Robson Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Jaz sem hotel v Garmisch samo zato, da bi kaj delov ugodno kupil, ker gledam tele Giftove slikce, pa Sneci skoz plaši... Da bi imel ene pol garaže robe, ker zdele enkrat se bo pa začel... Na sredi včerajšnje 450 km dolge fure sem imel na Plitvičkih 120.000 km.. Sorry ker nisem v temi, ampak nisem mogu, da ne bi... krucymucy, Kmet2 in cedevita 3
Kmet2 Objavljeno Julij 2, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Men pa na kraj pameti ne pride,da bi šel na kakšna takšna zborovanja in pol poslušal kok so bmfli sploh in oh... :glare: .......res dolgočasno,namreč jaz to že vem :lol: Cartman, Fritz, krucymucy in 3 others 6
igorkr Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 (popravljeno) Men pa na kraj pameti ne pride,da bi šel na kakšna takšna zborovanja in pol poslušal kok so bmfli sploh in oh... :glare: .......res dolgočasno,namreč jaz to že vem :lol: Ti raje z riži po prelazih laziš raje povej ... he he Popravljeno Julij 2, 2013. Popravil igorkr
igorkr Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Ne vem no, meni recimo na kraj pameti ne pride da bi šel tja ali kamorkoli, kjer se zbere kup entuziastov s skupnimi interesi... A zato se sam furaš :-D
sand66 Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Ne vem no, meni recimo na kraj pameti ne pride da bi šel tja ali kamorkoli, kjer se zbere kup entuziastov s skupnimi interesi... Itak!!pa še Bmw-jaši....že nazadnje(1x) sem bil eden redkih z japoncem...
krucymucy Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 (popravljeno) A zato se sam furaš :-D Ne maram upočasnjevat skupine. Popravljeno Julij 2, 2013. Popravil krucymucy DAMI34, pik1 in Ice 3
Snečer Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Jaz sem hotel v Garmisch samo zato, da bi kaj delov ugodno kupil, ker gledam tele Giftove slikce, pa Sneci skoz plaši... Da bi imel ene pol garaže robe, ker zdele enkrat se bo pa začel... Na sredi včerajšnje 450 km dolge fure sem imel na Plitvičkih 120.000 km.. Sorry ker nisem v temi, ampak nisem mogu, da ne bi... Daj si števec pregledat, če je umerjen, saj vidiš, da je gska eno samo pretiravanje
Snečer Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Ne vem no, meni recimo na kraj pameti ne pride da bi šel tja ali kamorkoli, kjer se zbere kup entuziastov s skupnimi interesi... No, pa le imava nek skupen pogled
krucymucy Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Potem ga bom pa spremenil. Ta vikend grem v Garmisch! DAMI34, Kmet2 in pik1 3
Robson Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Daj si števec pregledat, če je umerjen, saj vidiš, da je gska eno samo pretiravanje Kje to vidim? A to k ti (pa tvoji bratje po duši) klobasaš? Pa k slikce iščete pa limate? Če ne bi ti tako vneto pisal v to temo, jaz sploh ne bi vedel za GS-a ... Pa bi šel k Panigazu ( ker mi je skor čez cesto) in bi se s kakšno japonsko kračo okrog drgnu.. Zdaj sem pa najbrž pečen ...
Snečer Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Zgleda, da še ne dojemaš razsežnosti te teme
Robson Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Ja res, in če moram zato tebe razumet, mi bo ta razsežnost tuja za vedno... Kmet2 1
Snečer Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Ta tema je parodija na bmw in bmw fahrerje, čeprav se je izkazalo, da so defekti dejstvo in da stvar ni smešna ghibli 1
krucymucy Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Parodija je tvoj moped. daneb, Kmet2, Cartman in 3 others 6
motozajebant Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Parodija je tvoj moped. kardanar cedevita 1
Snečer Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 (popravljeno) Parodija je tvoj moped. Ti kar ne gre iz glave, lepo To bi bila recimo parodija. Popravljeno Julij 3, 2013. Popravil Snecer
pik1 Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 kardanar .... a če da kdo takole opazko, je to dobr, al slabo ???? DAMI34 in daneb 2
motozajebant Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 .... a če da kdo takole opazko, je to dobr, al slabo ???? dobro namerna opazka :grim cedevita 1
pik1 Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 dobro namerna opazka :grim .... aja, pol pa ok .... daneb 1
motozajebant Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 .... aja, pol pa ok .... no dej, ne vibriri a prou?
Darko3g Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Ni problem v kardanu ampak v diferencialu - tega manjka - pa ne samo pri propelerjih. Ice 1
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Ne vem no, meni recimo na kraj pameti ne pride da bi šel tja ali kamorkoli, kjer se zbere kup entuziastov s skupnimi interesi... Seveda, k te je sram, pol bi pa moral cele ure ob eni pivi razpravljat, kok so dragi servisi, pa kok hitro ti odpade kardan, pa...pa.... (js tut neb šu na tvojem mestu) daneb 1
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 .... a če da kdo takole opazko, je to dobr, al slabo ???? odvisno, kje ti je odpadu Kmet2 in daneb 2
Kmet2 Objavljeno Julij 3, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Ti kar ne gre iz glave, lepo To bi bila recimo parodija. Edina stvar ki je lepa na tem prevoznem sredstvu je kljunček daneb 1
pik1 Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Edina stvar ki je lepa na tem prevoznem sredstvu je kljunček ... pa še ta je kopija od GS-a ..... DAMI34, Robson in daneb 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se