pikolo Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 sej sm vm fouš, za vsa vaša srečanja, pa ko vam kavo na servisih gratis talajo, tok sm vm foš, da bom bimrja kupu dej se rajš na kavč ulež pa vročino zmer ... lej kaj pišeš :D DAMI34, motozajebant, Terier in 2 others 5
krucymucy Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 (popravljeno) Se enkrat, zavoljo splosne razgledanosti. Doma imam bimmerja in beemerja. V cem je razlika? Bimmer je avto, Beemer pa motor. In ko pisete tule "bimmer", gledamo zakaj na motoforumu tece debata o avtih. Popravljeno Oktober 23, 2013. Popravil krucymucy
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Na avtu si menjal fedre in montiral hidravliko? DAMI34 in I30 2
krucymucy Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Na avtu si menjal fedre in montiral hidravliko? Nima hidravlike, fedre pa blazilce sem pa menjal ja.
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Vem da nima, zato pa bila super. Mas pol esa.
krucymucy Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Vem da nima, zato pa bila super. Mas pol esa. Ja, sam se ne rece ESA.
pik1 Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Ni problema. Jaz pa 32. ... ja, če je pa sam u tem problem, bi pa jest tud kšn kreditek še lahko vzel, da se bom lahko mal z vami družil na kavi .... DAMI34 in daneb 2
Terier Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 ... ja, če je pa sam u tem problem, bi pa jest tud kšn kreditek še lahko vzel, da se bom lahko mal z vami družil na kavi .... S tem tankom nas ne boš ujel.
pik1 Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 S tem tankom nas ne boš ujel. .... ja a vas je treba lovit, če hoče kdo dobit za kavo ??? daneb 1
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Vozis poleg v termovki? pik1 1
pik1 Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Vozis poleg v termovki? .... ja, veš kako pravijo .... ??? .... kdor varčuje, si srečo kuje .... daneb 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 .... ja, veš kako pravijo .... ??? .... kdor varčuje, si srečo kuje .... a pol imaš še vedno v žepu une 4€ k si mi jih spomladi kazal? pik1, daneb in I30 3
Terier Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 .... ja a vas je treba lovit, če hoče kdo dobit za kavo ??? Ne z Multistrado vozim povprečno,kar za BMW motor pomeni neverjetni napor.
krucymucy Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Sam je jeba. V eni temi si napisal da nimas za bencin, za multistrado je pa blo 20 jurjev?
DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Sam je jeba. V eni temi si napisal da nimas za bencin, za multistrado je pa blo 20 jurjev? v sanjah je vse mogoče daneb 1
Terier Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Sam je jeba. V eni temi si napisal da nimas za bencin, za multistrado je pa blo 20 jurjev? Multistrada je na kredit.
krucymucy Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Multistrada je na kredit. Kredit je vedno pametna poteza not...
Terier Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Kredit je vedno pametna poteza not... Vrjetno nimaš otrok,kolikor si pokazal znaš biti tudi žaljiv kar je način izražanja neinteligentnih ljudi,po tem predvidevam nimaš tudi žene,kar pomeni da ne potrebuješ kredita za motor,vse ti ostane za hoby. Po eni strani si revež.
krucymucy Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Vrjetno nimaš otrok,kolikor si pokazal znaš biti tudi žaljiv kar je način izražanja neinteligentnih ljudi... Po tem kriteriju gre tebi ze malo v minus...
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Vrjetno nimaš otrok,kolikor si pokazal znaš biti tudi žaljiv kar je način izražanja neinteligentnih ljudi,po tem predvidevam nimaš tudi žene,kar pomeni da ne potrebuješ kredita za motor,vse ti ostane za hoby. Po eni strani si revež. O tem smo že pisali v začetku. Dokler ni kupil bmwja... prej je bil kurci verjetno fejst ded, zdaj pa je samo še BMW fahrer. Me je pa še bolj odgnal od nakupa gske, ko je omenil, da je potrebno menjati celotno vzmetenje. Terier 1
krucymucy Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Me je pa še bolj odgnal od nakupa gske, ko je omenil, da je potrebno menjati celotno vzmetenje. Ce ti je na versysu dovolj dobro, potem verjetno nebi menjal. Z zavorami si zadovoljen? Jst nisem bil, sem moral se cevi menjat.
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Hvala za pojasnilo. Zavore so odlicne oziroma je pojemek zaviranja motorja izjemen pri tem 2valjniku, dejansko zaviras z motorjem, zavore le za popolno ustaljanje. Pri er6 sem imel pri 36kkm pakne se kot nove, minimalna obraba. Bi pa znal ta pojemek koga motiti, me cudi da so v avtsoli
krucymucy Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Mene to ni motilo na ER6, niti na ER5 v avtosoli, itak sem penzjonist in vecinoma bremzam z masino oz. se peljem tako, da ni treba bremzat. Ampak kadar pa bremzam pa imam rad dober obcutek. In z original gumijastimi cevmi je obcutek bolj beden. Menjaj cevi.
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Ja,starejsi izgubi obcutek na rokici :-) Brez tezav zablokirajo, pac malce bolj stisnes. To ni dirkalnik, da bi moralo na mm prijet. Meni so ok, sicer pa z motorjem zaviram. Cevi pa ne vem kaj bi s tem imele. Al dihtajo in prenesejo pritisk al pa ne. I30 1
gift Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 krucymucy bremza s kardanom Snečer, I30 in daneb 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se