solorider Objavljeno Oktober 20, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2013 Spet so delali na polno pik1, krucymucy, DAMI34 in 1 other 4
Snečer Objavljeno Oktober 20, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2013 http://www.adobe.com/si/products/photoshopfamily.html
krucymucy Objavljeno Oktober 20, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2013 Le daj, obdelaj malo tistega kozla tvojega v photoshopu.
gift Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Le daj, obdelaj malo tistega kozla tvojega v photoshopu. ja Bosanci to obvladate .. .
thumper Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 (popravljeno) Jaz sedaj končno poznam zgodovino BMW tovarne. Prvo so delali avione Potem so delali motorje. Na koncu so začeli delat še avte! in to zato , da so se lahko po pokvarjene motorje z njimi vozili! :grim a ni to asistenca bmw "par avion" ..nekaj takega kot je imel včasih rolls royce ..če se t je pokvaril so prišli kamorkoli na svetu s helikopterjem in mehaniki... Stran številka 400 :hooray: pa se šele dobro začenja španske nadaljevanke ne sežejo do kolen ja nekaj je res... če ne bi bila to "premium" znamka in če ne bi imeli čisto nobenih težav se ne bi dvigovalo toliko prahu ... ne skrbi o skuterjih še dooolghoooo ne bo tolk obsežne teme.. Popravljeno Oktober 21, 2013. Popravil thumper daneb in Mavti 2
Kaldu Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Ko prebiram teme, kjer so omenjeni BMW motorji se mi vse bolj dozdeva, da so na MS vsaj tri vrste motoristov - ki bi imeli BMW pa si ga ne morejo privoščiti - ki jim je vseeno kakšen motor imajo drugi (ti ne sodelujejo v vsaki temi, kjer se omenijo BMW-ji) in motoristi, ki vozimo BMW-je Ampak kjer koli izven lokalnega kroga srečam "potovalne" motoriste, vsaj pol jih vozi BMW-je ostali pa ....... Lastnikom BMW-jev nam je jasno zakaj, drugim pa privoščim, da to čimprej spoznajo. MihaGS, papez47 in Robson 3
Terier Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Satirična komedija,so pa nekateri zelo goreči pripadniki te znamke :grim
Snečer Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Ko prebiram teme, kjer so omenjeni BMW motorji se mi vse bolj dozdeva, da so na MS vsaj tri vrste motoristov - ki bi imeli BMW pa si ga ne morejo privoščiti - ki jim je vseeno kakšen motor imajo drugi (ti ne sodelujejo v vsaki temi, kjer se omenijo BMW-ji) in motoristi, ki vozimo BMW-je Ampak kjer koli izven lokalnega kroga srečam "potovalne" motoriste, vsaj pol jih vozi BMW-je ostali pa ....... Lastnikom BMW-jev nam je jasno zakaj, drugim pa privoščim, da to čimprej spoznajo. Te skupine nisi opazil?: - ki bi ga lahko imeli pa ga nočejo? Lepo si napisal, kaj srečaš izven lokalnega kroga, jaz ti le dopolnil stavek. "....,vsaj pol jih vozi BMW-je ostali pa motorje ....." motozajebant, I30, Terier in 2 others 5
thumper Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 mene moti ko polovico bemflarjev ki jih pozdraviš pa ti še fakiča ne prvoščjo nazaj ..no tko zato ga ne bi mel da ne bi tak ratal... Ko prebiram teme, kjer so omenjeni BMW motorji se mi vse bolj dozdeva, da so na MS vsaj tri vrste motoristov - ki bi imeli BMW pa si ga ne morejo privoščiti - ki jim je vseeno kakšen motor imajo drugi (ti ne sodelujejo v vsaki temi, kjer se omenijo BMW-ji) in motoristi, ki vozimo BMW-je Ampak kjer koli izven lokalnega kroga srečam "potovalne" motoriste, vsaj pol jih vozi BMW-je ostali pa ....... Lastnikom BMW-jev nam je jasno zakaj, drugim pa privoščim, da to čimprej spoznajo. no - vsaj pol voznikov bmw-jev bi označil za lastnike te znamke ... ker da bi se na to zgovarjali pri meni da sem bil prehitro mimo pa niso imel časa odzdravit je mal za lase privlečeno.. to pa zame ni motorist ... a tvoja moto znanstva so omejena samo na motosvet? pust včas kak dan al pa tri ms namiru pa pejd mal v svet ... I30 in daneb 2
