motozajebant Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Jst sem v Alfi mel vedno robčke ja. Ampak ne za olje brisat if you know what I mean ja vemo zakaj... ko si si ga na roke vrgu, da si lahk armaturko pobrisu... krucymucy 1
motozajebant Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Pa nism vedu, da sintisajzrji furate robčke z seboj na furo...to ga ponavadi Dukatisti in mi Alfisti, da sprot brišemo, da slučajno pri komu tlakovcov pred bajto ne umažemo... fante... ko greš z bemflarji na kofe, moraš biti pripravljen na vse... :grim krucymucy 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Ja to pa itak, v primeru, da Alfa celo dela, pa da če celo kakšno bejbo nahecaš, da se zapelje, ko prideš nazaj je fejst mokra, jebeš VW.je po tisti vožnji....tak je isto z Dukatijem ...ima temparament al nema sreče Čeprav nemci so bli ja...v času golfa 2, v tej novi dobi ne kupim novega nemca pa da mi ga šenkajo, daš več za servise kokr maš plače... Ja sej to,sam mokra je pa potrebna še vedno,no takrat pa mi bmflarji pridemo :grim daneb in krucymucy 2
krucymucy Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 (popravljeno) Brisal sem jo, ker so se lastniki kurcevih japoncev slinili nad obliko. edit: in nemcev tudi ... Popravljeno Avgust 26, 2013. Popravil krucymucy
HyperJack Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Ja sej to,sam mokra je pa potrebna še vedno,no takrat pa mi bmflarji pridemo :grim Ne bluzi, ti si oženjen, te pravljice je zate konec Kmet2, DAMI34 in pik1 3
igorkr Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 (popravljeno) Ti morš bolj pazit kdaj ga užigaš,da ne ribne,mora bit prava temperatura,pa vlaga,sonce pa še kej,da Z sploh užge .) P.S. to je too much :lol: Pismu. Samo to pa maš čisto prav :wacko: Moja Yamaha, če ni sončno s 15% pokritostjo s kumulusi, nad 25°C, suho in nedelja sploh ne dela. Pa samo do Vikija in rid stegne. Pa še to samo med 14.30 in 18.30 uro . Pole pa nazaj domov. Pa oddih cel teden. Popravljeno Avgust 26, 2013. Popravil igorkr Kmet2 1
HyperJack Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Naslov slike: Sanje od Hyperja Mah pa jade, a ni boljša tale kombinacija? Mamo vseeno preveč ćiganov da bi me pol vsak dan hodili spraševat, če je kej aluminija od kakšnega kardana uštalo igorkr in DAMI34 2
krucymucy Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 (popravljeno) Si me prehitel, hyper. Sem hotu jst nalepit. oz. jo lahko se vedno Popravljeno Avgust 26, 2013. Popravil krucymucy Kmet2, igorkr, HyperJack in 1 other 4
igorkr Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Samo kej ka ma volan na napačni strani. Drugače pa mito (samo rdeč mora bit - rosso alfa ) HyperJack 1
HyperJack Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Ko hoče bit nemc italjan: Pa mu ne rata s to grdo školko...
pik1 Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Ko hoče bit nemc italjan: Pa mu ne rata s to grdo školko... ... pa kje ti tle vidš nemca al pa taljana .... ... sej vidš, da je to čeh ... Kmet2, Robson, krucymucy in 2 others 5
HyperJack Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 ... pa kje ti tle vidš nemca al pa taljana .... ... sej vidš, da je to čeh ... BMW X1-nemc, z značko in očitnim napisom Alfa Romeo-Italjan
pik1 Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 BMW X1-nemc, z značko in očitnim napisom Alfa Romeo-Italjan, in očitno češko tablco ..... daneb 1
sayo Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 H. Đek, men so pa take kombinacije bolj všeč pa čeprav je zraven bmf Še posebno ta: ciciban, TakeALookAround, BelaStrela in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Avgust 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Če ne bi bilo zadaj BMW RT,bi bila slika popolnoma zanič :grim Mah pa jade, a ni boljša tale kombinacija? Mamo vseeno preveč ćiganov da bi me pol vsak dan hodili spraševat, če je kej aluminija od kakšnega kardana uštalo Katera kombinacija aha 2 pedra :lol: krucymucy, daneb in skalaprava 3
igorkr Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 (popravljeno) Samo zdej sem pa prav zaskrbljen kako bom prodal Yamaho, ka kupujem Kawasakija :unsure: Jst bi tudi rad kawo vozu, kawo pil ... Popravljeno Avgust 26, 2013. Popravil igorkr Kmet2 1
Snečer Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 kmet2@ ne pozabi na tole http://www.zurnal24.si/pozabite-na-plankingtu-je-grimsing-clanek-203240
Kmet2 Objavljeno Avgust 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 kmet2@ ne pozabi na tole http://www.zurnal24.si/pozabite-na-plankingtu-je-grimsing-clanek-203240 In kaj zdaj :blink: ..aha če želiš te lahko slikam,sam da ne bo pol gift ljubosumen daneb 1
Snečer Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Rad imaš izzive pa sem ti predlagal, da narediš eno takšno v ozadju pa bmw.
Kmet2 Objavljeno Avgust 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Rad imaš izzive pa sem ti predlagal, da narediš eno takšno v ozadju pa bmw. Ja izive ,ki me pritegnejo P.S. Ja bi naredil eno takšno,sam v ozadju ne bi bil bmw,temveč nekaj na dveh nogicah in z dvemi airbagi daneb 1
HyperJack Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Ja izive ,ki me pritegnejo P.S. Ja bi naredil eno takšno,sam v ozadju ne bi bil bmw,temveč nekaj na dveh nogicah in z dvemi airbagi Ti pa maš tak širokokoten objektiv, da boš spravil tisti biceps not?, nevem kje bi ti našu še plac za dve meloni
Kmet2 Objavljeno Avgust 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Ti pa maš tak širokokoten objektiv, da boš spravil tisti biceps not?, nevem kje bi ti našu še plac za dve meloni Ko boš tolk star ko jaz ,boš že vedu kam .) daneb in krucymucy 2
krucymucy Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Katera kombinacija aha 2 pedra :lol: Ta dva pedra bo snečer uporabil v naslednjih tednih v svojem avatarju.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se