papez47 Objavljeno Oktober 15, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2013 Primer Obrestna mera? Kaj pa ima ta z nakupom na roko in plačilom takoj. Če imaš plačaš takoj, sicer si trgaš od ust in glumiš. Buča trda - sem ti že napisal. Pa dajva še enkrat. 20 jurjev je cena. Ja? Če plačam s kešem - je cena istih 20 jurjev. Ja? Če grem v financiranje je cena - ne morš verjet 20 jurjev. Ja? Ostalo si pa sam zračunaj. In še enkrat - stvari za 20 jurjev si ne kupuješ, če maš minimalca. Ja? Kmet2 1
papez47 Objavljeno Oktober 15, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2013 V primerjavi s Škodo, ki ni neka znamka, je bemflov vozek prav patetičen. A kawa ma tut kakšen model, al rižarji ne dajo nč na nove kupce?
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2013 Definitivno maš res. :grim In spet velja "ima se-može se, nema se-glumi se". p.s. a maš link, ke se ga da kupit? nimaš dovolj € daneb in thumper 2
papez47 Objavljeno Oktober 15, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2013 (popravljeno) nimaš dovolj € :yes: Sej bom pujska razbil, dej noooooooooooo Rabim pod nujnooooooooooooo. :grim Popravljeno Oktober 15, 2013. Popravil papez47 thumper in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2013 :yes: Sej bom pujska razbil, dej noooooooooooo Rabim pod nujnooooooooooooo. :grim aha, na stara leta bi vsi kabriolete radi meli daneb 1
Snečer Objavljeno Oktober 15, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2013 A kawa ma tut kakšen model, al rižarji ne dajo nč na nove kupce? Prvo poskrbijo za opremo. Ne tak kot bmwjaši, v prvi salon pa družinski kredit pol pa oprema po Lidlu in Hoferju thumper, I30 in cikadina 3
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2013 A kawa ma tut kakšen model, al rižarji ne dajo nč na nove kupce? majo, majo, sam je za bolj resne kupce Kmet2, I30, thumper in 3 others 6
cikadina Objavljeno Oktober 15, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2013 najprej je treba malča oblečt in ga potem ko malo zraste posest na poganjalček (seveda "ta prave" znamke :D ) daneb, thumper in BelaStrela 3
Snečer Objavljeno Oktober 15, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2013 Triumph si pa niti lastne teme ne zasluži, ker ga noben ne bi mel I30, Kmet2 in pik1 3
cikadina Objavljeno Oktober 15, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2013 Triumph si pa niti lastne teme ne zasluži, ker ga noben ne bi mel sej lahko nrdiš ni problema in res je noben ga noče met, pa kaj. si pa toliko bolj navdušeno mahamo ko se tistih parkrat na leto na cesti vidimo daneb in thumper 2
ludiluka Objavljeno Oktober 15, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2013 Jst bi mel triumpha sam naj 1000ccm nrdijo
cikadina Objavljeno Oktober 15, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2013 sej vidiš da še 600ss komi skupi spravjo, pa bojo jurja
ludiluka Objavljeno Oktober 15, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2013 Ma japonci se skrijejo pred triumphom thumper 1
Robson Objavljeno Oktober 15, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2013 Prvo poskrbijo za opremo. Ne tak kot bmwjaši, v prvi salon pa družinski kredit pol pa oprema po Lidlu in Hoferju Sneci spet maš prav... Res poskrbijo za opremo... MihaGS, DAMI34, thumper in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Oktober 15, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 15, 2013 Ne bi ga mel ker me nikol ne vrže dol,jaz se pa rat dajem dol :lol: daneb, gsxf750, DAMI34 in 2 others 5
I30 Objavljeno Oktober 16, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2013 (popravljeno) Ne bi ga mel ker me nikol ne vrže dol,jaz se pa rat dajem dol :lol: Še en dokaz da so to pussy bikes in da Kmet kot si ti bolj paše na Krampka. A Krampek te je pa že dol vrgu? Popravljeno Oktober 16, 2013. Popravil I30 Kmet2 1
