tintin Objavljeno Julij 7, 2013 Opozori Objavljeno Julij 7, 2013 (popravljeno) zakaj ne.. dons je kruci skor ride zapalu ker se mu je kardan sneu in drsal za nim... usaj on tko pravi no :yes: Popravljeno Julij 7, 2013. Popravil tintin krucymucy in DAMI34 2
daneb Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 Tudi zato ga nebi imel, ker sem včeraj poslušal tisto škrtanje prestav na policijskih BMWejih, ki so spremljali kolesarje na dirki od Kamnika preko Jezerskega, Pavličevega sedla in Črnivca. LP
I30 Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 ...V tvojem avtarju je lepo razvidno kaj voziš,da nerečem kakšna jaj.. v primerjavi npr. z BMW-eji pa naj bo to model: F- vrstni 2-cil., R-boxer, K - vrstni 4- cil.itd. Lp. Odgovor ni nujen,ker že v naprej vem,da boš spet pljuval po BMW-ejih z tvojo nestrokovnostjo, sicer nebi vozil najcenejši motor v tej klasi pa še Francoza z riževim "cenenim" narastkom ! Nomen est omen!
Snečer Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 V tej temi se res nejavljam jo rad berem in se z veseljem nasmejem kakem revežu brez cekinov in nepoznavalcu tehnike.Sam bi probal vsak ponujen motor pa neglede ali je boljši(dražji) od mojega ali pa slabši(cenejš) od mojga. Kajti vsak motor je malo drugačen, čeprav imajo vsi razen vozi za invalide dva kolesa,gištel,mašino,žlajfe, eni boljše drugi slabše.V tvojem avtarju je lepo razvidno kaj voziš,da nerečem kakšna jaj.. v primerjavi npr. z BMW-eji pa naj bo to model: F- vrstni 2-cil., R-boxer, K - vrstni 4- cil.itd. Lp. Odgovor ni nujen,ker že v naprej vem,da boš spet pljuval po BMW-ejih z tvojo nestrokovnostjo, sicer nebi vozil najcenejši motor v tej klasi pa še Francoza z riževim "cenenim" narastkom ! Pa bom le odgovoril, da te opomnim, da si zgrešil temo, so za take poznavalce odprli eno drugo temo, kjer lahko pojajcaš zavidljivo znamko Sicer pa tu ni govora o tem, kaj voziš, ampak o kvaliteti in pokvarljivosti, lahko pa nam zaupaš kaj voziš, da ti bo lažje.
DAMI34 Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 Pa bom le odgovoril, da te opomnim, da si zgrešil temo, so za take poznavalce odprli eno drugo temo, kjer lahko pojajcaš zavidljivo znamko Sicer pa tu ni govora o tem, kaj voziš, ampak o kvaliteti in pokvarljivosti, lahko pa nam zaupaš kaj voziš, da ti bo lažje. kar sm jz iz avatarja razbral, on ne voz ampak PORIVA bosa in daneb 2
pikolo Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 kar sm jz iz avatarja razbral, on ne voz ampak PORIVA Zna bit da ma poganjalčka
Borutt Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 Še ga bom vozil , pa tudi, če vse stran pade . BelaStrela in pik1 2
domina Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 (popravljeno) Mi2 še kr dobr sodelujeva. Popravljeno Julij 8, 2013. Popravil domina BelaStrela, pik1 in Kmet2 3
Coban Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 Še ga bom vozil , pa tudi, če vse stran pade . Jst tuuuuuuuuuud ! BelaStrela 1
motozajebant Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 dnar za bmfla še imam, ampak za servise mi pol zmanjka... zato ga nebi meu pa kardan je teži s sabo nosit ko ketno
logarr Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 Včeraj srečal 3 voznike ta novga bmwja 1600gt . 2 sta bla 500m za radarjem, noben ni opozoril nanj. Ta 3 pa ni pozdravil po motoristično. torej, bmwja nebi imel, ker so vsi vozniki bmwjev gumpci. motorji bmw so mi pa všeč.
Kmet2 Objavljeno Julij 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 dnar za bmfla še imam, ampak za servise mi pol zmanjka... zato ga nebi meu pa kardan je teži s sabo nosit ko ketno Sine,kaj ne vidš,da poteka debata med strici,dvign roko,če hočš kaj povedat :lol: igorkr in daneb 2
Kmet2 Objavljeno Julij 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 Včeraj srečal 3 voznike ta novga bmwja 1600gt . 2 sta bla 500m za radarjem, noben ni opozoril nanj. Ta 3 pa ni pozdravil po motoristično. torej, bmwja nebi imel, ker so vsi vozniki bmwjev gumpci. motorji bmw so mi pa všeč. To je pa res........gumpci frdamani daneb 1
Kmet2 Objavljeno Julij 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 Ni ga čez GS :grrr http://www.motosvet.com/zgodovin-bmw-r80-gs.html daneb 1
papez47 Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 Daleč "tanar lepš" Bawarc! Cena - sitnica - 15.000€. BelaStrela 1
gift Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 Ni ga čez GS :grrr http://www.motosvet.com/zgodovin-bmw-r80-gs.html Kmet nea ga serji no...Ko so Africo naredili je GS izginil iz obzorja
MiNa Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 (popravljeno) Za obzorjem je pa slika mal drugačna. Popravljeno Julij 9, 2013. Popravil MiNa
ciciban Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 Africa je bila space shuttle proti prvemu gs-u. Oba sta bila in sta še vedno zelo posrečena. Mi je ful lepo videt na cesti kakšnega starega GSa, Africo ali pa Teneere z kupom nalepk, kakšno bojno rano in mušicam zažrtim v barvo prednjih vilic. bosa 1
MiNa Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 Da ti polepšam že tako lep dan. Tele tri sem ujel v Tučiji ko jih je oletela žeja. Vsi trije iz tvojega spiska. bosa, ciciban in Whiskey 3
papez47 Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 Da ti polepšam že tako lep dan. Tele tri sem ujel v Tučiji ko jih je oletela žeja. Vsi trije iz tvojega spiska. Samo še en dokaz več, da se da, če se hoče ............... z tako ali drugačno znamko ........... in Bavarci jso le ena izmed njih. Po 330 straneh, pa mislim, da je lahko končna ugotovitev, zakaj kdo ne bi imel Bavarca le ena. Ni dinar. :grrr Vse ostalo so bučke in predsodki, ali pa šank duvanje!
maus Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 Nesrećnik sam od malena, jer nemam BMW-a, iz sve tuge pesmi pevam daneb, Ice, DAMI34 in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Julij 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 Nesrećnik sam od malena, jer nemam BMW-a, iz sve tuge pesmi pevam evo tavelik je Kmet,tamau pa Maus DAMI34, daneb, maus in 2 others 5
pikolo Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 Po 330 straneh, pa mislim, da je lahko končna ugotovitev, zakaj kdo ne bi imel Bavarca le ena. Upam da to ne pomeni da bo tema zdaj zamrla ...
BelaStrela Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 Daleč "tanar lepš" Bawarc! Cena - sitnica - 15.000€. Word!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se