Mutika Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Krk je bistven. kdo sploh hodi na krk? Šalabajzeri. Bla sn stokrat. Lepo je.
Snečer Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 "Navadne" vilice so za od kafiča do kafiča super. Ko pa naložiš vso kramo in babo ter svojih 100 kil ti pa prav pride Bmw-jeva rešitev. Poizkusite. Tdm-ka se mi je v ovinkih zvijala ko razkuhan špaget... V takšnem primeru je bolje razmišljati o avtomobilu.
corser Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 V takšnem primeru je bolje razmišljati o avtomobilu. ... in to sem potem naredil, kupil terenca in maggiolino (šotor za spat na strehi). Super. No potem je šla zgodba še naprej....
Cartman Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 No nerodno sem pisal. Vzmetenje na BMW-ju je super. TDM-ka (mimogrede super motor) se je pač zanič peljala naložena oz. preveč naložena. @cartman Ti pa kr neki flancaš. Na Krk hodim večinoma z avtom, pa z zelo malo prtljage. Ne vem a si v hrib obrnjen, ker ne vidim, kje sem pisal, da so ostali motorji jajca? Napisal sem izkušnje z TDM 900, ki sem jo vozil pred nakupom GS-a. Tema je super ja. Sploh izživljanje nad raznimi primerki Ja no...če se pa noben neče kregat. . . . jez pa čist razpizden zarad bmwjaša k me je ustrašil med telefoniranjem, brez varnostnega pasa in luči in žmigavcev..... DAMI34 in Cufa 2
corser Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 nej ti bo sam bod priden naprej! ker če ne ti bom BMW-ja kupu!
Cartman Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 nej ti bo sam bod priden naprej! ker če ne ti bom BMW-ja kupu! Bom pazil. Drgac pa....sestavlam budget za r1150r. Zberem za tega, teb pa dovolim dokapitalizacijo tistih 50ccm, ker mi je r1200r res lep in hud in cool. BelaStrela, domina in corser 3
maus Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Lepo prosim, de to razložite Mausu, pa Marji, ker tepca po svetu furata neke navadne vilce, pa bate mata enga zraven drugega. Marja celo ženo naloži..in kar greta....Človek sploh ne ve, da se to bez BMW ne da....Pa še Lord&Lady pište...ta teleban se tud z nekim japoncem okrog vozi....z navadnimi vilcami. fuck. Dangerseeker. prosim, da mi razložite vse .... zdele prec :angry: :krneki: .. :lol: no ja ... moje vilce niso čist navadne ampak ene BPF Showa (neki tazga) MARJA, trebor in T 3
yamaha2025 Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Vsi motorji in vsi avtomobili so lahko dobro in slabi... Vse je v večini odvisno od sreče...lahko da bo vse delalo BP, lahko pa da bodo ves čas ene težave...
solorider Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 ja, veš, to pa si dobro povedal. Ker jez nism še čist nič probal. Kaj šele kam it z babo zad. ona je bla na švabu manj tečna kot na japoncu, zato pa je blo moje veselje obratno sorazmerno. ampak...ker pametnejši popušča....bo Honda ostala u garaži....morda pride zraven še kej bol udobnega. U bistvu je tole najbol stereotipen BMWjaški refren. Če preberemo med vrsticami, Tisti ki nimate BMWja, nimate pojma (še) BMW je edini sposoben na Krk prepelat 2 osebi in nekaj prtljage. Šele ko kupiš BMW, ugotoviš, kakšna jajca so vsi ostali motorji. Lepo prosim, de to razložite Mausu, pa Marji, ker tepca po svetu furata neke navadne vilce, pa bate mata enga zraven drugega. Marja celo ženo naloži..in kar greta....Človek sploh ne ve, da se to bez BMW ne da....Pa še Lord&Lady pište...ta teleban se tud z nekim japoncem okrog vozi....z navadnimi vilcami. fuck. Dangerseeker. dej mi mal namigni katera sta ta dva svetovna popotnika... corser 1
MARJA Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 dej mi mal namigni katera sta ta dva svetovna popotnika... To sta pa dva popotnika ki se tako in tako ne upata zapustiti SLO mej in se vozita do Črnega kala in nazaj Še do Izole se peljeta samo 1x na leto ker nimata BMW-jev. yamaha2025 in trebor 2
solorider Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 To sta pa dva popotnika ki se tako in tako ne upata zapustiti SLO mej in se vozita do Črnega kala in nazaj Še do Izole se peljeta samo 1x na leto ker nimata BMW-jev. pri tem sploh ni važno kaj vozimo, da smo taki popotniki, če se peljemo z motorjem do Turčije je pa malo smešno in še to po asfaltirani cesti. Drugi se vozijo po Mavretaniji, Mongoliji in po fukojebini..... so pa pussyji
BelaStrela Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Že k ste tko didaktično navdahnjeni, nej še en BeliStreli razloži kaj je to SARKAZEM. :krneki: Vidim pa, da je neposedanje motorja in "mehka" balanca stvar okusa. Jst sm naivno mislna, da se to pač vsem strašno dopade, ker je komot, nisem pa vedla, da so motoristi pač mal sado-mazo, ko sem pa tko frišna. :unsure: Globoko opravičilo + kavo dolgujem vsem prizadetim. Meni je super, da ima mehko balanco, ker tako lažje manevriram na mestu. In če pri tem panično zagrabim bremzo, ne zaniha divje in mi jo zagode pred polno gostilno. Okej pač, pičke na motorjih. Na prevelkih motorjih celo. Vsem, ki potujete na R /črni/ O /kal/ B sveta pa želim srečno pot. ^_^ DAMI34, trebor in yamaha2025 3
