thumper Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 ne bi ga imel ker ga ne rabm trenutni - SF itak pravi da laufa kot zelo uglajen bimer..... Si ze videl kaksnega na ss, da ni tisal? Dejstvo je, da so v vseh statistikah. Ni za ceste, sploh pa ne za nase jame. Da, ne samo enega. snecer se ti vidi da delaš samo medcelinske fure pa ti je slovenija samo za tranzit do garaže... r1 , fz1000 , v-max (ta nov ) pa še kakšen ss bi se našel , ki se je čisto kulturno peljal za mojo štirko ... sv1000 , cbr1100xx pa za bonijem ....čist kulturno ... in vsi imajo minimalno porabo ravno z mano ... mal bolj počas tišči pa boš kaj opazil... daneb 1
Popularna objava gift Objavljeno September 11, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno September 11, 2013 Nekoč se je na neki kmetiji zgodilo,da je konj padel v živo blato. Nikakor se ni mogel izvleci. Zagledal je kuro in ji rekel, naj poklice kmeta na pomoč. Kura je takoj odhitela iskat kmeta, ker ga ni našla, se je usedla na BMW-ja, pripeljala do konja, zavezala vrv za kljun vozila in konja rešila. Nekaj dni kasneje je kura padla v živo blato in se nikakor ni mogla izvleči. Zagleda konja in mu zakriči naj gre po BMW-ja,da jo izvleče. Konj je sprevidel, da ni veliko časa in ji je rekel, da bo stopil preko mlake, ona pa naj se prime za njegovo moškost. Tako sta storila in kura je bila rešena. *NAUK ZGODBE: Če imaš konjskega tiča , ne potrebuješ BMW-ja, da bi se kure obešale nate!* * * MihaGS, piko4321, lajbn in 7 others 10
c3c Objavljeno September 11, 2013 Opozori Objavljeno September 11, 2013 ja spet vse okoli TICEV............ pajkica 1
Kmet2 Objavljeno September 12, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2013 ja spet vse okoli TICEV............ Gift ma rad tiče,jih lima gor,primerja in analizira le tako dobi Lajk od Snecerja Nauk te zgodbe.....Če maš kawasaki ne potrebuješ kur ampak peteline :lol: thumper, papez47, DAMI34 in 4 others 7
I30 Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 Gift ma rad tiče,jih lima gor,primerja in analizira le tako dobi Lajk od Snecerja Nauk te zgodbe.....Če maš kawasaki ne potrebuješ kur ampak peteline :lol: To je pa tako kruta ugotovitev, da sem ti nehote všečkal. Ob tem seveda kategorično zanikam pravilnost tvoje ugotovitve in nestrpno čakam repliko prizadetih! daneb 1
gift Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 Gift ma rad tiče,jih lima gor,primerja in analizira le tako dobi Lajk od Snecerja Nauk te zgodbe.....Če maš kawasaki ne potrebuješ kur ampak peteline :lol: Kaj bi lahko šele rekli za BMW fahrerje :D cikadina, thumper in I30 3
Snečer Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 oziroma tukaj, ker na motosvetu so očitno težave http://www.youtube.com/watch?v=Ly4uRKpgFXc Na tem modelu poleg kardana trga tudi gume, kar sem zasledil v eni drugi temi Vožnja poteka takole: kavica-servis-vulkanizer-kavica Al pa vse na enem mestu.
maus Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 ...... Če maš kawasaki ne potrebuješ kur ampak peteline :lol: hmmmmm .... čeul u bmfla :krneki: I30, DAMI34 in daneb 3
papez47 Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 Orka - madona ........... pubi........... letos sem ugotovil, da ma moj BoljMaloWozi toliko izvenserijskih napak, da se ga bom kar losal. :wacko: Kljub priganjanju v tanarvečji vročini - noče piti olja :blink: , kljub vožnji po čudnih poteh noče odtrgat kardana :blink: , skratka dela kot kakšen "JAPONC". Tega pa vsekakor nočem in ne maram ............ hebat ga............ bo res treba kvako kupit, da bom vsaj vedel da mam moperd! I30 in maus 2
DAMI34 Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 Gift ma rad tiče,jih lima gor,primerja in analizira le tako dobi Lajk od Snecerja Nauk te zgodbe.....Če maš kawasaki ne potrebuješ kur ampak peteline :lol: če maš kawasaki rabiš konja, da ti ga dvigne (moped sm mislu), ko mažeš ketno daneb, Kmet2 in maus 3
papez47 Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 Takele mam zelo rad. Je sam še en dokaz, da "nije žvaka za seljaka". Kaj za en qrc kup BMW, če pa pol nima za njegovo rihtanje in vzdrževanje. In še enkrat - ni stroj slab ali zanič, če ga ima nekdo, ki nima pojma! Kmet2 1
maus Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 eh ... nč tazga... kolkrat smo se ninđe km pripelal, pa so bmflarji kardane dol pulili, da so se lahko branili thumper, DAMI34, pik1 in 1 other 4
