krucymucy Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Ce bi imel ketno, bi ta pesek ze vse o-ringe zjebal
gift Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Ce bi imel ketno, bi ta pesek ze vse o-ringe zjebal Mogoce Nemsko...Japonska zdrzi vse Zivnorc 1
thumper Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Smo ze popravljal z duct tape-om pred casom. Nisi se videl? DSC03785.JPG ne..mam dost svojih problemov... Tudi delujoci kardan, ne pomaga, kadar je to potrebno... saj v snegu ima iste performanse... kruci še nisi videl??? Ce bi imel ketno, bi ta pesek ze vse o-ringe zjebal če če... kdo pa rabi o pa x pa z ringe?? ketna mora bit klasična..kar pride kamčkov not mora priti ven mivka za kotel od polente ribat...pol pa čez potok zapelječ se pa splakne ... olje pa mal čez maksimum pa ti ga ven na ketno zmeče še skotojlerja ne nucaš... lajbn, cikadina in daneb 3
krucymucy Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 ne..mam dost svojih problemov... To je pa videti ja. Kmet2 1
thumper Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 To je pa videti ja. sej sem si sam kriv ... kaj vas pa poznam ... daneb, Kmet2, I30 in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno September 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2013 Mogoce Nemsko...Japonska zdrzi vse Teb so tud japonci sprali možgane,si čist gladek :grim no nemška propaganda nima takšne moči al smo pa mi bmw fahrerji toliko bolj močni daneb 1
thumper Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 Teb so tud japonci sprali možgane,si čist gladek :grim no nemška propaganda nima takšne moči al smo pa mi bmw fahrerji toliko bolj močni vi ste itak najmočnejšejši ... sam še kardane pa ohišja mal ojačajo pa ste na max ... sam potem nimate več opcije se veselit napredovanja.. daneb 1
Godspeed Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 Saj GS res glih ni kakšen lepotec, ampak tale pa zmaga
krucymucy Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 Japonska predelava. lol kako pa je. daneb 1
gift Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 Saj GS res glih ni kakšen lepotec, ampak tale pa zmaga Verjetno so se s tem... Skusali prebit v novega Mad Max-a
svobodnaptica01 Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 Na filmčku od 1:55 do 2:01 je GS ninja club. Mal za se nasmejat http://www.motosvet.com/nikoli-ni-prepozno.html gsxf750, daneb in Kmet2 3
krucymucy Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 Bmflar v fitnessu BelaStrela, pik1, DAMI34 in 2 others 5
krucymucy Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 bmflar na jagi! bosa, pik1, Kmet2 in 4 others 7
thumper Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 kukr je mejhn tič je še dobr da nima pincete v levi roki..... daneb 1
Kmet2 Objavljeno September 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2013 Lepo Gift,da si sam sebi predpišeš terapijo :lol: daneb 1
krucymucy Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 kukr je mejhn tič je še dobr da nima pincete v levi roki..... Prepelica najbrz. daneb 1
Kmet2 Objavljeno September 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2013 Drugače pa mislim,da sem našel motnjo ki jo imata Snecer in njegov bady Gift..........podrobno si preberte simtome Depresija in ostale razpoloženjske motnje Depresija je ena izmed najbolj pogostih duševnih motenj, ki onemogočajo naše normalno delovanje. Znaki depresije so lahko duševni (tesnoba, pobitost, čustvena otopelost, negativno razmišljanje, strah, občutek manjvrednosti, blodnje, občutek notranje praznine, samomorilnost,sovražnost do vožnje z BMW motorji, idr.) ali telesni (motnje spanja, telesna duševna počasnost, povečanje ali zmanjšanje teka, zmanjšanje spolnega poželenja, utrujenost, zaprtje, neredne menstruacije,nočne more o BMW motorjih idr.). Sem spadajo tudi ostale razpoloženjske motnje: bipolarna motnja, manija, distimija,provokatorstvo do BMW fahrerjev idr. Lp Dr. Kmet daneb, krucymucy, pik1 in 1 other 4
krucymucy Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 daneb, TakeALookAround in pik1 3
Snečer Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 Drugače pa mislim,da sem našel motnjo ki jo imata Snecer in njegov bady Gift..........podrobno si preberte simtome Depresija in ostale razpoloženjske motnje Depresija je ena izmed najbolj pogostih duševnih motenj, ki onemogočajo naše normalno delovanje. Znaki depresije so lahko duševni (tesnoba, pobitost, čustvena otopelost, negativno razmišljanje, strah, občutek manjvrednosti, blodnje, občutek notranje praznine, samomorilnost,sovražnost do vožnje z BMW motorji, idr.) ali telesni (motnje spanja, telesna duševna počasnost, povečanje ali zmanjšanje teka, zmanjšanje spolnega poželenja, utrujenost, zaprtje, neredne menstruacije,nočne more o BMW motorjih idr.). Sem spadajo tudi ostale razpoloženjske motnje: bipolarna motnja, manija, distimija,provokatorstvo do BMW fahrerjev idr. Lp Dr. Kmet Za bmw fahrerje je pa tole. http://en.wikipedia.org/wiki/Superiority_complex Se še vleče od razpada rajha, kjer so jim v Rusiji dopovedali... Saj te teme sploh ne bi bilo, če ne bi nervozni bmwjaši iskali samopotrditve za zgrešen nakup :grrr daneb 1
krucymucy Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 Sezona motoriranja je back on. Kolega motosvetovec mi je nakazal financna sredstva za popravilo GS-ke. daneb, pik1, BelaStrela in 2 others 5
Snečer Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 postavka 13.09. <--- tam je servis, 18.09. pa reklamacija daneb 1
krucymucy Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 (popravljeno) Da, 13.9. so mi menjali kardan, "diferencial" oz. kotni prenos, prednje diske, levi valj in bat, desno glavo, vseh osem ventilov in ABS sistem. Jermen pa alternator menjajo itak vsakic, zraven pa se akumulator. 18.9. je pa mastercard, ker sem takrat placal 8k v gotovini z maestro kartico, ostalo pa z MC. 20.9. sem sel pa na servis po tri litre olja za dolivat. Popravljeno September 28, 2013. Popravil krucymucy daneb, pik1, BelaStrela in 2 others 5
Snečer Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 Maš pa cenejše olje kot jaz, meni mehanik naliva pozlačenega, 2L, malo čez 50 EUR
krucymucy Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 Maš pa cenejše olje kot jaz, meni mehanik naliva pozlačenega, 2L, malo čez 50 EUR Pol podvojis vrednost motocikla vsak servis... daneb 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se