motozajebant Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 kruci dej nehi pametovat a prou? k sm se jst za tabo vozu, je tist kardan že prou bogi zgledu, čist zarustan... sad če odpasti, samo da nije Kmet2 in krucymucy 2
krucymucy Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 kruci dej nehi pametovat a prou? k sm se jst za tabo vozu, je tist kardan že prou bogi zgledu, čist zarustan... sad če odpasti, samo da nije Kdaj si ti za mano vozu? cedevita 1
motozajebant Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 Sem videl posnetek, nekam veliko je potrebno popravljati gsko v ovinku, pač ozka guma, vzmetenje in nepredvidljiv kardan. Čeprav ga je vozil objestnež Po drugi strani pa ga je zajček komaj dohajal. Pamet v roke pubeci. mene sploh ne vidiš... sem jima pobegnu... direktiva za Piran Kdaj si ti za mano vozu? včeri :grim
krucymucy Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 (popravljeno) mene sploh ne vidiš... sem jima pobegnu... direktiva za Piran včeri :grim Sej res. A sem objestno vozil pa popravljal z zanič vzmetenjem? Popravljeno Julij 1, 2013. Popravil krucymucy
motozajebant Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 Sej res. A sem objestno vozil pa popravljal z zanič vzmetenjem? objestno??? a bmfla se sploh da objestno vozit? to je za penziče :yes: vzmetenje???? a to švabi že poznajo? krucymucy, Fritz in ghibli 3
Cartman Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 (popravljeno) Prekleti bemflarji nekulturni! Sakramenski prostaki! U Kawaborce se maskirano! Pa u Suzuki fane! Bagra brezsramna. Vsi vemo, da tako na strop parkirajo izkljucno BMWjasi z bundesliga frizuro, ee, ne ne, s fuzbalersko pametjo. Fuj in fej! Popravljeno Julij 1, 2013. Popravil Cartman cedevita, Kmet2 in DAMI34 3
krucymucy Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 Na kardanu sem čutil da bo tema zaživela! Kmet2, cedevita in DAMI34 3
motozajebant Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 na kardanu ti lohk kapljanje denarja iz denarnice začutiš... pikolo in cedevita 2
Kmet2 Objavljeno Julij 2, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 na kardanu ti lohk kapljanje denarja iz denarnice začutiš... Prijeten občutek :grim daneb in motozajebant 2
Kmet2 Objavljeno Julij 2, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Sej sva sla itak pocasi... Si me vidu kej popravljat z zanič vzmetenjem? Ne to mene spraševat,jaz sem amater,Sneci je profi pa naj ti razloži.. ....podrobno daneb 1
Snečer Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Sej sva sla itak pocasi... Si me vidu kej popravljat z zanič vzmetenjem? Vzmetenje si itak zamenjal, da se lahko sploh voziš, pa tudi sicer je nevarno, ker elektro motorčki rjavijo
krucymucy Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 O lej, Snecer je g. Royala pripeljal v temo ...
DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Kdaj si ti za mano vozu? u sanjah, pa še prehitel te je daneb 1
Snečer Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 O lej, Snecer je g. Royala pripeljal v temo ... Zakaj si menjal vzmetenje, če pa bi na najboljšem motorju na svetu moralo že biti perfektno izvirno vzmetenje? Saj ni mogoče, da obstaja še kaj boljšega ali? Glede rjavih servo motorčkov, kar šokantno, a ne.
Kmet2 Objavljeno Julij 2, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Šokirani smo daneb in krucymucy 2
Snečer Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Tebe bo pa tak streslo, ko boš enkrat spet odprl garažo in zagledal rjavi odtenek
krucymucy Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Glede rjavih servo motorčkov, kar šokantno, a ne. Šokiran sem bil v nedeljo, ko mi je eno čudo peljalo nasproti. Veš da je še nekdo v Sloveniji kupil versys 650? Kmet2 in Robson 2
Snečer Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Nimam teh podatkov, sem pa v nedeljo videl versysa 2012 in z750, nemška turista, sta za mano peljala do Maribora. Tako da očitno se tu pa tam kakšen proda po Evropi. p.s. kaj pa versys počne v tej temi?
gift Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 (popravljeno) Zakaj si menjal vzmetenje, če pa bi na najboljšem motorju na svetu moralo že biti perfektno izvirno vzmetenje? Saj ni mogoče, da obstaja še kaj boljšega ali? Tako originalno kot boljše...npr. Wilbers se lomi. Zgleda, da je napaka v konstrukciji... MBW F650 Exploded Shock Reveals Evil Spacers Wilbers Popravljeno Julij 2, 2013. Popravil gift
Snečer Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Ni čudno, če na tank dajo "normalno" vzmetenje. Če rabi kdo navodila za popravilo... http://www.allworldwars.com/T-34%20Tank%20Service%20Manual.html
Kmet2 Objavljeno Julij 2, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Tebe bo pa tak streslo, ko boš enkrat spet odprl garažo in zagledal rjavi odtenek Ah ne Sneci,ga grem pobožat vsake toliko DAMI34 in daneb 2
krucymucy Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 kaj pa versys počne v tej temi? Glih tolk da ga vsaj kdo kdaj omeni revčka.
sand66 Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Za kaj ga nebi imel!! Ker bi Ta vikend pol Mogu v Garmisch,pa mi ni treba.... pikolo in DAMI34 2
BelaStrela Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Na vidš, dobr point. Js ga pa mam, pa ta vikend ne morm in sm čist žiučna. Pa fak!
krucymucy Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Za kaj ga nebi imel!! Ker bi Ta vikend pol Mogu v Garmisch,pa mi ni treba.... Ne vem no, meni recimo na kraj pameti ne pride da bi šel tja ali kamorkoli, kjer se zbere kup entuziastov s skupnimi interesi... Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se