HyperJack Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Sej GS800 je zanimiv... ...dokler ne vidiš cene... Drugo leto lepo po Versysa, pa en karbonski kljunček čez poletje naredim, pa bo prava mašinca, za kardane pobirat :grim
HyperJack Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 (popravljeno) Se odpravi TRIO ADIJO na skupno vožnjo: in takoj za prvim ovinkom ugotovijo, da nemc enostavno ni držal tempa Japoncev Pa si rečeta ahh jebi ga, nič novega, greva mi2 naprej :grim Temu se reče Japanski kvalitet Popravljeno September 2, 2013. Popravil HyperJack DAMI34 1
Snečer Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Sej GS800 je zanimiv... ...dokler ne vidiš cene... Drugo leto lepo po Versysa, pa en karbonski kljunček čez poletje naredim, pa bo prava mašinca, za kardane pobirat :grim Plastični kljun se že dobi, okoli 250 EUR ti ga samo karboniziraš.
HyperJack Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Plastični kljun se že dobi, okoli 250 EUR ti ga samo karboniziraš. Maš prav nabavim, naredim kalup, grem stavit, da se bodo začeli tepst za kljune , glih brskam, pa na hitro pogledam, sem mislil da je že Kmetov Adventure :grrr
Kmet2 Objavljeno September 2, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2013 Maš prav nabavim, naredim kalup, grem stavit, da se bodo začeli tepst za kljune , glih brskam, pa na hitro pogledam, sem mislil da je že Kmetov Adventure :grrr Moj ni tolk grd :grrr igorkr, DAMI34, daneb in 2 others 5
Snečer Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Ta je, samo brez grdih luči. Mam adreso in navodila
igorkr Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Se odpravi TRIO ADIJO na skupno vožnjo: Meni se zdita ta dva kot eno pikič zgubljena :wacko: Da ni bil BMW tisti odsperaj Yamahe pa si niti na test niso upali dat, ka bi pogoreli :grim Kmet2 1
igorkr Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Ta je, samo brez grdih luči. Mam adreso in navodila E vidi vidi, motorček zame. Lep rdeč, tku ku buh zapove DAMI34 1
Snečer Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Meni se zdita ta dva kot eno pikič zgubljena :wacko: Da ni bil BMW tisti odsperaj Yamahe pa si niti na test niso upali dat, ka bi pogoreli :grim V tem segmentu nima svežega modela, niti konkurenčnega. Če bodo pametni lahko z novo MT začnejo pisati novo zgodbo.
Žan96 Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Ko pride izpisek, spregleda. Najbolje, da ga na vozičku na servis pripelješ, da ne računajo še ležarine. kawasaki nebo nikol tok dobr zgledu k tale mašina z mal geštela :grim igorkr, Kmet2 in Robson 3
igorkr Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 (popravljeno) V tem segmentu nima svežega modela, niti konkurenčnega. Če bodo pametni lahko z novo MT začnejo pisati novo zgodbo. Eh, Fejzrka gre lih kamor gre GS in KTM. Praši Kmeta Popravljeno September 2, 2013. Popravil igorkr
gregorjanc Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 A to je ta mini motorček od Norčeve Extre330, ga še nisem vidu brez propelorja spredi. Se sploh ne čudm, da se skoz za njemu bel dim kadi ko ga pilotira po luftu, zgleda da je pitje olja pr teh motorjih serijska greška .
gift Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Je pa še kar zanimiv fenomen, ne samo v Sloveniji ampak kar po svetu. Beemerjev za 15k€ in več je vse polno na cesti. Pa tako zanič so. Versysov za 5 jurjev je registrirana pa zgolj peščica, vozita se pa dva. Še kar zanimivo, glede na to da je najboljši. Človek bi pričakoval da imajo vsaj 20% delež, kot clio. Pa je po drugi strani več panigale-jev za 30k na cesti Ti si eden tistih, ki so se v fotrovih BMW-jih ze od malega vozili Drgac pa ja...bmw-jev je polno po cesti...
pik1 Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Ti si eden tistih, ki so se v fotrovih BMW-jih ze od malega vozili Drgac pa ja...bmw-jev je polno po cesti... ... ja ta je pa res lep .... .... a ta je zgoru, al ima tolk dodatne opreme ????? Kmet2 1
krucymucy Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Men na BMW-ju ful ni všeč, ker se moram ustavit za scat. Pa tudi "service" napis se mi prizgal na poti domov danes
Kmet2 Objavljeno September 3, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 3, 2013 Eh, Fejzrka gre lih kamor gre GS in KTM. Praši Kmeta Ne sprašujte Kmeta,ker bo moral lagat,da bo moj rdeči prijatelj zadovoljen daneb in igorkr 2
igorkr Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Ti si eden tistih, ki so se v fotrovih BMW-jih ze od malega vozili Drgac pa ja...bmw-jev je polno po cesti... Še dobro, da je boxer in mu piše BMW, na prvi pogled sem že mislil, da je Kawasaki :grim Kmet2 1
Borutt Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Ma kakšen BMW neki, Kawasaki je. Pravkar so ga sestavili za predajo stranki na drugi strani Trojan. Karton je pa na tleh zaradi čistoče, da se lepotec ne umaže. Kmet2 1
Snečer Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Jap, pred tem pa je bil pri tebi na poligonu, da so ga tanki imeli za tarčo.
pikolo Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Eh, Fejzrka gre lih kamor gre GS in KTM. Praši Kmeta na servis? :D
gift Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Še dobro, da je boxer in mu piše BMW, na prvi pogled sem že mislil, da je Kawasaki :grim verjetno potrebuješ nekaj dodatne opreme, da boš boljše videl na prvi pogled
Snečer Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Za vse te naprave je dobro dati močnejši alternator od kakšnega tovornjaka.
igorkr Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 verjetno potrebuješ nekaj dodatne opreme, da boš boljše videl na prvi pogled Pojma nimam kej bi to blo ????
DAMI34 Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Pojma nimam kej bi to blo ???? ful opšonal GS narejenih samo par primerkov, cena, neprecenljivo Kmet2 1
Žan96 Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 (popravljeno) http://www.youtube.com/watch?v=tjnTNOlKy-M Men očitn bmw le ni taka "krava" Popravljeno September 4, 2013. Popravil Žan96
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se