DAMI34 Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Že k ste tko didaktično navdahnjeni, nej še en BeliStreli razloži kaj je to SARKAZEM. :krneki: Vidim pa, da je neposedanje motorja in "mehka" balanca stvar okusa. Jst sm naivno mislna, da se to pač vsem strašno dopade, ker je komot, nisem pa vedla, da so motoristi pač mal sado-mazo, ko sem pa tko frišna. :unsure: Globoko opravičilo + kavo dolgujem vsem prizadetim. Meni je super, da ima mehko balanco, ker tako lažje manevriram na mestu. In če pri tem panično zagrabim bremzo, ne zaniha divje in mi jo zagode pred polno gostilno. Okej pač, pičke na motorjih. Na prevelkih motorjih celo. Vsem, ki potujete na R /črni/ O /kal/ B sveta pa želim srečno pot. ^_^ Nea wajm no, sam če bi jest bil-a Bela Strela, z mehkim še dolgo ne bi bil zadovoljen-a
BelaStrela Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 S trdim je ajnfoh, z mehkim je umetnost! yamaha2025, DAMI34, trebor in 4 others 7
Snečer Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Že k ste tko didaktično navdahnjeni, nej še en BeliStreli razloži kaj je to SARKAZEM. :krneki: Vidim pa, da je neposedanje motorja in "mehka" balanca stvar okusa. Jst sm naivno mislna, da se to pač vsem strašno dopade, ker je komot, nisem pa vedla, da so motoristi pač mal sado-mazo, ko sem pa tko frišna. :unsure: Globoko opravičilo + kavo dolgujem vsem prizadetim. Meni je super, da ima mehko balanco, ker tako lažje manevriram na mestu. In če pri tem panično zagrabim bremzo, ne zaniha divje in mi jo zagode pred polno gostilno. Okej pač, pičke na motorjih. Na prevelkih motorjih celo. Vsem, ki potujete na R /črni/ O /kal/ B sveta pa želim srečno pot. ^_^ Na mestu ne moreš manevrirati, razen če ga vrtiš na stranski ali nosiš.
dotem Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 a je mogoče moder z rumenim stolom? bordo rdeč črn zic kupljen celovška tehnounion sicer za mene super motorin odličma argonomija za mojo višino 1, 83 m
corser Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 odličma argonomija za mojo višino 1, 83 m še dobr da ni agronomija.... trebor 1
Cufa Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Že k ste tko didaktično navdahnjeni, nej še en BeliStreli razloži kaj je to SARKAZEM. :krneki: Vidim pa, da je neposedanje motorja in "mehka" balanca stvar okusa. Jst sm naivno mislna, da se to pač vsem strašno dopade, ker je komot, nisem pa vedla, da so motoristi pač mal sado-mazo, ko sem pa tko frišna. :unsure: Globoko opravičilo + kavo dolgujem vsem prizadetim. Meni je super, da ima mehko balanco, ker tako lažje manevriram na mestu. In če pri tem panično zagrabim bremzo, ne zaniha divje in mi jo zagode pred polno gostilno. Okej pač, pičke na motorjih. Na prevelkih motorjih celo. Vsem, ki potujete na R /črni/ O /kal/ B sveta pa želim srečno pot. ^_^ ne dramatiziraj, ker ni tako hudo. Noben cestni motor pri bremzanju med guranjem na roke ne niha divje. Tisto ki nihajo, so pa tako lahki, da jih je komot ujet. in niso za na cesto.
royal Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Bmw ni za na cesto, gre boljše po zraku...tam propelerju ziher ojnice ne ftrga, ker je konstantno hlajenje hehe Kot izgleda, po vsakem letu zamenjaš motor ali imaš rezervo kar v kabini .....s tem pa me ne dobiš v zrak :grrr trebor 1
Snečer Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Ko te nagnejo, da je to res terenec oziroma nastane res prava avantura. Zadeva pač ne mara vode, nikakor.
corser Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Še dobr, da na Omv v Postojni ni takega blata :grim yamaha2025 in Mutika 2
krucymucy Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Sa to so res zajebal da je air intake sam 70cm od tal. Pizda se še po reki ne moreš vozit. BelaStrela in trebor 2
THOMPSON Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Večina konkurenčnih modelov je narejena predvsem za vožnjo pod vodo. Se pravi, če kupiš BMWja, rabiš še jahto ali vsaj gliser, pri ostalih proizvajalcih pa še podmornice ne rabiš. LP andrej :-) yamaha2025, krucymucy, trebor in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Oktober 9, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Ko te nagnejo, da je to res terenec oziroma nastane res prava avantura. Zadeva pač ne mara vode, nikakor. no spet sem se ti nasmejal Snecer,a bi katerikoli motor delal,če bi bila voda tako visoka,da bi filter potegnil vodo... ....jah no mogoče tvoj bi Tukaj je bolj problem v vozniku kot v motorju,ker ni preveril globine oziroma se prej prepričal kje bo prečkal reko.Kaj češ tipičen bemflar misli da ma hovercraft trebor 1
Cufa Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 http://www.motosvet.com/hondin-renome.html http://www.motosvet.com/ktm-duke-200-pod-vodo.html ktm in honda delata..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se