Snečer Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Drži, pri "hiši" je še Colibri iz 1959 in dela ko strela. Samo dva ganga ma, se ne rabiš matrat. Se ne kvari, razen zic je bil menjan. Še prve gume, vendar "smrtne" DAMI34, pik1 in Kmet2 3
krucymucy Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Prve gume so zato, ker se s tem ni zelel nihce vozit ze takrat. Imas na versysu tudi prve gume?
Snečer Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Na Versysu imam še prve gume, ampak so gotove, čakajo menjavo. Na Colibriju pa so še prve, ker pač preprosto še držijo.
pik1 Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Na Versysu imam še prve gume, ampak so gotove, čakajo menjavo. Na Colibriju pa so še prve, ker pač preprosto še držijo. .... no, tud jest sem glih dons dal akumulator ven iz moje legende ..... ps. .... ima pa še tud taprve gume gor .... DAMI34, Kmet2, motozajebant in 2 others 5
Snečer Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 To je že moderna zadeva, avtomatika takega sem imel srebrnega. gift 1
thumper Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Pol boš mogu pa kej drugega kupit ........priporočam Tomos APN4........noben klanec mu ni tuj,noben makedam mu ne pride do živega in NE KVARI SE Lp Tumpi a to si ti ne upaš resnice povedat v svojem imenu????nizko si se spustil ... daneb in pajkica 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 a to si ti ne upaš resnice povedat v svojem imenu????nizko si se spustil ... Za pogovor s tabo se pač mal spustiš...... :lol: motozajebant 1
Bremzer Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 To je že moderna zadeva, avtomatika takega sem imel srebrnega. Pon tej izjavi sem ugotovil kake grozne izkušnje imaš v motoroznanstvu ! daneb, Kmet2, Robson in 1 other 4
Snečer Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 Berem v drugi temi, kako je tezko izven servisa kupit akumulator :-)
krucymucy Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 Ja, zavorne ploscice tudi. Zadnjic jih nisem hotel na servisu kupit, pa jih zdej po Evropi iscem oz. sem jih nasel v Italiji
krucymucy Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 Kaj nima Brembo? :-) Ima. Sam une na servisu niso rdece.
corser Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 Snecer, že piješ kavo? Dej no... pa pejta na eno... ali dve, tri... pik1 1
Snečer Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 Ne pijem kave, okus mi ni všeč. Mogoče bom začel od sile, ko bom bmwja nabavil.
papez47 Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 (popravljeno) Ne rabiš se matrat ........... medtem ko čakaš pol ure, da ti na servisu spedenajo enosledno vozilce, ti BMW mreža poleg kave nudi tudi druge tople in hladne napitke. :grim Popravljeno Oktober 7, 2013. Popravil papez47
papez47 Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 Pol ure kurac, dve pa pol. A to misliš - generalno? No, ja to že, ampak ...............
corser Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 ne. to je mislu pol ure- kurac, dve ure pa pol kurca Kmet2, DAMI34 in pik1 3
papez47 Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 ne. to je mislu pol ure- kurac, dve ure pa pol kurca ja, sej če mal razmislim maš čist prou, sem spregledu dejstva. Mislim ure pa kurce. :lol:
Žan96 Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 Ne pijem kave, okus mi ni všeč. Mogoče bom začel od sile, ko bom bmwja nabavil. Ti sam jamraš. K stara mama. Še mal pa boš jamru kok te kolk boli BelaStrela 1
Snečer Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 Če moraš kavo pit, pol te nekaj ziher matra, saj gre za poživilo, a ne.
corser Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 Če moraš kavo pit, pol te nekaj ziher matra, saj gre za poživilo, a ne. Ko sediš na GS-u je to že poživilo, ko dobiš račun za serivs je to že rave party, če pa srkneš se espresso ali dva je pa to že cel kurac, kot pravi krucymucy pik1 in BelaStrela 2
Whiskey Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 Še dobr, da se kdo kam sprau pr' vseh teh fobijah. Mavti in Kmet2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se