pikolo Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 Orka - madona ........... pubi........... letos sem ugotovil, da ma moj BoljMaloWozi toliko izvenserijskih napak, da se ga bom kar losal. :wacko: Kljub priganjanju v tanarvečji vročini - noče piti olja :blink: , kljub vožnji po čudnih poteh noče odtrgat kardana :blink: , skratka dela kot kakšen "JAPONC". Tega pa vsekakor nočem in ne maram ............ hebat ga............ bo res treba kvako kupit, da bom vsaj vedel da mam moperd! a si zihr da je v garaži ... tole deluje kot da je na servisu
thumper Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 Orka - madona ........... pubi........... letos sem ugotovil, da ma moj BoljMaloWozi toliko izvenserijskih napak, da se ga bom kar losal. :wacko: Kljub priganjanju v tanarvečji vročini - noče piti olja :blink: , kljub vožnji po čudnih poteh noče odtrgat kardana :blink: , skratka dela kot kakšen "JAPONC". Tega pa vsekakor nočem in ne maram ............ hebat ga............ bo res treba kvako kupit, da bom vsaj vedel da mam moperd! si se zmotil...če bmw ne pije olja to ni izvenserijska napaka ampak serijska ...dejte mal mislt k tipkate... :hooray: daneb 1
Snečer Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 Orka - madona ........... pubi........... letos sem ugotovil, da ma moj BoljMaloWozi toliko izvenserijskih napak, da se ga bom kar losal. :wacko: Kljub priganjanju v tanarvečji vročini - noče piti olja :blink: , kljub vožnji po čudnih poteh noče odtrgat kardana :blink: , skratka dela kot kakšen "JAPONC". Tega pa vsekakor nočem in ne maram ............ hebat ga............ bo res treba kvako kupit, da bom vsaj vedel da mam moperd! Se zgodi, da kdaj kdo naleti tudi na defekten bmw.
sayo Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 Orka - madona ........... pubi........... letos sem ugotovil, da ma moj BoljMaloWozi toliko izvenserijskih napak, da se ga bom kar losal. :wacko: Kljub priganjanju v tanarvečji vročini - noče piti olja :blink: , kljub vožnji po čudnih poteh noče odtrgat kardana :blink: , skratka dela kot kakšen "JAPONC". Tega pa vsekakor nočem in ne maram ............ hebat ga............ bo res treba kvako kupit, da bom vsaj vedel da mam moperd! Po moje so ti poturili Japonsko kopijo BelaStrela in thumper 2
gift Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 (popravljeno) Definitivno muzej, ki si ga mora ogledat vsak BMW - fahrer http://www.bmbikes.co.uk/blackmuseum.htm'>BMW-jev črni muzej http://www.bmbikes.co.uk/blackmuseum.htm Popravljeno September 12, 2013. Popravil gift thumper 1
Snečer Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 Pade pa kar sam od sebe http://www.youtube.com/watch?v=WQxppd_30Z0 Zgleda, da na motosvetu ne moreš več normalno videa prilimat.
maus Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 nič takega .. to sem videl tudi pri drugih znamkah motorjev, ki jih je mala sapica prevrnila
MARJA Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 Nimam BMW-ja , imam pa doma, ne boste verjeli, kardan. Gre pa jutri na pot ( kardan mislim ). thumper in maus 2
Kmet2 Objavljeno September 12, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2013 Človek se prav sprosti ob prebiranju te teme daneb 1
thumper Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 Človek se prav sprosti ob prebiranju te teme sploh če ima v garaži vozen motor... Kmet2 in daneb 2
krucymucy Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Ly4uRKpgFXc Na tem modelu poleg kardana trga tudi gume, kar sem zasledil v eni drugi temi Vožnja poteka takole: kavica-servis-vulkanizer-kavica Al pa vse na enem mestu. Komentar si prebral spodaj? Ti ga bom nalepil da se ne bos matral ... Drive Shaft failure on my BMW R1200 RT (2007), the drive shaft is a reconditioned part from a UK supplier (less than 12 months old), I wont be using them again. Kmet2 in thumper 2
krucymucy Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WQxppd_30Z0 Zgleda, da na motosvetu ne moreš več normalno videa prilimat. :hooray:
thumper Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 Komentar si prebral spodaj? Ti ga bom nalepil da se ne bos matral ... Drive Shaft failure on my BMW R1200 RT (2007), the drive shaft is a reconditioned part from a UK supplier (less than 12 months old), I wont be using them again. ...................... 2007 ......................................khmmmmmm ..................................... torej mu je že enkrat prej originalen crknu če je imel zdaj že obnovljenega noter..............................khmmmmmmm.......................... sam s pa heroj ..z dreka si drisko naredu ... :xx: daneb in Cartman 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se