Robson Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 iz katerega foha pa je snecer? me res zanima Sveznalac univerzalac... daneb, MihaGS in Kmet2 3
gift Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 Krucy, ostani na bavarcu. mogoče probaš kaj v sport touring stilu... daneb, pik1 in Kmet2 3
krucymucy Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 Krucy, js cutm da je SMT taprav! Ne, ni. Žal.
solorider Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 krucymucy, RYDER, Whiskey in 6 others 9
Robson Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 Ravno zaradi tega videa bi ga imel.. Prestavi video v drugo temo :-)
Snečer Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 Tam od 7:25s precej popravlja v ovinkih. Pa nisem si mislil, da za to ceno šipo nastavljaš ročno...
Snečer Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 Ravno zaradi tega videa bi ga imel.. Prestavi video v drugo temo :-) Tu je potem resnica, ko postajaš mehanik.
Robson Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 Za vse ki ne razumete francosko: vsi driverji v videu so rekli, da je to še ena nemška natega, video bo ziher poln fotomontaže, izrezali bodo vse podce in vkopavanja v blatu in crkovanja v vodi zaradi zalitja filtrov.. Pa vsi razen zadnjega dirkača vozijo Kawasakije.... Pomenben je pa zadnji stavek, ki pravi, da pri motorju sploh ne rabiš WD-ja.... In se vprašam jaz: A je to za kupit? Samo bežite proč!! Ali kot bi rekli v metropoli: Keri pezdiček! Nea mi govori o totem mopiju celi cajt... Dnara niamo.. Lp Snecer Kmet2, I30, solorider in 1 other 4
Snečer Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 Zakaj ga pa še nimaš Robson? :K ni dnara?
Robson Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 Tu je potem resnica, ko postajaš mehanik. Moja nemščina.... Sem od tebe pričakoval, da boš nalepil podrt motor, pa ene dva švas aparata, pa kardanov (levih in desnih), pa poln dvorišče šravfov, pa bejzbolko s katero na koncu vse stolče... Pa se dva pogovarjata, pa sedež naštima nazaj... Ko je pa nehal snemat sta se pa odpeljala na furo, pa se ti režita... krucymucy in pik1 2
Robson Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 Zakaj ga pa še nimaš Robson? :K ni dnara? Moj pri 128.000 km (ki so se obrnili 1.11) dela ko avion... Za naslednjo sezono zamenjam original vzmetenje za wilbersa in še tistega zvozim... Potlej bo pa počasi cajt... Ker sem na gorenjskem, je pamet mal pred željami :-) lahko pa da se bom preselil :-) :-) Kmet2, solorider, pik1 in 2 others 5
Snečer Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 O tem je bilo govora, če nisi razbral. http://www.motorcycleinfo.co.uk/index.cfm?fa=contentGeneric.nvxszdkebklxuaer&pageId=347943 EWS failure has been known to be an issue with the R1200GS (and other BMW motorcycles).
Kmet2 Objavljeno November 3, 2013 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2013 Tu je potem resnica, ko postajaš mehanik. Tam vzadaj ko je model pod sedež kao nekaj gledal je alarm,sam tok,ampak to vrjetno veš :grrr P.S. Snecer,kaj na novemu še ni počil noben kardan,mal mi pomagaj saj se odločam za nakup Adventurerja krucymucy 1
Kmet2 Objavljeno November 3, 2013 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2013 O tem je bilo govora, če nisi razbral. http://www.motorcycleinfo.co.uk/index.cfm?fa=contentGeneric.nvxszdkebklxuaer&pageId=347943 Strošek te napake je okrog 40 evričev,je pa to zelo dobra zadeva saj ga glih ne moreš prižgat z šraufncigarjem kot Versysa :grim Robson in daneb 2
Robson Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 O tem je bilo govora, če nisi razbral. http://www.motorcycleinfo.co.uk/index.cfm?fa=contentGeneric.nvxszdkebklxuaer&pageId=347943 Nisem... Ker mi je BZ... Tebe bodo pa res enkrat inžinirji iz Minhna ukradli.. Cartman in krucymucy 2
Snečer Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 Tam vzadaj ko je model pod sedež kao nekaj gledal je alarm,sam tok,ampak to vrjetno veš :grrr P.S. Snecer,kaj na novemu še ni počil noben kardan,mal mi pomagaj saj se odločam za nakup Adventurerja Ne, novemu še ni počil, ker še ni nared
Kmet2 Objavljeno November 3, 2013 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2013 Ne, novemu še ni počil, ker še ni nared Ja to bo pa pole en hud stroj daneb 1
Robson Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 Sicer pa res ne vem, če bi še imel... Eni kuharji ga imajo celo v svojem predstavitvenem videu... Parkiran je, ker je najbrž crknu, ali pa ne vžge :-( Kuharji pa Bmw.. Dandanes je že vse mogoče.... Kmet2 in pik1 2
solorider Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 (popravljeno) Moja nemščina.... Sem od tebe pričakoval, da boš nalepil podrt motor, pa ene dva švas aparata, pa kardanov (levih in desnih), pa poln dvorišče šravfov, pa bejzbolko s katero na koncu vse stolče... Pa se dva pogovarjata, pa sedež naštima nazaj... Ko je pa nehal snemat sta se pa odpeljala na furo, pa se ti režita... jaz sem pa razumel, da je dal gedore pod sedež, če sreča kakšnega Versačija, da ga pošravfa... Popravljeno November 3, 2013. Popravil solorider pik1, Kmet2, Robson in 1 other 4
Žan96 Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 (popravljeno) Če imaš doma kmetijo, kardan ni problem Popravljeno November 4, 2013. Popravil Žan96 bosa 1
TakeALookAround Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Pisda, se cela zima je pred vrati, pa je ze prevec teh kardanov razmetanih po forumu....ajme! :grrr sayo 1
I30 Objavljeno November 5, 2013 Opozori Objavljeno November 5, 2013 Strošek te napake je okrog 40 evričev,je pa to zelo dobra zadeva saj ga glih ne moreš prižgat z šraufncigarjem kot Versysa :grim Za kakšno napako gre, da slavna BMF fabrka tega stroška ne zmore sama vgraditi? Aja, gnar so ponucal za financiranje. :evilgrin: daneb 1
krucymucy Objavljeno November 5, 2013 Opozori Objavljeno November 5, 2013 (popravljeno) Za kakšno napako gre, da slavna BMF fabrka tega stroška ne zmore sama vgraditi? Aja, gnar so ponucal za financiranje. :evilgrin: Nigga say woot? Tole je cena novega ohisja antene, ki je rado crkovalo na zacetnih letnikih. Verjetno se je zaradi tresljajev popustil kak lot ali kaj podobnega. Mogoce skart roba iz daljnega vzhoda. Tam je vse skrt. Popravljeno November 5, 2013. Popravil krucymucy
I30 Objavljeno November 6, 2013 Opozori Objavljeno November 6, 2013 Tole je cena novega ohisja antene, ki je rado crkovalo na zacetnih letnikih. Verjetno se je zaradi tresljajev popustil kak lot ali kaj podobnega. Torej nesprobano preden je šlo v proizvodnjo. Amaterji! Kontejner s kitajske je verjetno zamujal, pa so hitr vkup spacali. Tko kot kardan!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se