Snečer Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Po tem kam se vozim, me boš ocenil? Nope, ampak ti druge ocenjuješ, ki se ne vozimo v vseh letnih časih Zato pa me ful zanimajo tisti celoletni.
motolover Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Nope, ampak ti druge ocenjuješ, ki se ne vozimo v vseh letnih časih Zato pa me ful zanimajo tisti celoletni. Malo si me s kom zamešal. Lahko se pa vprašaš ali si s tem, da sediš na motorju tudi pozimi, kaj boljši od drugih. Si medtem kaj naredil v smeri, da bi se izboljšal? Mogoče bi raje v tem času, ko kuriš fosiln goriva prebral kakšno leposlovno knjigo, se posvetil družini ali naredil kak tek v naravi?
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Katero knjigo bi pa ti priporočal?
motolover Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Mogoče bi ti prijal Idiot od Dostojevskega. I30, papez47, krucymucy in 3 others 6
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 (popravljeno) Mogoče bi ti prijal Idiot od Dostojevskega. :lol1: destroyed in seconds... Popravljeno Oktober 8, 2013. Popravil krucymucy Kmet2 in papez47 2
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Vidim, da ga je vecina ze prebrala :-) I30 1
BREITNER Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Hehehe ... eni imate res dobre izjave in se človek malo celo nasmeji. Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 (popravljeno) Vidim, da tu natepavajo samo "celoletni" gonjači, zato vaju prisrčno vabim, kot vsako leto, tudi letos okrog 30.12. na zaključno furco do Pirana. (seveda, če ne bo dež ali sneg). Ogrevane ročke zaželjene, niso pa nuja... pa še en utrinek od lani: Popravljeno Oktober 8, 2013. Popravil DAMI34 maus, thumper, krucymucy in 4 others 7
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Na fotografiji prevladujejo rizarji. I30 1
solorider Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Na fotografiji prevladujejo rizarji. ker so vsi benflarji 1.1.- v Celju Kmet2 1
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Dva dni prej gredo z vlakom? :-) I30, DAMI34 in Zivnorc 3
thumper Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Malo si me s kom zamešal. Lahko se pa vprašaš ali si s tem, da sediš na motorju tudi pozimi, kaj boljši od drugih. Si medtem kaj naredil v smeri, da bi se izboljšal? Mogoče bi raje v tem času, ko kuriš fosiln goriva prebral kakšno leposlovno knjigo, se posvetil družini ali naredil kak tek v naravi? ej to je tema za pluvat pa fajtat..ne pa za moralizirat... Na fotografiji prevladujejo rizarji. to sam zato ker je fotkič narastek..rižev..pa ma ozkokoten objektiv ...naprej pa ne bom pisal da ne bi spravil koga , ki je bil na furi z nami v drek .. daneb 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 Vidim ,da se ustvarjajo nova prijatelstva :grim daneb 1
I30 Objavljeno Oktober 9, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 (popravljeno) Na fotografiji prevladujejo rizarji. Onega s povešenimi joški so obkrožili in požrtvovalno ščitijo morebitne mimoidoče, da ne bi kakšen kos kardana v glavo fasali. Evo zato ne kupim BMF-la, ker ga vozijo taki, ki se jim jebe za ostale, rižarji pa so požrvovalne in pozorne duše in se žrtvujejo za druge. Matr sm naložu... Popravljeno Oktober 9, 2013. Popravil I30 pikolo, maus in DAMI34 3
Snečer Objavljeno Oktober 9, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 Nagradna za kmet2. Kje se nahaja ta tank?
Kmet2 Objavljeno Oktober 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 Sneči a veš kje je v Mariboru Ptujska cesta? DAMI34 in daneb 2
Snečer Objavljeno Oktober 9, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 Na spomeniku gori piše v cirilici = Mongolija Ptujska cesta v MB je tam, kjer je največ servisov.
Kmet2 Objavljeno Oktober 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 Na spomeniku gori piše v cirilici = Mongolija Ptujska cesta v MB je tam, kjer je največ servisov. Ča bi mel selektivni vid,kot ti bi rekel da nekje piše Moskva :grim daneb 1
Snečer Objavljeno Oktober 9, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 Baje, da načrtuješ zimski vzpon na Triglav? Večina se raje slika pred gorami.
corser Objavljeno Oktober 9, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 samo to je pa lepa fotka. ni kaj. pa ta oranžen je tud ok. BelaStrela 1
motolover Objavljeno Oktober 9, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 Evo, zdajle sem se vrnil iz Nemčije. Na cesti stalno po malo deževalo, kljub temu kar nekaj motorjev, popotniki na poti nazaj čez Avstrijo. Žal, večinoma BMWji, saj lastnikom ni nihče povedal, da morajo konec poletja motorje pospraviti, ker je cesta rezervirana za našega "moderatorja" te teme. Kmet2 1
solorider Objavljeno Oktober 9, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 Sneči v soboto na jadranki bo žur :grim
Snečer Objavljeno Oktober 9, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 Letos sem 2x celo prevozil, 1x pa pol, nekak je mam kar dovolj. :-)
DAMI34 Objavljeno Oktober 9, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 Jadranke ni nikoli dovolj TakeALookAround, Kmet2, daneb in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se