DAMI34 Objavljeno September 18, 2013 Opozori Objavljeno September 18, 2013 Ni res,tolažlo me je pol Srbije v Čačku,ti si se smejal,banda Kwakarska :lol: priznam, pa kaj sm hotu, če so ti pa skor generalko nardili.... Kmet2 in daneb 2
gregorjanc Objavljeno September 18, 2013 Opozori Objavljeno September 18, 2013 (popravljeno) Ne morem več tajit, priznam da bi imel Kawasakija, ta tazadn model, da bi mi bli še Maus, Snecer pa Dami34 fouš Popravljeno September 18, 2013. Popravil gregorjanc DAMI34 in pik1 2
krucymucy Objavljeno September 18, 2013 Opozori Objavljeno September 18, 2013 Samo če bi bil zlat za mausa al pa čisto črn za damija. Snecer pa na roza pali. pik1, daneb, Kmet2 in 1 other 4
HyperJack Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Ste se kdaj vprašali, zakaj imajo BMW.ejaši toliko prijateljev...? .....zaradi tega, ker prijatelja spoznaš v stiski....ponavadi ob vsakem počenem kardanu :grim , al pa še pri čem hujšem...recimo pregreti mašini :grim daneb in thumper 2
krucymucy Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 pozabil si da se na servisu srecujemo.
pik1 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Ste se kdaj vprašali, zakaj imajo BMW.ejaši toliko prijateljev...? .....zaradi tega, ker prijatelja spoznaš v stiski....ponavadi ob vsakem počenem kardanu :grim , al pa še pri čem hujšem...recimo pregreti mašini :grim .... zato k hočjo usi kufe zastojn .... daneb 1
HyperJack Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 .... zato k hočjo usi kufe zastojn .... Treba do kafiča pridt, kar je z GS.om bolj težko, z ostalimi BMW na verigo mogoče malo lažje daneb 1
krucymucy Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 zato se pa jst sam okol hise vozim. daneb in pik1 2
thumper Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Ste se kdaj vprašali, zakaj imajo BMW.ejaši toliko prijateljev...? .....zaradi tega, ker prijatelja spoznaš v stiski....ponavadi ob vsakem počenem kardanu :grim , al pa še pri čem hujšem...recimo pregreti mašini :grim jst moje bmflarske prjatle sam spomlad ,jesen pa pozim srečam ...k polet mi vsi spizdijo mimo gužve - "ej stari jst morm gret..sej veš tazadna lučka se je pržgala... pozabil si da se na servisu srecujemo. jst bi itak prepovedal vse kafiče ob bmw servisih..da bi vas še mi kdaj srečali... :grim Kmet2 in daneb 2
gregorjanc Objavljeno September 20, 2013 Opozori Objavljeno September 20, 2013 Jesen se bliža in Zivnorc je že moral namontirati drugo značko na Suziko, da se bo lohk še mal po makadami vozu. Zivnorc, Kmet2, thumper in 3 others 6
motozajebant Objavljeno September 20, 2013 Opozori Objavljeno September 20, 2013 Jesen se bliža in Zivnorc je že moral namontirati drugo značko na Suziko, da se bo lohk še mal po makadami vozu. IMAG0361.jpg :hooray: tole pridem pa še jaz zdaj slikat in mu malo zbrcat motor
Bremzer Objavljeno September 20, 2013 Opozori Objavljeno September 20, 2013 Jesen se bliža in Zivnorc je že moral namontirati drugo značko na Suziko, da se bo lohk še mal po makadami vozu. IMAG0361.jpg Če Snecerju eno tako nalimaš na njegovga Versis-Kawlna dobiš od mene za Taveč pir ! Zivnorc in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno September 20, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2013 Jesen se bliža in Zivnorc je že moral namontirati drugo značko na Suziko, da se bo lohk še mal po makadami vozu. IMAG0361.jpg No končno Suzuki z nekaj okusa in duše Zivnorc, pik1 in daneb 3
daneb Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 Včeraj je enemu odpadla tale značka, kardana pa nisem najdu. Zivnorc, Kmet2 in thumper 3
krucymucy Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 A to je tista z vgrajenim smernikom ala Z4 style? Tole morm cez zimo vgradit
Snečer Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 Razodetje na Hrvaški AC...
DAMI34 Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 Jesen se bliža in Zivnorc je že moral namontirati drugo značko na Suziko, da se bo lohk še mal po makadami vozu. IMAG0361.jpg končno en dobr proizvod od BMWja Zivnorc in daneb 2
gregorjanc Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Če Snecerju eno tako nalimaš na njegovga Versis-Kawlna dobiš od mene za Taveč pir ! EJ Snecer, a mi zaupaš točno lokacijo tvojga mopija, ker sem zdele žejen ko osa cukra in bi mi prav pasal tale pirček. Zivnorc in DAMI34 2
Snečer Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 EJ Snecer, a mi zaupaš točno lokacijo tvojga mopija, ker sem zdele žejen ko osa cukra in bi mi prav pasal tale pirček. http://www.locationof.com/snecer/map/
gregorjanc Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Pol bi te pa prosu, če lahko sam urediš te formalnosti, se pravi postaviš logo BMW na svoj motor na čim bolj vidno mesto, ga fotografiraš in tu gor objaviš. Ko prideš nazaj boš pa od mene dobu pirček. daneb in thumper 2
papez47 Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Razodetje na Hrvaški AC... Kva, a tega da majo tut vozniki BMW-jev otroke - še niste vzeli v vrtcu? Al si hotu kej druzga povedat?
Snečer Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Ce zanemarimo parkiranje pocez...bmw fahrer v svojem pristnem okolju :-)
thumper Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Jesen se bliža in Zivnorc je že moral namontirati drugo značko na Suziko, da se bo lohk še mal po makadami vozu. IMAG0361.jpg še nalepke so tolk švoh da jo moraš utrdit s selotejpom... mogoče bi pa to pomagalo pri kardanih? daneb in pikolo 2
krucymucy Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 še nalepke so tolk švoh da jo moraš utrdit s selotejpom... mogoče bi pa to pomagalo pri kardanih? Smo ze popravljal z duct tape-om pred casom. Nisi se videl? Zivnorc, s56g, pik1 in 2 others 5
gift Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Tudi delujoci kardan, ne pomaga, kadar je to potrebno... Zivnorc 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se