gift Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Odvisno al se mi srat mudi al pa sem ze opravil. Zna varirat. Si te kar predstavljam ja ... Kmet2, Snečer, I30 in 4 others 7
Kmet2 Objavljeno Avgust 1, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Izvirnosti vam pa ne zmanjka,to morm priznat daneb in Lubikaa Rozzica 2
krucymucy Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 (popravljeno) Si te kar predstavljam ja ... Fotka je očitno fotošopana. Tole so me v originalu na kawasakiju slikal leta 2010. Popravljeno Avgust 1, 2013. Popravil krucymucy Mia, Robson, BMWRIDER in 2 others 5
ghibli Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 to ni Kawasaki. edino na BMW lahko tolk serješ med vožnjo I30 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 1, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 to ni Kawasaki. edino na BMW lahko tolk serješ med vožnjo Tako je BMW ti dopušča neomejeno možnosti...... Robson in daneb 2
Snečer Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Zračno hlajen z vodnim hlajenjem izpuha zaradi plinov. Zanimivo.
Zivnorc Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 ... to smo mi včasih delali na radijsko vodenih modelih čolnov....
Kmet2 Objavljeno Avgust 1, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Ne rabš BMW,če maš Suziko SV :grim igorkr, daneb, krucymucy in 4 others 7
krucymucy Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 (popravljeno) Haha, skobca. Ej zivnorc! A to si medveda nazaj v kocevski rog peljal? Popravljeno Avgust 1, 2013. Popravil krucymucy Zivnorc, Kmet2, motozajebant in 2 others 5
motozajebant Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Ne rabš BMW,če maš Suziko SV :grim Gaylord Fockerja Kmet2, I30, DAMI34 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Aaaaaaaaa....ko sva razjahala v Kocevju, sem moral najprej privzdignit zadek motorja, da se je feder skoraj stegnil v skoraj začetni skoraj položaj. Med vožnjo sem opazil, da ima moped v križu luft v ležajih, ko je prednje kolo stalno ropotalo po zraku... Ko pa sem prehiteval kamion, se mi je zdelo, ko da prehitevam s karavanom dizlom s petimi ljudmi notri, polnim gepekom, pa še štirimi bicikli na strehi...tako močno je vleklo...... ....ampak še vedno bolje kot z BMWjem, ko bi kardan navilo ko slano presto.... krucymucy, Kmet2, igorkr in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Zakaj ne bi imel BMW motocikla? .... zato ker so Romuni povsem naključno in nehote razvili štiricilindrski bogser. ... po nevem kakih kanalih so dobili podatke, da je BMW šel močno v korak s časom in razvil štiriventilsko tehniko... in po gugl translejt razumeli kot štiri cilindrski motor.... ajde ... za ćinči oki bi se še dalo razumet... za tehniko so pa bolj tko-tko... ... in Kmet ne bi bil Kmet in se žrtvoval za napredek pri BMW... in jim ukradu prototipni primerek na potovanju po Romuniji. ... preden gre poskusno na BMW... je treba motor ulaufat, da ne bi slučajno nenadzorovano skakal na tazadnjega in zvijal kardane. Folkswagn bo idealen za to. pa še na menjalnik genau paše. Ni kej nemc je nemc.... a-a.... :grrr .... na SUziko ne pašejo štirje povešeni cilindri.... ... na bicikl tut ne... :grrr ... ajde... kvečjemu na avijon.. zaključek: Pojma nimam, zakaj BMW dela bokser motorje ... in s tem zajebali še romune.... bosa, Mia, DAMI34 in 2 others 5
I30 Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 A s ti hotu tle tehnko kazat al bule? pajkica, daneb in BelaStrela 3
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Krucyjeva slika To ni samo naravno, po moje še dodatek od spodaj.
sayo Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 4 cilinderski zračno hlajen boxer je imel citroen že pred 40 leti v svojem modelu ami super in GS I30 1
Zivnorc Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 A s ti hotu tle tehnko kazat al bule?
dotem Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 4 cilinderski zračno hlajen boxer je imel citroen že pred 40 leti v svojem modelu ami super in GS ...vagn pa pred 80 leti...
Zivnorc Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Ampak BMW ga pa še zdej nima.... igorkr in I30 2
gift Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Diši po dopingu nedvomno Karner-jeva naveza I30 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 8, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 nedvomno Karner-jeva naveza Tako je,jahtico mam v Dubrovniku parkirano,avion v benetkah,GS-a pa v garaži v Kočevju P,S. ko boste 20 let hodili na fitnes,skrbeli za svojo prehrano in ne strpali v sebe vse svinjarije........no boste uvideli da doping ni potreben!!! Je pa zanimivo da se užigajo sam lepi okrogli .....naredite kaj za sebe ,sej ni potrebno vedno samo žalit,podtikat in nabijat!!! igorkr, Pips, motozajebant in 2 others 5
krucymucy Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 (popravljeno) Jaz sem lepo okrogel in sem ponosen! Popravljeno Avgust 8, 2013. Popravil krucymucy Kmet2 in I30 2
motozajebant Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Jaz sem lepo okrogel in sem ponosen! pa še čelav povrh.... od zdej naprej te bom klical MALI DEBELI OPASNI BelaStrela in I30 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se