maus Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 a zakaj ga nočm .. iz preprostega razloga ... pol ne morm tuki pluvat :krneki: daneb, thumper, I30 in 1 other 4
motozajebant Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 mene moti ko polovico bemflarjev ki jih pozdraviš pa ti še fakiča ne prvoščjo nazaj ..no tko zato ga ne bi mel da ne bi tak ratal... no - vsaj pol voznikov bmw-jev bi označil za lastnike te znamke ... ker da bi se na to zgovarjali pri meni da sem bil prehitro mimo pa niso imel časa odzdravit je mal za lase privlečeno.. to pa zame ni motorist ... a tvoja moto znanstva so omejena samo na motosvet? pust včas kak dan al pa tri ms namiru pa pejd mal v svet ... men se to bolj dogaja z Goldwingaši (ne z vsemi), bmflarji so vredu
thumper Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 men se to bolj dogaja z Goldwingaši (ne z vsemi), bmflarji so vredu to sam zato k poznaš 90% vseh bemfarjeu .... :lol: daneb 1
krucymucy Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 mene moti ko polovico bemflarjev ki jih pozdraviš pa ti še fakiča ne prvoščjo nazaj ..no tko zato ga ne bi mel da ne bi tak ratal... Sej ti tudi ne pozdravljas skuterjev, oni pa ne mopedistov. thumper 1
papez47 Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 to sam zato k poznaš 90% vseh bemfarjeu .... :lol: Jasno, ti pa sam unih 10%. motozajebant in Terier 2
I30 Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Se opravičujem, ker dons nisem še nič nasral sem not, a ni blo časa, zdej grem pa dam. Ne, ne delam nadur , da b si bmfla kupu.... daneb, thumper in pik1 3
Terier Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Se opravičujem, ker dons nisem še nič nasral sem not, a ni blo časa, zdej grem pa dam. Ne, ne delam nadur , da b si bmfla kupu.... Smo se že ustrašl,da še en ne bo pozdravljal :evilgrin:
thumper Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Sej ti tudi ne pozdravljas skuterjev, oni pa ne mopedistov. učas se zmotm k se banda skriva za moto dizajnom ... je pa res da k sm z mopedom okol postojne mi vsi mahajo - sploh če je radar ... Jasno, ti pa sam unih 10%. ne..mojih 10% je tapravih motoristou I30 in daneb 2
solorider Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 men se to bolj dogaja z Goldwingaši (ne z vsemi), bmflarji so vredu to pa brez zajebancije, da mi gre že na kurac, da ta drhal ne zna odzdravit
Terier Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 to pa brez zajebancije, da mi gre že na kurac, da ta drhal ne zna odzdravit Te modeli so v povprečju stari 70let,brez palce že težko stojijo,z eno roko držat za krmilo je pa tud cela znanost saj jih trese. krucymucy, pik1 in I30 3
krucymucy Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Te modeli so v povprečju stari 70let,brez palce že težko stojijo,z eno roko držat za krmilo je pa tud cela znanost saj jih trese. Jah lej, tkole mamo. Jst sem si ga z borcevsko penzijo kupil. DAMI34, I30 in BelaStrela 3
Terier Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Jah lej, tkole mamo. Jst sem si ga z borcevsko penzijo kupil. Prov,jz ti prvoščm tako motor kot penzijo ,baje da edin tečaj odzdravljanja še narediš.
Snečer Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Jah lej, tkole mamo. Jst sem si ga z borcevsko penzijo kupil. Zato pa Slovenija tone, ker mamo same "borce".
krucymucy Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Zato pa Slovenija tone, ker mamo same "borce". Glavo sem naprodaj nosil, ponoci, sam, cez gozdove notranjske.
motozajebant Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 to pa brez zajebancije, da mi gre že na kurac, da ta drhal ne zna odzdravit Men je ubistvu vseen, kdo odzdravi... Jaz jih vedno pozdravim, odgovorov pa bore malo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se