Snečer Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 strokovno servisiran motor, dobr so me nasmejali s tem videom, malomarnost voznika, če ne njega pa serviserja z drugega planeta, ker čisto vse, kar mu je podrlo, so pred tem bili simptpmi, ki jih strokovnjaki niso občutili ali slišali, škoda je potem ogromna, da ti potrga ventile, se prej sliši, da španar, ki je plastičen ne opravlja več svojega dela, men je to smešno, da take budale hodijo po svetu in krivijo tehniko, ki jo je treba vzdrževat, če to ne delaš, je strošek, pa neglede katera znamka je v uporabi :grim Motor zgleda lepo vzdrževan, človek pa se očitno tudi malo spozna na vse skupaj. Seveda niso slišali, da je kaj narobe, ker je nezdrav zvok običajen.
KLOVN Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 Motor zgleda lepo vzdrževan, človek pa se očitno tudi malo spozna na vse skupaj. Seveda niso slišali, da je kaj narobe, ker je nezdrav zvok običajen. vsak izgovor je dober, če ga imaš daneb 1
Snečer Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 Lej,ti pa tako pišeš in zagovarjaš kot da je bemfla večna in nepokvarljiva. Pač crknilo je, ker šparajo na materialih KLOVN 1
KLOVN Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 Imel sem namen kupiti nov 800 GT - potem pa sem zasledil tole objavo Zdaj pa res ne vem več kaj naj naredim? kup si japanara, se boš sigurno vozil brez servisov in vzdrževanja, tako kot se je ta daneb 1
KLOVN Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 Lej,ti pa tako pišeš in zagovarjaš kot da je bemfla večna in nepokvarljiva. Pač crknilo je, ker šparajo na materialih vsi daneb 1
Kmet2 Objavljeno Januar 6, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 Sneci,enkrat si se že pokakal,pa da vidmo! Motor je še vedno v moji garaži,stoji že leto in pol.....si si zapisal? No ,če najdeš en korodiran spoj ali bilo kakšno napako na njemu,če ne vžge s prve,pa ni bil v tem času enkrat prižgan ti ga podarim.Sej vem da ga ne maraš ,ga boš pač prodal temu stricu kot jaz,pa si boš kupil 2 nova Versysa. Če pa ne najdeš nič podariš svojga Versya meni .Kaj praviš.........jaz pravim če nekaj trdiš moraš tud dokazat ali argumentirat,smo pa že večkrat videli da tu počepneš malakai, daneb, pikolo in 2 others 5
I30 Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 (popravljeno) strokovno servisiran motor, dobr so me nasmejali s tem videom, malomarnost voznika, če ne njega pa serviserja z drugega planeta, ker čisto vse, kar mu je podrlo, so pred tem bili simptpmi, ki jih strokovnjaki niso občutili ali slišali, ... Pri teh kilometrih in letih ni meni še noben Japanar delal težav. Še en korejc je krepov dosti kasneje, kot je njega že vse mučilo, pa še tam nisem ziher če ga nisem jaz zajebal z neoriginalnim oljnim filtrom. Ne, sedaj pa čisto resno, čeprav tema ni taka. Bal bi se kupiti BMW-ja ravno zato ker mi ne vliva zaupanja. Še če imaš dovolj penezov za nakup in prepogosto servisiranje, je riziko, da te nekaj doleti na cesti in se skantaš. Hvala, res ne bi! Popravljeno Januar 6, 2014. Popravil I30 thumper 1
Snečer Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 Sneci,enkrat si se že pokakal,pa da vidmo! Motor je še vedno v moji garaži,stoji že leto in pol.....si si zapisal? No ,če najdeš en korodiran spoj ali bilo kakšno napako na njemu,če ne vžge s prve,pa ni bil v tem času enkrat prižgan ti ga podarim.Sej vem da ga ne maraš ,ga boš pač prodal temu stricu kot jaz,pa si boš kupil 2 nova Versysa. Če pa ne najdeš nič podariš svojga Versya meni .Kaj praviš.........jaz pravim če nekaj trdiš moraš tud dokazat ali argumentirat,smo pa že večkrat videli da tu počepneš Vsak dan kakam napake so itak znane, poglej ga. Brez dizajnerja je narejen
TakeALookAround Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 Ja da nau pr 8 jurjih ze vs podrt motor no....
crasher Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 kup si japanara, se boš sigurno vozil brez servisov in vzdrževanja, tako kot se je ta Izjava dostojna človeka z ''disertacijo'' :grim
KLOVN Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 Izjava dostojna človeka z ''disertacijo'' :grim preber še enkrat, kaj sm napisal, mislim, da ne razumeš daneb 1
sayo Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 Sneci,enkrat si se že pokakal,pa da vidmo! Motor je še vedno v moji garaži,stoji že leto in pol.....si si zapisal? No ,če najdeš en korodiran spoj ali bilo kakšno napako na njemu,če ne vžge s prve,pa ni bil v tem času enkrat prižgan ti ga podarim.Sej vem da ga ne maraš ,ga boš pač prodal temu stricu kot jaz,pa si boš kupil 2 nova Versysa. Če pa ne najdeš nič podariš svojga Versya meni .Kaj praviš.........jaz pravim če nekaj trdiš moraš tud dokazat ali argumentirat,smo pa že večkrat videli da tu počepneš Kva maš v olju namočenega corser 1
Kmet2 Objavljeno Januar 6, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 :lol1:jp sayo v olivnem DAMI34, KLOVN in daneb 3
Tedybear Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 Was ist das?? http://www.zurnal24.si/bmw-vpoklical-50200-motornih-koles-clanek-218532
KLOVN Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 Was ist das?? http://www.zurnal24.si/bmw-vpoklical-50200-motornih-koles-clanek-218532 par klobas daneb 1
Snečer Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 Was ist das?? http://www.zurnal24.si/bmw-vpoklical-50200-motornih-koles-clanek-218532 BMW leaks (dobesedno) :grim TakeALookAround 1
Snečer Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 burn baby burn :grim yap... KLOVN 1
thumper Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 :lol1:jp sayo v olivnem v oljčnem ... olivno se prideluje tam od jadranki ... daneb, trebor in KLOVN 3
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 No prov,sej ta Jadranski dlje zdrži daneb in KLOVN 2
thumper Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 (popravljeno) No prov,sej ta Jadranski dlje zdrži bolš bmfla v olivnem olju kot morska voda v kolenu ... :xx: Popravljeno Januar 7, 2014. Popravil thumper KLOVN, DAMI34, I30 in 2 others 5
crasher Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 preber še enkrat, kaj sm napisal, mislim, da ne razumešBrez skrbi, dobro razumem, sem samo hotel reči, da klatiš neumnosti, kot ponavadi, zato je tudi disertacija v navednicah. Če ''razumeš''kaj hočem povedati.
KLOVN Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 Brez skrbi, dobro razumem, sem samo hotel reči, da klatiš neumnosti, kot ponavadi, zato je tudi disertacija v navednicah. Če ''razumeš''kaj hočem povedati. da ti razložim še enkrat, vidim, da ne razumeš: Kupi si japončka in se vozi z njim brez pravega vzdrževanja in se boš vozil tako, kot se je ta z Bmw, se pravi šravfal boš stvari, katere ti drugače nebi bilo treba, kapiš
KLOVN Objavljeno Januar 7, 2014 Opozori Objavljeno Januar 7, 2014 yap... da nebo pomote, če tovarna ne naredi vpoklica, se ti zgodi tole, kot se je grdem zelenem daneb 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se