwjaše tudi posebna kategorija za izpit. Zavarovanje je že ekstra visoko za bemfle
pik1 Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 Počasi bo za bmwjaše tudi posebna kategorija za izpit. Zavarovanje je že ekstra visoko za bemfle .... stari, a ti tud kej po cest gledaš, kadar se voziš z mopedom, al sam bimerčke opazuješ ????? :krneki: Zivnorc in Kmet2 2
krucymucy Objavljeno April 12, 2013 Opozori Objavljeno April 12, 2013 Kko pa integralne odklopš? Navodila preberi, ne vem jst na pamet. Jst sem srečen če pridem do OMV kofeta. pik1, Kmet2 in Zivnorc 3
Kmet2 Objavljeno April 13, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2013 Kko pa integralne odklopš? A maš na krmilu gumb z napisom ABS?
Snečer Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Napis abs je najbrž na sprednjih vilicah :K tam ga lahko izklopiš.
BelaStrela Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 A maš na krmilu gumb z napisom ABS? Ne, js tega nimam, ker ne morm izklopit ABSa - ni za po makadamu šminka, sej veš
DAMI34 Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Ne, js tega nimam, ker ne morm izklopit ABSa - ni za po makadamu šminka, sej veš lahko, lahko..sam kladivo potrebuješ, pa hopa po senzorju pik1 1
krucymucy Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Ne, js tega nimam, ker ne morm izklopit ABSa - ni za po makadamu šminka, sej veš Kaj pa če hočeš na počez vzet ovinek?
pik1 Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Ne, js tega nimam, ker ne morm izklopit ABSa - ni za po makadamu šminka, sej veš .... kaj pa če sploh nimaš ABS-a ???????
DAMI34 Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 .... kaj pa če sploh nimaš ABS-a ??????? pol ti pa kardan odpade
pik1 Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 (popravljeno) pol ti pa kardan odpade .... ma ka si mona .... Popravljeno April 13, 2013. Popravil pik1 DAMI34 1
BelaStrela Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Kaj pa če hočeš na počez vzet ovinek? ASCja pa nimam ŠE! Ta vikend je še driftabilen moj roadsterček, potem bo pa dobil pop***i.
papez47 Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Napis abs je najbrž na sprednjih vilicah :K tam ga lahko izklopiš. NAJBRŽ JA, ...................... tko majo rižarji. Napis mislim, ABS-a itak še niso pogruntal, al pa ga je treba ornk doplačat. Mi, ki se BoljMaloWozimo, imamo to v "start paketu".
Snečer Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Kje pa, tudi pri kawi je serijski, odkar je Bosch naredil novo verzijo, ki je majhna in poceni, tako da ni to samo za tanke.
Robson Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Napis abs je najbrž na sprednjih vilicah :K tam ga lahko izklopiš. A je pri rižotkah knof za ABS izklopit, ali napis ABS s šmirglnom z vilc pobrusiš? Kmet2 1
Snečer Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Dajte se enkrat odločit, al ga boste uporabljali al pa ne. A na avtu si tudi abs izklapljaš? krucymucy in ghibli 2
krucymucy Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Dajte se enkrat odločit, al ga boste uporabljali al pa ne. A na avtu si tudi abs izklapljaš? Da. Le da sem tam moral vgraditi stikalo za izklop.
krucymucy Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Danes sem videl na cesti v glavnem samo BMW-je. Ene 25 GS-ov, 2 R-a, 6 RT-jev, 2 GT-ja 1600. Nekje vmes je padel še dami s svojim kawasakijem, pa en je bil z Z750 k je visel z motorja k špaget. Kaj ste ostali na servisih s svojimi superduper mopedi? pik1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se