krucymucy Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 Imam zascito, nima kaj za ftrgat...ftrga se samo kardan in to za ceno 20 ketn z zobniki Proti ftrgu ketne obstajajo dve zaščiti. Kardanski prenos in jermen. Nazadnje ko sem menjaval ketno z zobniki me je koštal material 180€. Za 20x več dobiš pa tvoj in snecerjev moped, ne samo kardan. Robson, BelaStrela in Kmet2 3
cikadina Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 temu k bo naredu 30000x20= 600000 je pa kar za cestitat. sicer pa saj tudi bmw ima kardan samo na nekaj modelih. konec koncev pa oboje je treba cekirat. pa tudi menjava olja v kardanu za tiste modele brez "iztocne lulnjice" baje ni ravno tako preprosto. tako da ce se uporabnik in servis drzit navodil tovarne ponavadi ni problemov.
bosa Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 temu k bo naredu 30000x20= 600000 je pa kar za cestitat. sicer pa saj tudi bmw ima kardan samo na nekaj modelih. konec koncev pa oboje je treba cekirat. pa tudi menjava olja v kardanu za tiste modele brez "iztocne lulnjice" baje ni ravno tako preprosto. tako da ce se uporabnik in servis drzit navodil tovarne ponavadi ni problemov. nej bo ketna al kardan, sam da dela vsaki dan cedevita, sayo, DAMI34 in 4 others 7
stuhec Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 Nocen bmw, crkne en kabel pa cel motor ne gre DAMI34, igorkr in gift 3
Kmet2 Objavljeno Junij 5, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 Nocen bmw, crkne en kabel pa cel motor ne gre Ti si pa sigurno kakšen dipl.ing. strojništva..... pik1, Whiskey in daneb 3
Zivnorc Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 ... jest , ko se večinoma vozim po dolenjski, bi mi mogoče bolj prišel prav kardan... na kaki gasilski veselici... .... ketne na veselicah uporabljajo bolj na štajerkem.... ... jermena pa na gorenjskem... daneb, igorkr in cedevita 3
gift Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 (popravljeno) Proti ftrgu ketne obstajajo dve zaščiti. Kardanski prenos in jermen. Nazadnje ko sem menjaval ketno z zobniki me je koštal material 180€. Za 20x več dobiš pa tvoj in snecerjev moped, ne samo kardan. se ti vidi, da si bmw fahrer, da tako drag material kupuješ , drugače pa če ti ode kardan na 1200-tki te bo koštalo dobra dva jurja, da se boš lahko spet po dolenjski vozil (tak, da se kar pripravi) Popravljeno Junij 5, 2013. Popravil gift
Snečer Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 Proti ftrgu ketne obstajajo dve zaščiti. Kardanski prenos in jermen. Nazadnje ko sem menjaval ketno z zobniki me je koštal material 180€. Za 20x več dobiš pa tvoj in snecerjev moped, ne samo kardan. In še tretja, najcenejša zadeva in sicer olje, mazivo... gift 1
Snečer Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 Z "malo" sreče lahko za dele zadeneš novo GSko. http://www.louis.de/index.php?topic=katalog_gewinn
I30 Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 Še na plakatu so ga za starim retro scramblerjem skrili. Računajo da bo folk na Triumphe navalil, da se bodo pol lahko tiste grdobije znebili. daneb 1
Snečer Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 To nisem upal napisati, da ne izstopa, ker bi spet bila huda kri.
DAMI34 Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 Proti ftrgu ketne obstajajo dve zaščiti. Kardanski prenos in jermen. Nazadnje ko sem menjaval ketno z zobniki me je koštal material 180€. Za 20x več dobiš pa tvoj in snecerjev moped, ne samo kardan. ma dobru no, a noben od vas ne počne ali ali ali vsaj gleda tv??? ob taki uri pr nam nema više MSveta!! temu k bo naredu 30000x20= 600000 je pa kar za cestitat. sicer pa saj tudi bmw ima kardan samo na nekaj modelih. konec koncev pa oboje je treba cekirat. pa tudi menjava olja v kardanu za tiste modele brez "iztocne lulnjice" baje ni ravno tako preprosto. tako da ce se uporabnik in servis drzit navodil tovarne ponavadi ni problemov. ma dobru no, a noben od vas ne počne ali ali ali vsaj gleda tv??? ob taki uri pr nam nema više MSveta!! nej bo ketna al kardan, sam da dela vsaki dan ma dobru no, a noben od vas ne počne ali ali ali vsaj gleda tv??? ob taki uri pr nam nema više MSveta!! Nocen bmw, crkne en kabel pa cel motor ne gre ma dobru no, a noben od vas ne počne ali ali ali vsaj gleda tv??? ob taki uri pr nam nema više MSveta!! cedevita in s56g 2
cikadina Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 ma nism mogla spat, pol pa na ms čepim DAMI34 in BelaStrela 2
daneb Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 ... jest , ko se večinoma vozim po dolenjski, bi mi mogoče bolj prišel prav kardan... na kaki gasilski veselici... .... ketne na veselicah uporabljajo bolj na štajerkem.... ... jermena pa na gorenjskem... Pa veš zakaj jermen na gorenjskem? Zato ker več zdrži. LP
igorkr Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 Nocen bmw, crkne en kabel pa cel motor ne gre Buh te zastopi ...
cedevita Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 ma nism mogla spat, pol pa na ms čepim Sprehod.
cikadina Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 evo zakaj ne bi imal bmwja ker ga v batmanu the dark knight rises vozi una spaka a zeleznimi usti
MihaJ Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 Jez bi definitivno mel GSa, še za na Grobnik bi bil dober. BelaStrela, gretzky, pik1 in 3 others 6
Snečer Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 Ja, če bi ga Rossi letos imel, bi že zmagoval v motogp... BelaStrela in ghibli 2
krucymucy Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Če bi ga imel ti, bi imela ta tema manj strani. solorider in BelaStrela 2
Snečer Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Ni nujno, le drugačno vsebino bi imela. I30 1
gift Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 (popravljeno) http://www.youtube.com/watch?v=_Q9417iElG8 Popravljeno Junij 6, 2013. Popravil gift
Snečer Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Se je lužice ustrašil in peljal po brežini, kjer pa je zaradi teže zdrsnil. corser 1
Kmet2 Objavljeno Junij 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Ne umiva ga :grim daneb in pik1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se