thumper Objavljeno Oktober 9, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 samo to je pa lepa fotka. ni kaj. pa ta oranžen je tud ok. najlažje je pa oranžno poštrihat moped ...bljakkkk... jah ni slaba..sam preveč spolzka ... daneb 1
solorider Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 najlažje je pa oranžno poštrihat moped ...bljakkkk... ni slaba..sam preveč spolzka ... kaj bi rad na suho ribal!
I30 Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 ... ni slaba..sam preveč spolzka ... Ketne gor! daneb 1
motolover Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Z motorjem si bil? :-) Ne, bil sem službeno. Ko sem bil že tam, sem nakupil za svojo dušo in za svojega BMWja opreme za 1.200 evrov. Lick my plate:) Kaj si pa ti medtem koristnega naredil? A ja, nabijal v "svoji temi" pri kateri si se določil za moderatorja. Kmet2 1
motozajebant Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Ne, bil sem službeno. Ko sem bil že tam, sem nakupil za svojo dušo in za svojega BMWja opreme za 1.200 evrov. Lick my plate:) Kaj si pa ti medtem koristnega naredil? A ja, nabijal v "svoji temi" pri kateri si se določil za moderatorja. pa to še ni vse praviš... to je sam tok da lahko užge, da se boš pa lahk pelju boš mogu pa še ene 2k eur zmetat gor thumper in DAMI34 2
motolover Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Imaš čisto prav, vse kar sem nakupil mi bo omogočilo, da se lahko peljem - na pisti. Moram še za gume dati 400 evrov, da grem naslednji teden za en dan na furco.
motozajebant Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 ja, le glej da ti bojo za eno furo zdržale gume in da ti ne bojo Swarowski kristalčki ven popadali :grim I30 1
motolover Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Svetuj Dunlopu, da uvedejo kristalčke, mogoče se obnese.
motozajebant Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Svetuj Dunlopu, da uvedejo kristalčke, mogoče se obnese. Nebom.... k pol bi bil vaš kozolc preveč kičast...
Kmet2 Objavljeno Oktober 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Nebom.... k pol bi bil vaš kozolc preveč kičast... Šmrkovc zase se brigej kaj ne vidiš ,da nima kozolca ampak toplerček :lol: daneb 1
Snečer Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Ne, bil sem službeno. Ko sem bil že tam, sem nakupil za svojo dušo in za svojega BMWja opreme za 1.200 evrov. Lick my plate:) Kaj si pa ti medtem koristnega naredil? A ja, nabijal v "svoji temi" pri kateri si se določil za moderatorja. Tudi sem nabavljal dodatno opremo, vendar naročil po pošti, je ceneje in bolje ekološko. Me pa čudi, da tudi službeno ne greš z motorjem saj je lepo vreme.
Snečer Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Kitajci so tudi kopirali bemflo, vendar zadevo očitno opustili, o razlogih lahko samo domnevamo pač glede na to, kaj sedaj proizvajajo. Chang Jiang (simplified Chinese: 长江; traditional Chinese: 長江; pinyin: Cháng Jiāng) is the transcribed brand name of motorcycles that were once manufactured by the China Nanchang Aircraft Manufacturing Company. It takes its name from the Chang Jiang River, also known as the Yangtze or, in English, the Long River. The company's CJ750 motorcycle is based on the 1956 Soviet IMZ (Irbitski Mototsikletniy Zavod) M-72, which in turn was derived from the 1938 BMW R71. Many are fitted with sidecars. They were originally produced for the Chinese military and are powered by an air-cooled, four-stroke, flat-twin engine displacing 746 cc. The rear wheel is shaft-driven. gift 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Kitajci so tudi kopirali bemflo, vendar zadevo očitno opustili, o razlogih lahko samo domnevamo pač glede na to, kaj sedaj proizvajajo. Če bi bil riž dober bi meli vsi Kitajci 2m ne pa meter pa žilet......... :grim MihaGS in daneb 2
Snečer Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Lep pozdrav! http://en.wikipedia.org/wiki/Yao_Ming
gift Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 zanimiva ugotovitev... po moje so ugotovili, da se ni mogoče s takšnim odlitkom normalno po terenu vozit...se je motor preveč vgrezal kot propeler ....predvidevam
solorider Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Lep pozdrav! http://en.wikipedia.org/wiki/Yao_Ming tu se zdaj vidi tvoja realnost Kmet2 1
motolover Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 (popravljeno) Kitajci zdaj raje kupujejo originale narejene v EU. Popravljeno Oktober 10, 2013. Popravil motolover
gift Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 tu se zdaj vidi tvoja realnost realnost se odraža drugje...
motolover Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Torej je realnost, da voznice ta malih GSov jedo svinjino.
I30 Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 (popravljeno) Torej je realnost, da voznice ta malih GSov jedo svinjino. Nope! Ni dokazov. Evidentno je le, da se na BMFah vozjo prasci. Popravljeno Oktober 10, 2013. Popravil I30 gift in Zivnorc 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 (popravljeno) Nope! Ni dokazov. Evidentno je le, da se na BMFah vozjo prasci. Jp lačni nismo :grrr...bolje svinjina kot riž :grim Popravljeno Oktober 10, 2013. Popravil Kmet2 gift, daneb in Zivnorc 3
Kmet2 Objavljeno Oktober 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Lep pozdrav! http://en.wikipedia.org/wiki/Yao_Ming Majo pa tudi napake v razvoju,to vse pride od zanič riža :grim daneb in Zivnorc 2
I30 Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Jp lačni nismo :grrr...bolje svinjina kot riž :grim Nekam medel si. Sem pričakoval kaj bolj šarf odgovor. Si se začel ukvarjati s taktiko, ti pregnanc ti. N'č bo treba bolj zvite finte uporabljat... :evilgrin: Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Nekam medel si. Sem pričakoval kaj bolj šarf odgovor. Si se začel ukvarjati s taktiko, ti pregnanc ti. N'č bo treba bolj zvite finte uporabljat... :evilgrin: Te čakam daneb 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se