krucymucy Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Zakaj ne? Se je ze on nafukal z nakupom in noce bit osamljen, pa se zdej prepricuje da ni edini. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno September 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2013 Za gsko so mi pa vsi rekli da to ni motor zame. In se pravijo. Zakaj? daneb 1
krucymucy Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Zakaj? Da ni za moj stil vozje, skratka prevec zmogljiv in neroden.
Snečer Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Zakaj ne? Da ni za moj stil vozje, skratka prevec zmogljiv in neroden. Verjetno je premalo objesten model BelaStrela in lajbn 2
krucymucy Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Verjetno je premalo objesten model Od voznika odvisno. Za neumno oz. objestno vozit je dovolj tudi 49ccm. Ce se na cesti obnasas tako kot na forumu, potem res povej kje se vozis, da se jst ne bom Kmet2 1
gift Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Da ni za moj stil vozje, skratka prevec zmogljiv in neroden. Kaj pa je za tvoj stil?
DAMI34 Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Kaj pa je za tvoj stil? Trenutn stil je, da je brez stila!!! Naked poza, na enduro kravi, v SS drsanju skoz ovinke....mogoč je pa to kej novga? daneb, BelaStrela in Zivnorc 3
Snečer Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Glede na fotko tvoje in moje gume, bi prej rekel, da se te je treba bati SIcer pa se ti ne voziš tam, kjer se jaz in vsaj zame ni bojazni.
maus Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 ne bi ga imeu zato, ker so uvedli novi davek na nepremičnine :glare: :krneki: Zivnorc, Snečer, gift in 5 others 8
krucymucy Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Kaj pa je za tvoj stil? Jih nisem vprasal. Meni je pomembno da se peljem in da vmes ne pizdim ce se mi moped zvija/gunca/drgne... Trenutn stil je, da je brez stila!!! Naked poza, na enduro kravi, v SS drsanju skoz ovinke....mogoč je pa to kej novga? Tale zaljivka te bo stala eno kofe. Glede na fotko tvoje in moje gume, bi prej rekel, da se te je treba bati SIcer pa se ti ne voziš tam, kjer se jaz in vsaj zame ni bojazni. Sreca zame. Sicer bi jih ze kje fasal od tebe, nestrpnež! ne bi ga imeu zato, ker so uvedli novi davek na nepremičnine :glare: :krneki: Nepremicnino imas v gatah. DAMI34, Zivnorc, Žan96 in 2 others 5
cikadina Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 ok ta zadnja od krucija zmaga. skoda k ti se tvojih izjav ne posnames ker vas dialekt je pa res grozno simpaticen za poslusat. Zivnorc in BelaStrela 2
DAMI34 Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Tale zaljivka te bo stala eno kofe. demantiram vse moje pisanje daneb in Zivnorc 2
krucymucy Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 cika, prides kej naokol za vikend?
Snečer Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Sreca zame. Sicer bi jih ze kje fasal od tebe, nestrpnež! Pa ti si preveč igrice igral :K
Snečer Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=Adrenaline.Crew http://www.youtube.com/watch?v=ISc7dsKZVZ8 Krucimucy: maš link?
Kmet2 Objavljeno September 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2013 Verjetno je premalo objesten model No sej kakšen pameten oz. argumentiran odgovor tud nisem pričakoval :grrr daneb 1
Snečer Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 No sej kakšen pameten oz. argumentiran odgovor tud nisem pričakoval :grrr Kaj te pa sploh zanima?
Kmet2 Objavljeno September 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2013 Kaj te pa sploh zanima? Zakaj Versysa ne svetuješ nobenemu? daneb 1
Snečer Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Se ne spominjam, da bi me kdo kdaj vprašal za nasvet, za reklamo pa nisem plačan, a ni dovolj, da že na tanku vozim njihovo nalepko? ----- Krucy@ ti si že po defaultu v igrici not
BelaStrela Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 cika, prides kej naokol za vikend? Jest pridm. :evilgrin: Bova skp dolila ene par deci, pol greva pa na kofe. DAMI34 in krucymucy 2
HyperJack Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Jest pridm. :evilgrin: Bova skp dolila ene par deci, pol greva pa na kofe. Pejte počas prosm, ker s tko polnimi mašinami, pol pa isto k Skalaprava dans zjutri, je zjutraj preveč dolil, višek pa pustu na dvorskem ovinku :grrr DAMI34 1
krucymucy Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Se ne spominjam, da bi me kdo kdaj vprašal za nasvet, za reklamo pa nisem plačan, a ni dovolj, da že na tanku vozim njihovo nalepko? ----- Krucy@ ti si že po defaultu v igrici not A veš uno, yo mama's so fat she doesn't fit on the screen, sicer bi bla tud ona po defaultu noter.
Robson Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 (popravljeno) Kje s pa vidu BCSko s kardanom, ajga Pri sosedu v garaži.... Razen, če ti rečeš, da je to auspuh.... Popravljeno September 6, 2013. Popravil Robson Žan96 in Mavti 2
krucymucy Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 (popravljeno) Malo vadim, če te srečam Horse is pleased Popravljeno September 6, 2013. Popravil krucymucy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se