Snečer Objavljeno Junij 20, 2013 Opozori Objavljeno Junij 20, 2013 Gume sem menjal danes. Je pa zanimivo. Sploh nisem vedel da imaš opla. Zgleda si tip ki je nagnjen k temu da kupuje ople, kawasakije in kitajski crap. Nisem ga kupil pa pravim ti, da nima kaj dosti skupnega z Oplom...
DAMI34 Objavljeno Junij 20, 2013 Opozori Objavljeno Junij 20, 2013 Od vseh nemških avtov, ki sm jih imel mi je najbolje služil.... hm... khm.. KOREJC!!!! daneb, zverac in igorkr 3
papez47 Objavljeno Junij 20, 2013 Opozori Objavljeno Junij 20, 2013 Men Talijanski "folkswagni" v raznih izvedbah odlično služijo že več kot 30 let! Še na misel mi ne pride kak švaba ali pa korejec, ! :grim
Ice Objavljeno Junij 20, 2013 Opozori Objavljeno Junij 20, 2013 danes se nisem zasledil zakaj ne bi kdo imel bemflna. samo prepucavanje o nekih strikolesnih premikajocih cestnih ovirah........ tema, decki, tema. (pa ne una mracna).
Snečer Objavljeno Junij 20, 2013 Opozori Objavljeno Junij 20, 2013 Tako je vroče, da je nevarno že govoriti o zračno hlajenem bokserju... DAMI34, BelaStrela in pik1 3
MiNa Objavljeno Junij 20, 2013 Opozori Objavljeno Junij 20, 2013 Evo bom jaz napisal. Mogoče bi bil pa tole razlog (čeprav zaenkrat samo na "papirju") da razjaham "propeler". Snečer in ghibli 2
igorkr Objavljeno Junij 20, 2013 Opozori Objavljeno Junij 20, 2013 Še v rdeči barvi da se pojavi in mogoče razlog da ostajam na yamahi :grim
Snečer Objavljeno Junij 20, 2013 Opozori Objavljeno Junij 20, 2013 (popravljeno) Evo bom jaz napisal. Mogoče bi bil pa tole razlog (čeprav zaenkrat samo na "papirju") da razjaham "propeler". Takšen model, sploh zaradi res majhne teže in kompromisnega motorja med cukajočim 2valjnikom in 4valjno singerico, bi bil prava zadeva. Bi pa morali malo obliki še urediti, da bi bil nekaj posebnega. Ker staro tdmko je cajt že zdavnaj povozil. Popravljeno Junij 20, 2013. Popravil Snecer
pik1 Objavljeno Junij 20, 2013 Opozori Objavljeno Junij 20, 2013 Takšen model, sploh zaradi res majhne teže in kompromisnega motorja med cukajočim 2valjnikom in 4valjno singerico, bi bil prava zadeva. Bi pa morali veliko še obliko urediti, da bi bil nekaj posebnega. Ker staro tdmko je cajt že zdavnaj povozil. ... stara TDM-ka??? ....dizajn tastare je devetkrat lepši kt tale sprdačina ... :blink: ghibli, Fritz in sayo 3
Snečer Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 Z bmwjaši je težko resno komentirati dizajn lajbn 1
papez47 Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 Z bmwjaši je težko resno komentirati dizajn A ............... bejž, no bejž! :grrr Pa če pustiva Bavarce ob strani ................... a obstaja kak "mpoed", ki ga ti ne bi spljuval? ( razen tvojega seveda ) Pričakujem "boom" potezo in ustanovitev firme "Snecer design" :grim , kajti edino tako bodo lahko designerji širom sveta in izdelovalci mopedov VEDELI, kako se delo mopedi.
Snečer Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 Lej, novo "tdmko" so pač narisali na osnovi novega modela in zagotovo če bodo nadaljevali v tej smeri, bodo še kje kaj popilili dizajn. Bo potrebno dodati še lično zaščito pod motorjem, ščitnike za roke itd. Skratka še kar nekaj dela. p.s. Če te moj zanima (ne vem zakaj to vsakega tak zanima) ni nek dizajnerski dosežek, sploh prvi model je bil zelo "poseben", in imam tudi par pripomb, vendar niso za to temo.
I30 Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 Pa če pustiva Bavarce ob strani ................... a obstaja kak "mpoed", ki ga ti ne bi spljuval? ( razen tvojega seveda ) A ni to osnovna fora foruma? daneb 1
I30 Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 bavarc al pluvanje? :grrr Ja ta drugo, a ne?! Za BoljMaloWozi se itak noben n'č ne zmeni... daneb 1
papez47 Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 Ja ta drugo, a ne?! Za BoljMaloWozi se itak noben n'č ne zmeni... evo.........da vam bo lažje.............. in da ne boste onesnaževali okolja..........
gift Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 (popravljeno) evo.........da vam bo lažje.............. in da ne boste onesnaževali okolja.......... enkrat sem že zalepil...pa naj bo še enkrat, če že hočeš...tk, da boš vedel na čem se voziš Popravljeno Junij 21, 2013. Popravil gift
krucymucy Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 Z bmwjaši je težko resno komentirati dizajn Če bi ti vozil kaj italijanskega, bi bil tiho. Tako pa moram vprašat. Si ti že kdaj šel okoli svojega motorja z odprtimi očmi?
Snečer Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 Vozim tudi laha, nič bat. Za tebe verjamem, da si raje zatiskaš oči, ko greš mimo zadnjega dela, s strani, od spredaj ... Je to kaka nova fora bmwjašev? oz. preventiva, da se raje ne gleda.
Ice Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 hvala bogu, da nismo vsi stancani po "kalup snecer". bi bli usi brusli, pa wd-40 bi hitr zmankal. :evilgrin: zakaj ga ne bi imel? raje sem nevpadljiv, tale "policijska mopeta" pa prevec pozornost vzbuja. :naughty: O:-)
Fritz Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 Z bmwjaši je težko resno komentirati dizajn Sam imam precej 'grd' motor ampak, da se voznik GS Adventurea in Versysa kregata o dizajnu... :lol1: :hooray: pikolo in KeC 2
Snečer Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 Pokaži s čim se "matraš" (na fotki ne vidim kaj drsaš, vlki vstrom?) pa ti hitro pokažem dizajnerske felere?
solorider Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 Ne bi ga imel, če si ga Snecer kupi, neham motorirat, če Snecer na svojem skuterju naredi 100.000km-jev
Fritz Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 Stari, jaz nikakor ne vozim 'dizajnerskega' motorja, ta naziv pripisujem kvečjemu kakšnim M/V Agustam, zato sem o dizajnu raje tiho. Če bi vozil Versysa bi na debatah o dizajnu sedel s papirnato vrečko čez glavo...saj veš, ko človek pomisli, da je BMW za GS serijo pobral prav vse risarje za nagravžne maske pa ti pride Kawasaki z Versysom Ice in KeC 2
Snečer Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 Ne bi ga imel, če si ga Snecer kupi, neham motorirat, če Snecer na svojem skuterju naredi 100.000km-jev To bo sicer trajalo še kar nekaj časa (recimo 10 let) ali pa morda nikoli s tem modelom
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se