thumper Objavljeno Oktober 16, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2013 Če gledaš s stališča APN4, maš morda celo prav. Če mi nekdo ponudi storitev, ki mi pod črto pokaže, da je finančno bolj ugodna, kot če skeširam zadevo, sem pa nor, če tega ne izkoristim. Jasno da - le v primeru, ko govoriva, da je 15 - 20 jurjev keša u varžetu. Ne da si moram že tistih 5 jurjev za polog sposodit. Če je fiks obrestna mera 3,3%, unih ta drugih 10 ali 15 jurjev pa lahko v tistem letu ali dveh obrnem za 4 ali 5%, je to easy money - se ti ne zdi? ne vem kaj si hotel povedat z APN4 ?? ne si ustvarjat nelojalne konkurence no... če človek vse skupaj pogleda racionalno bi bilo potem najbolje 10 ali 15 + tisti polog obračat ... za 3,3%obresti na ta denar se pa lahko 3 leta voziš... če imaš normalnega minimalca si ne rabiš 5 jurjev sposojat ..vzameš za 7 jurjev kredita na 4 leta pa 3 leta starga s 3000km kupiš ... pol maš pa samo 50€troška za redni servis na 10000km pa 90€ + 9€ ko menjaš ploščice in svečke pri 26000km.. ja napisal sem kupiš - to pomeni da je motor tvoj ne pa od tvojga financerja ... in tud tri leta ne bo tvoj ...šele po končanem financiranju ga lahko odkupiš..Samo kdo bi pa kupil 3 leta starga ? pa povrh vsega ma še 60000km sam je pa res da potem ko se shladi maham 99% bmwjem tri dni - pol pa neham k preden potegnejo roko izza zaščite sem že trikrat mimo... daneb 1
papez47 Objavljeno Oktober 16, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2013 A pri mopedu je problem 3 leta. Ko pa za bajto vzameš hipotekarca za 30 let in je vseh 30 let tvoja rit v tuji postelji ................. to pa je OK? Kaj pa v prometni piše - se mi pa itak mal . Na mojmu mopedu je tudi registerska tablica iz področja bivšega lastnika - pa je ne grem menjat - zakaj že? No morda bistveno vpliva na udobnost vožnje, ampak me ne moti. In še nekaj, kar večina noče ali pa ne more razumeti - pri celi zadevi. Nakup motorja itak ni racionalna odločitev, nakup BMW-ja pa še toliko manj. In še enkrat, če mam sam 15 jurjev v žepu ali v pujsku, mi na kraj pameti ne pride, da bi kupoval BMW. daneb 1
Snečer Objavljeno Oktober 16, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2013 Zakaj ne? Saj ga že za 6-7 dobiš... Pač lepo utečenega in lepo poservisiranega, z boljšimi nadomestnimi deli.
papez47 Objavljeno Oktober 16, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2013 Jasno da ga dobiš, ni problema. Je pa tako, da eni kupujejo NOVE ( vejo zakaj ), drugi pa "lepo utečene" ( tudi vejo zakaj). Itak pa je vse v glavi - in seveda v denarnici.
thumper Objavljeno Oktober 16, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2013 A pri mopedu je problem 3 leta. Ko pa za bajto vzameš hipotekarca za 30 let in je vseh 30 let tvoja rit v tuji postelji ................. to pa je OK? Kaj pa v prometni piše - se mi pa itak mal . Na mojmu mopedu je tudi registerska tablica iz področja bivšega lastnika - pa je ne grem menjat - zakaj že? No morda bistveno vpliva na udobnost vožnje, ampak me ne moti. In še nekaj, kar večina noče ali pa ne more razumeti - pri celi zadevi. Nakup motorja itak ni racionalna odločitev, nakup BMW-ja pa še toliko manj. In še enkrat, če mam sam 15 jurjev v žepu ali v pujsku, mi na kraj pameti ne pride, da bi kupoval BMW. lej a se ne znaš teme držat ? vsaj približno? ker za legende in nepremičnine so druge teme... če imaš ti te 30 letne nepremičninske probleme - jaz jih nimam ... spim v lastniški postelji.. no ja sicer ni lepo s tvoje strani da primerjaš bmw in nepremičnino .. je pa tudi res da ni vsaka resnica lepa... a tujo tablico imaš? no jaz imam svojo...tolk o temu kolk denarja mate ... me ne - saj ga imate sam ga morate šparat za obroke financiranja ... s prvim delom povdarjenega se čisto strinjam ...razen če motor po 10 letih začne nazaj pridobivati na ceni ...potem je to napol neracionalno... drugi del - ne smem napisat ker bi potem mene resnica bolela.. daneb 1
motozajebant Objavljeno Oktober 16, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2013 A pri mopedu je problem 3 leta. Ko pa za bajto vzameš hipotekarca za 30 let in je vseh 30 let tvoja rit v tuji postelji ................. to pa je OK? Manjši popravek.... Ko za bajto vzameš 30 let hipotekarca, je le ta hiša tvoja, zavarovana pa z zastavo nepremičnine..... :grim razlika kot leasing... ps. hipotekarnega kredita v Sloveniji še ne poznamo
Kmet2 Objavljeno Oktober 16, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 16, 2013 Še en dokaz da so to pussy bikes in da Kmet kot si ti bolj paše na Krampka. A Krampek te je pa že dol vrgu? http://www.motosvet.com/tabla/topic/35283-jadranska-magistrala/page-49 tok zgleda ko te kramp zabriše dol daneb 1
I30 Objavljeno Oktober 16, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2013 . Nakup motorja itak ni racionalna odločitev, ....Wrong!. Nakup ..... itak ni racionalna odločitev, nakup BMW-ja pa še toliko manj.Right!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se