motozajebant Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 In zakaj BolMaloWozi ni v Kinder jajčkih? Zaradi otrokovih pravic! Varuh je dosegel prepoved, ker bi to trajno škodljivo vplivalo na otrokov razvoj. Se vidi že na starejših, ki imajo ta velike BoljMaloWozi-je!
gift Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 Kmet 2 junior gsxf750, Kmet2 in motozajebant 3
Kmet2 Objavljeno Maj 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 In zakaj BolMaloWozi ni v Kinder jajčkih? Zaradi otrokovih pravic! Varuh je dosegel prepoved, ker bi to trajno škodljivo vplivalo na otrokov razvoj. Se vidi že na starejših, ki imajo ta velike BoljMaloWozi-je! To je pa res,otrok bi postal uspešen.... :grim daneb 1
gift Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Kdaj se dobimo, da spijemo eno...kavo za začetek? S Snečerjem imava že namazane ketne
corser Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Kdaj se dobimo, da spijemo eno...kavo za začetek? S Snečerjem imava že namazane ketne vidim, da tablete ne primejo in Snecer še zmeraj fura svoj alter ego :glare: Ja Snecer, ti in gift (ja seveda) pridita "OBA" na kavo. Uf... težko je tole z multipli osebnostmi...
Snečer Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 To pa je bila neprimerna obtožba, no sicer pa po drugi strani lahko rečem, da vsi "vi" prihajate iz iste štale
gift Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 (popravljeno) Predlagajte lokacijo.. da spijemo eno p.s. "naj bo oddaljenost lokacije primerna, da ne bo nepotrebno Bavarsko šraufanje prisotno. Ko pijem kavo imam rad mir " Popravljeno Maj 28, 2013. Popravil gift daneb, Zivnorc in Kmet2 3
Whiskey Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Kmet2, pa glej da se prpeleš na kafe s Snecijem in Giftom z BMW
Kmet2 Objavljeno Maj 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Kmet2, pa glej da se prpeleš na kafe s Snecijem in Giftom z BMW Bmflna pa ne dam na ta slab asvalt.as nor pridm z KTM,to je za naše ceste igorkr in daneb 2
Kmet2 Objavljeno Maj 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Predlagajte lokacijo.. da spijemo eno p.s. "naj bo oddaljenost lokacije primerna, da ne bo nepotrebno Bavarsko šraufanje prisotno. Ko pijem kavo imam rad mir " Sem že večkrat povabil pa se sneči vedno izmika,tako,da kar povejta pa se dobimo na kavi. daneb 1
pik1 Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Sem že večkrat povabil pa se sneči vedno izmika,tako,da kar povejta pa se dobimo na kavi. .... pa za tavelko mizo se zmenmo .... .... da bom tud jest lahko prišel .... krucymucy, daneb, Kmet2 in 1 other 4
Whiskey Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Bmflna pa ne dam na ta slab asvalt.as nor pridm z KTM,to je za naše ceste Seveda! Pol pa pest šraufou sabo Kmet2 1
Snečer Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Sem že večkrat povabil pa se sneči vedno izmika,tako,da kar povejta pa se dobimo na kavi. Ko smo bili zmenjeni, te je zajec "zaključil", je tako? saj še velja, samo mirno pa ne potvarjati resnice, ok v tej temi lahko Kmet2 1
pikolo Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Jaz prinesem hrano! igorkr, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4
lajbn Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Js ga nebi mel ker rad zariba ker leta 2012 mu še niso namenili vodnega hlajenja. K smo že pr tem, kmet, povej nam kakšni so bili občutki ko si pogruntal da si zaribal svojega novega Bmwja lani v beogradu.
