Snečer Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Ko je tolko GSov na cestah, so slo. ceste še bolj nevarne. DAMI34 1
krucymucy Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Ko je tolko GSov na cestah, so slo. ceste še bolj nevarne. Al pa štajercev, teh se je še posebej za bat ... BelaStrela 1
DAMI34 Objavljeno April 14, 2013 Opozori Objavljeno April 14, 2013 Danes sem videl na cesti v glavnem samo BMW-je. Ene 25 GS-ov, 2 R-a, 6 RT-jev, 2 GT-ja 1600. Nekje vmes je padel še dami s svojim kawasakijem, pa en je bil z Z750 k je visel z motorja k špaget. Kaj ste ostali na servisih s svojimi superduper mopedi? Ta glaun frajer sm bil...vse bejbe so me gledale
krucymucy Objavljeno April 14, 2013 Opozori Objavljeno April 14, 2013 Ta glaun frajer sm bil...vse bejbe so me gledale Ja, sam ne zaradi mopeda.
Tedybear Objavljeno April 14, 2013 Opozori Objavljeno April 14, 2013 Ta glaun frajer sm bil...vse bejbe so me gledale Tko kot mene gledajo. Še en luzer, ki si niti rabljenega Bavarca ne more privoščit. :grrr Ice in DAMI34 2
ghibli Objavljeno April 14, 2013 Opozori Objavljeno April 14, 2013 (popravljeno) Danes sem videl na cesti v glavnem samo BMW-je. Ene 25 GS-ov, 2 R-a, 6 RT-jev, 2 GT-ja 1600. Nekje vmes je padel še dami s svojim kawasakijem, pa en je bil z Z750 k je visel z motorja k špaget. Kaj ste ostali na servisih s svojimi superduper mopedi? to ni bila cesta to je bil parking pred avtovalom na cesti smo bili MI z Motorji in btw ce se je to res zgodil na cesti a je res taka beda bila da si jih korete lahko preštel ker meni rižkotov ni ratal Popravljeno April 14, 2013. Popravil ghibli
ludiluka Objavljeno April 14, 2013 Opozori Objavljeno April 14, 2013 včeraj videl po soški sam 1200gs triumphe in ducatije pa enega z-ja
jama1100 Objavljeno April 14, 2013 Opozori Objavljeno April 14, 2013 Zgleda,da je pri Slovencih postal GS tako popularen kot Golf. BelaStrela 1
solorider Objavljeno April 14, 2013 Opozori Objavljeno April 14, 2013 (popravljeno) Danes sem videl na cesti v glavnem samo BMW-je. Ene 25 GS-ov, 2 R-a, 6 RT-jev, 2 GT-ja 1600. Nekje vmes je padel še dami s svojim kawasakijem, pa en je bil z Z750 k je visel z motorja k špaget. Kaj ste ostali na servisih s svojimi superduper mopedi? Ne, mi smo na Jadranki in ne drkamo tu gor :grim imam pa še eno sliko za Snecerja.... to pa malo pozneje Popravljeno April 14, 2013. Popravil solorider Snečer 1
sayo Objavljeno April 14, 2013 Opozori Objavljeno April 14, 2013 Ne, mi smo na Jadranki in ne drkamo tu gor :grim imam pa še eno sliko za Snecerja.... to pa malo pozneje A na Jadranki , svetovno,vi ste pravi :OK:
krucymucy Objavljeno April 14, 2013 Opozori Objavljeno April 14, 2013 Ne, mi smo na Jadranki in ne drkamo tu gor :grim imam pa še eno sliko za Snecerja.... to pa malo pozneje Kaj je un moped na drugi sliki? LT?
krucymucy Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 Prvi vem da je, drugega mislim.
