gift Objavljeno September 7, 2013 Opozori Objavljeno September 7, 2013 Malo vadim, če te srečam. Krucymucy vadi drugace snecer
Snečer Objavljeno September 7, 2013 Opozori Objavljeno September 7, 2013 Zakaj Versysa ne svetuješ nobenemu? http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ Er6 z zadnjo alu nihajko od versysa.
Sinki Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 V soboto sem si sposodil BMW F800GT in takega motorja res nebi imel. Slabosti 1. premalo veterne zaščite 2. neudoben položaj na motorju 3. slab položaj sovoznice (visoke tačke - zato jo bolijo kolena) 4. potrebno je veliko prestavljanja prestav Prednosti 1. dobra odzivnost agregata. 2. odlična lega motorja na cesti (nizko težišče) 3. lepa oblika Pišem v svojem imenu, drugim ta motor sigurno lahko odgovarja. So mi ponudili F800GS Adventure, katerega bodo imeli drugo leto na testeranju. Sigurno ga grem probat. krucymucy 1
DAMI34 Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 končno dokaz, da BMW res prednjači pri novotarijah: pik1, Kmet2, daneb in 1 other 4
corser Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 V soboto sem si sposodil BMW F800GT in takega motorja res nebi imel. Slabosti 1. premalo veterne zaščite 2. neudoben položaj na motorju 3. slab položaj sovoznice (visoke tačke - zato jo bolijo kolena) 4. potrebno je veliko prestavljanja prestav Prednosti 1. dobra odzivnost agregata. 2. odlična lega motorja na cesti (nizko težišče) 3. lepa oblika Pišem v svojem imenu, drugim ta motor sigurno lahko odgovarja. So mi ponudili F800GS Adventure, katerega bodo imeli drugo leto na testeranju. Sigurno ga grem probat. A si temo falil? Kdo ma visoke tačke? A sovoznica? A slab položaj ma? Ja lej, mi beemwe fahrerji že znamo naštelat... Zivnorc, pik1 in Kmet2 3
DAMI34 Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 A si temo falil? Kdo ma visoke tačke? A sovoznica? A slab položaj ma? Ja lej, mi beemwe fahrerji že znamo naštelat... tačke al sopotnico? daneb, Zivnorc in I30 3
Snečer Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Saj pa je lepo opisal, v čem je problem? Še srečo je imel, da je jermen zdržal.
RYDER Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 V soboto sem si sposodil BMW F800GT in takega motorja res nebi imel. Slabosti 1. premalo veterne zaščite 2. neudoben položaj na motorju 3. slab položaj sovoznice (visoke tačke - zato jo bolijo kolena) 4. potrebno je veliko prestavljanja prestav Prednosti 1. dobra odzivnost agregata. 2. odlična lega motorja na cesti (nizko težišče) 3. lepa oblika Pišem v svojem imenu, drugim ta motor sigurno lahko odgovarja. So mi ponudili F800GS Adventure, katerega bodo imeli drugo leto na testeranju. Sigurno ga grem probat. Če sopotnico bolijo kolena je to znak da jo morš zamenjat za mlajšo Zivnorc, pik1, Kmet2 in 5 others 8
Snečer Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 bemfl dela za ateje, ne za bejbe.
krucymucy Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 bemfl dela za ateje, ne za bejbe. Aha aha ... hvala ker si mi odprl oci.
Snečer Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 itd... So sicer izjemen, vendar pri japonskem modelu 1000rr. Tisti pa itak ni za cesto, razen če občuduješ hladilnike šleperjev.
krucymucy Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Torej si mnenja da ni noben SS za na cesto, ali samo BMW ne?
BelaStrela Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Uh, mene pa ni nalimu zravn Pirčevke. Komplimenti
Snečer Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Torej si mnenja da ni noben SS za na cesto, ali samo BMW ne? SS ne sodi na cesto.
Snečer Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Uh, mene pa ni nalimu zravn Pirčevke. Komplimenti Vozis al servisiras? to je kar razlika. Sicer pa se nslepi, ce mislis, da se motim :-)
krucymucy Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 (popravljeno) SS ne sodi na cesto. Zakaj ne? Ravno tako ima rocico za plin, na vozniku pa je koliko jo bo obrnil. Ta je z 80ccm zmagal ... s tvojimi 650 bi se na glavo obrnil ... Popravljeno September 9, 2013. Popravil krucymucy daneb, Kmet2, pik1 in 1 other 4
Snečer Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Si ze videl kaksnega na ss, da ni tisal? Dejstvo je, da so v vseh statistikah. Ni za ceste, sploh pa ne za nase jame.
krucymucy Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Si ze videl kaksnega na ss, da ni tisal? Da, ne samo enega.
Snečer Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Dobro, ti haras po kaficih, tam res marsikaj vidis, tudi cokle :-)
skalaprava Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Pejte počas prosm, ker s tko polnimi mašinami, pol pa isto k Skalaprava dans zjutri, je zjutraj preveč dolil, višek pa pustu na dvorskem ovinku :grrr Uf, zdej šele videl, da si me razkrinkal To sem nastavil oljno past za vas Kwakarje, ki se neki potikate brez avtorizacije po moji dnevni destinaciji Očitno ni pomagalo, ker sva se srečala v petek zjutraj :grrr Torej moj pokvarjeni bemflaski um (ki mimogrede deluje samo na dve sivi celici, kot med njima pa je čisto po naključju 180° :grim ), si bo moral izmisliti nov zlobni načrt...pričakujte nepričakovano
BelaStrela Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Vozis al servisiras? to je kar razlika. Sicer pa se nslepi, ce mislis, da se motim :-) Prmejduš, letos presenetljivo mal šraufamo. Sam čakam kaj bo odletel! Zgleda se je predčasno ulaufu, še nima 100 000.
Snečer Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 (popravljeno) Prmejduš, letos presenetljivo mal šraufamo. Sam čakam kaj bo odletel! Zgleda se je predčasno ulaufu, še nima 100 000. Lej, ti verjetno voziš bemflo, ker te ja partner nagnil in ni pustil, da bi namesto rogovile vozila ličnega japanerja, zdaj pa se prepričuješ, da imaš vrhunsko vetrno zaščito, ker te greje v noge. Sama ga od prve ziher ne bi šla nabati, sploh če imaš malo okusa Tak da si kategorija "po sili bmw" :grrr Popravljeno September 9, 2013. Popravil Snecer
corser Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Dobr, da tist 650 ccm stroj zdrži inf. pooblaščenko. Je potem že vzdržljiv stroj. pikolo 1
BelaStrela Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Huh, sm ga mela pred "možem".
sayo Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Dobr, da tist 650 ccm stroj zdrži inf. pooblaščenko. Je potem že vzdržljiv stroj. 100 kg pa po moje že zdrži
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se