DAMI34 Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Js ga nebi mel ker rad zariba ker leta 2012 mu še niso namenili vodnega hlajenja. K smo že pr tem, kmet, povej nam kakšni so bili občutki ko si pogruntal da si zaribal svojega novega Bmwja lani v beogradu. občutki so bili najbrž "zaribani" daneb, lajbn in Whiskey 3
krucymucy Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Js ga nebi mel ker rad zariba ker leta 2012 mu še niso namenili vodnega hlajenja. K smo že pr tem, kmet, povej nam kakšni so bili občutki ko si pogruntal da si zaribal svojega novega Bmwja lani v beogradu. Zaribal? Kolikor vem se sam ugasne. Honda se pa ne, to pa vem iz prve roke Kmet2 1
corser Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 To je vojaška taktika: zavarivanje protivnika!
Whiskey Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Also ... To je pa verzija R-1200gs Amfibija .) pik1, DAMI34 in krucymucy 3
lajbn Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Se pardoniram, vidim da ima vodno hlajenje :lol: DAMI34, Zivnorc in krucymucy 3
Kmet2 Objavljeno Maj 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Js ga nebi mel ker rad zariba ker leta 2012 mu še niso namenili vodnega hlajenja. K smo že pr tem, kmet, povej nam kakšni so bili občutki ko si pogruntal da si zaribal svojega novega Bmwja lani v beogradu. Občutki so božanski,ko izveš ,da ima termostikalo in rabi samo 10sek mirovanja, da ga prižgeš in se odpelješ. Zanimive dezinformacije,kaj si kej v sorodu z Snecerjem in Giftom? P.S. z zaribanim sem se še celih 1500km vozil in z njim naredil 10kkm od tega je bilo porabljeno 6dcl olja in povprečno od 4.5 do 6L goriva na 100km..........ja občutki so res božanski ko vem,da se vozim s strojem en lajbn pa z jajčkom ki popije več goriva na 100km pa še scat ga peljem v vsakem ovinkcu :grim ...neprecenljivo,ne samo božansko Lajbnček še kaj,vidim,da sta se dones s tvojo drago prov okomila na mene,a vama je dolgčas al vama je zaribal krucymucy in daneb 2
Snečer Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Meni je versači na zadnjem izletu popil 3,89l/100km. Neprecenljivo. Zanimiva zgodba s termostikalom in GSko, da se motor ugasne pri normalni vožnji v tem podnebnem pasu. Le kako je šele v Afriki, kjer je bolj toplo?
corser Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Meni je versači na zadnjem izletu popil 3,89l/100km. Neprecenljivo. Zanimiva zgodba s termostikalom in GSko, da se motor ugasne pri normalni vožnji v tem podnebnem pasu. Le kako je šele v Afriki, kjer je bolj toplo? tam se kardan najprej zlom... tko da zaribat sploh ne more... pik1, krucymucy, I30 in 1 other 4
lajbn Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Občutki so božanski,ko izveš ,da ima termostikalo in rabi samo 10sek mirovanja, da ga prižgeš in se odpelješ. Zanimive dezinformacije,kaj si kej v sorodu z Snecerjem in Giftom? P.S. z zaribanim sem se še celih 1500km vozil in z njim naredil 10kkm od tega je bilo porabljeno 6dcl olja in povprečno od 4.5 do 6L goriva na 100km..........ja občutki so res božanski ko vem,da se vozim s strojem en lajbn pa z jajčkom ki popije več goriva na 100km pa še scat ga peljem v vsakem ovinkcu :grim ...neprecenljivo,ne samo božansko Lajbnček še kaj,vidim,da sta se dones s tvojo drago prov okomila na mene,a vama je dolgčas al vama je zaribal Ne ni nama dolgčas, ti si taka cvetka ki prav kliče po tem da ga mal 'okominiš'. Pridi me peljat scat takoj k me tišči. Meni je versači na zadnjem izletu popil 3,89l/100km. Neprecenljivo. Zanimiva zgodba s termostikalom in GSko, da se motor ugasne pri normalni vožnji v tem podnebnem pasu. Le kako je šele v Afriki, kjer je bolj toplo? Sej nima termostikala, zdej samo to kmetek nabija ker mu je mal nerodno rečt da mu je tak 'stroj' ribnil. I30 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se