DAMI34 Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 Ja, sam ne zaradi mopeda. Hvala bogu krucymucy 1
papez47 Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 Ko je tolko GSov na cestah, so slo. ceste še bolj nevarne. Sneci, včeraj si zamudil ........................ ............. življensko priliko.................. Od OMV-ja v Pastujni, pa do Pule in nazaj preko Reke do OMV-ja u Pastujni, je za nami na cestah ležalo ene .............. par kardanov, nekaj zobnikov, par diskov, ene dva kufra, dve tank torbi, pa še par drobiža malenkosti. Če bi šel z avtekom in prikolico za nami .................. , ..................... bi ....................... ajga ................ še obogatel, mogoč, .............. na konc! :lol1: pikolo in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno April 15, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 15, 2013 Sneci, včeraj si zamudil ........................ ............. življensko priliko.................. Od OMV-ja v Pastujni, pa do Pule in nazaj preko Reke do OMV-ja u Pastujni, je za nami na cestah ležalo ene .............. par kardanov, nekaj zobnikov, par diskov, ene dva kufra, dve tank torbi, pa še par drobiža malenkosti. Če bi šel z avtekom in prikolico za nami .................. , ..................... bi ....................... ajga ................ še obogatel, mogoč, .............. na konc! :lol1: Pa še povej mu ,da je Japonček zajoku,je solzice potočil daneb 1
Snečer Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 BMWjaši ste težko berljivi, naj nekdo normalno opiše pravljico in priloži fotografije, gori se je en že javil.
papez47 Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 BMWjaši ste težko berljivi, naj nekdo normalno opiše pravljico in priloži fotografije, gori se je en že javil. :grrr Tistih nekaj fotk imaš dovolj. Vse ostalo pa ..... si pač zamudil!
Fazer03 Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 Ko sem bil v soboto na otvoritvi sezone v TC-ju, me je prešinila naslednja misel: ko je bilo v obdobju 2003 - 2009 povsod veliko fazerc in z-jev so bili to motorini za rajo, za tiste ki nimajo domišljije kaj kupiti ... in potem v soboto gledam okoli sebe in kaj vidim: vsak drugi pa še kakšen vmes ima belo modro vetrnico na rezervoarju, največ pa je seveda GS-ov. Sedaj pa ne vem, ali je raja prišla do €€€, ali je izpuhtela vsa domišljija ob nakupu ali pa je res marketing služba pri bavarcih tako močna in prepričljiva, da na koncu ljudje oziroma kupci zaradi plašnic ne vidijo ne levo ne desno. I30 in daneb 2
Snečer Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 Mislim, da je problem v tem, da je trg postal prenasičen, GSko lahko dobiš že za male ali zmerne pare, dejansko nevoženo, večina jih ima kafe kilometre. BMW že dolgo ni več statusni simbol, za 7 jurjev že dobiš kafe voženo GSko. Vsega je danes preveč, ponudba prevelika, prodajajo se zadeve pod ceno. Al pa opraviš nakup novega, ker ti dajo taki leasing ali kredit, da se ti smeji, na koncu pristaneš na KTMu
pik1 Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 Mislim, da je problem v tem, da je trg postal prenasičen, GSko lahko dobiš že za male ali zmerne pare, dejansko nevoženo, večina jih ima kafe kilometre. BMW že dolgo ni več statusni simbol, za 7 jurjev že dobiš kafe voženo GSko. Vsega je danes preveč, ponudba prevelika, prodajajo se zadeve pod ceno. Al pa opraviš nakup novega, ker ti dajo taki leasing ali kredit, da se ti smeji, na koncu pristaneš na KTMu .... ja, verjetn res dobiš kej že za "sedmičko" .... .... sam se pa bojim, da dobiš kej tazga, kot je imel Ghibli, pol pa ni čudn, da ima slabe izkušnje z mopedom .... solorider 1
Snečer Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 (popravljeno) Evo kafetarja. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7158845 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7082521 al pa za 8 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7182477 oba lastnika še prvih gum nista ponucala. Klumpa je na voljo kolko hočeš, trg je prenasičen, da ne govorim o še nižjih cenah v tujini. Danes ni problem kupiti motorja, če maš srečo, lahko že za 2 jurja dobiš povsem solidno mašino še za mnogo let. p.s. da ne govorim o mali GSki, kjer za 7 dobiš "novo" Popravljeno April 15, 2013. Popravil Snecer pik1 1
Snečer Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 http://www.travelchannel.co.uk/series-info.asp?ID=1645#.UWvb66Lt98E Kar lušno, ko mladeniča v 60. dnevih z malimi gskami obvozita Kitajsko.
gift Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 (popravljeno) zakaj pa ima BMW tako vijolične-mavrične cevi od auspuha - gledam tega za 8jurjev? Popravljeno April 15, 2013. Popravil gift
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se