krucymucy Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 Raje si zmeri na črpalki porabo kot s temle softwerom. Ne vidiš, da je nekaj narobe, ker ti piše spodaj service. Service pise zato ker imam v torek reden servis.
Kmet2 Objavljeno April 20, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2013 Service pise zato ker imam v torek reden servis. A spet daneb, DAMI34, Zivnorc in 3 others 6
krucymucy Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 Kako spet? Tole bo zdej dogodivščina, nisem bil še nikdar prej ... Da vidim če držijo te fame o zastonj kofetih Kmet2, BelaStrela in Zivnorc 3
Kmet2 Objavljeno April 20, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2013 Kako spet? Tole bo zdej dogodivščina, nisem bil še nikdar prej ... Da vidim če držijo te fame o zastonj kofetih Stari men so dal tud za jest daneb in Zivnorc 2
krucymucy Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 Stari men so dal tud za jest Ja tiste klobase pa pir sem zamudu. Sam ko sem šel s hondo na servis, mi tud sushija niso ponudil. Niti kaj drugega zanič. Sam vodno pumpo sem mogu plačat.
Kmet2 Objavljeno April 20, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2013 Ja tiste klobase pa pir sem zamudu. Sam ko sem šel s hondo na servis, mi tud sushija niso ponudil. Niti kaj drugega zanič. Sam vodno pumpo sem mogu plačat. Še dobr,da si na taprav motor prešaltu,drugače bi lohk postal majhen pa suh,ko Japončki :lol: daneb 1
Snečer Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Service pise zato ker imam v torek reden servis. Si takšen napis videl še na kakšnem drugem motorju? Zanimivo.
krucymucy Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Si takšen napis videl še na kakšnem drugem motorju? Zanimivo. Ne še, sem pa prepričan da bodo v kratkem imeli vsi. Pred 15 leti so bili tudi avti z opozorilom na redni servis redki, sedaj ima to praktično vsak.
DAMI34 Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Ne še, sem pa prepričan da bodo v kratkem imeli vsi. Pred 15 leti so bili tudi avti z opozorilom na redni servis redki, sedaj ima to praktično vsak. Moj ma že sedaj napis SERVICE..sam potem mi ponudi dve možnosti: YES in NO. Js vsakokrat pritisnem NO. In zgleda, da deluje. Lučka se fgasne in moped veselo ropota naprej. pik1 in SCORPIONS 2
sayo Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Moj ma že sedaj napis SERVICE..sam potem mi ponudi dve možnosti: YES in NO. Js vsakokrat pritisnem NO. In zgleda, da deluje. Lučka se fgasne in moped veselo ropota naprej. ROPOTA naprej !? Če bi pa peljal na servis, bi pa lepo PREDEL naprej Kmet2 in pik1 2
DAMI34 Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 ROPOTA naprej !? Če bi pa peljal na servis, bi pa lepo PREDEL naprej dok ropota je fse fredi
motozajebant Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 dok ropota je fse fredi a kad nebu ropotalo, bo že bmflu podobno DAMI34 1
Snečer Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Moj ma že sedaj napis SERVICE..sam potem mi ponudi dve možnosti: YES in NO. Js vsakokrat pritisnem NO. In zgleda, da deluje. Lučka se fgasne in moped veselo ropota naprej. Tebe vpraša za storitev, zato imaš možnost odgovora, tam pa ni dileme.
krucymucy Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 (popravljeno) Dilema je samo ali peljati na servis ali ne. Odločitev je na lastniku. Lastnik pa se je odločil za obisk uradnega servisa. Če bom nad storitvijo razočaran, pač ne bom šel več. Popravljeno April 21, 2013. Popravil krucymucy
Snečer Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Saj se boš navadil lučke. DAMI34 1
krucymucy Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Aja, ker ce je tisto lucka, potem razumem zakaj mislis da je versys motor. pikolo in Kmet2 2
DAMI34 Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Sam vedno se mi postavlja tole vprašanje: če je BMW tok fajn, pa pameten in oh in sploh...za koji qurac si sam ne nardi servisa? pikolo, HyperJack, krucymucy in 4 others 7
krucymucy Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Sam vedno se mi postavlja tole vprašanje: če je BMW tok fajn, pa pameten in oh in sploh...za koji qurac si sam ne nardi servisa? Če bi imel še robotsko roko gor, bi bil pretežak, kot kaka varadero al pa super tenere. Kmet2 in DAMI34 2
Snečer Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Sedaj pa je kljub temu, da nima ogrodja (ker je to sam agregat), lahek kot pero :grim
gift Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Da malo osvezim temo....Zakaj NE s statistko gift 1
HyperJack Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 problem je pr GS.ju, da če ga slučajno parkiraš in odmakneš pogled od njega, bo za par sekund že problem najti svoj motor, ker zdej ga ma pa že res vsak ta drugi... Kolen in corser 2
Snečer Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 problem je pr GS.ju, da če ga slučajno parkiraš in odmakneš pogled od njega, bo za par sekund že problem najti svoj motor, ker zdej ga ma pa že res vsak ta drugi... Še čez kakšno sekundo več pa v kombiju za dele
krucymucy Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Da malo osvezim temo....Zakaj NE s statistko Evo, GS-ka je najcenejša za vozit se okol ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se