I30 Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 (popravljeno) Tolko le glej, da ne boš ti še globje ugrezno Ta slika in objava bmflarja duce793alkvajezaenacifra sta samo dokaz da so bemfle le za šwaboljube pavre, mi vsi ostali vključno z poševnookci pa smo delani za japončke in vsake toliko še za angleže in makarone. O vzrokih zakaj je tako, pa raje ne bi... zaenkrat še ne.... Popravljeno Januar 28, 2014. Popravil I30 KLOVN 1
KLOVN Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Ta slika in objava bmflarja duce793alkvajezaenacifra sta samo dokaz da so bemfle le za šwaboljube pavre, mi vsi ostali vključno z poševnookci pa smo delani za japončke in vsake toliko še za angleže in makarone. O vzrokih zakaj je tako, pa raje ne bi... zaenkrat še ne.... zanima me tvoj znanstveni pristop in obrazložitev teze :closedeyes: daneb in I30 2
Kmet2 Objavljeno Januar 28, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Tudi mene zanima dezertacija te situacije,se že veselim saj izpod tipkovnice I30 vedno pride kakšna avtohtona japonska beseda daneb in KLOVN 2
KLOVN Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 pr nekomu je hitrejši jezik od možganov, lahk da bova dolgo čakala na znanstveno pojasnilo :grim daneb in Kmet2 2
Snečer Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Tudi mene zanima dezertacija te situacije,se že veselim saj izpod tipkovnice I30 vedno pride kakšna avtohtona japonska beseda Koliko se vidi, servisirajo koleno, verjetno se je v cilinder udaril ko je padel.
KLOVN Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Koliko se vidi, servisirajo koleno, verjetno se je v cilinder udaril ko je padel. ja ni mel sreče take kot ti :grrr , da se udariš z glavo , sam če padeš ti in udariš z glavo po Bmw cilindru, bi ta počil, pa veš zakaj, ker pametnejši popušča :grim daneb in Kmet2 2
Snečer Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Verjetno si spregleda, da pametnejši sploh ne vozi bmwja, tako da takšna opcija odpade. I30 in Efendi 2
VS800 Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Verjetno si spregleda, da pametnejši sploh ne vozi bmwja, tako da takšna opcija odpade. Po toliko straneh, mislim da smo to tudi vsi ostali ugotovili Efendi in I30 2
KLOVN Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 (popravljeno) Sneci,misliš rečt, taki kot ti ne vozijo Bmw :grim Popravljeno Januar 28, 2014. Popravil duce749 daneb 1
KLOVN Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Po toliko straneh, mislim da smo to tudi vsi ostali ugotovili vidim, da si vse prebral daneb 1
VS800 Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 vidim, da si vse prebral Ne samo tvoje objave pa mi je blo vse takoj jasno KLOVN 1
KLOVN Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Ne samo tvoje objave pa mi je blo vse takoj jasno in kaj boš zdaj naredil, ostal na tem nivou ali boš napredoval :closedeyes: daneb in bstulic 2
KLOVN Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 ostal zavedajoč se stagnaciji daneb 1
I30 Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 zanima me tvoj znanstveni pristop in obrazložitev teze :closedeyes: Sem bil prijazen in uvideven, pa vas bemflarjev nisem želel prizadeti z izsledki, do katerih smo med drugim v našem inštitutu prišli tudi s pomočjo te živobarvne teme. Pa če že silita s Kmetom2 .... naj bo ... Ugotovili smo, da so vzroki za posedovanje bmfle . . . . v prvi vrsti in milo rečeno ... genetski. Na kratko. Ne da se nič pomagat... (tudi če bi slučajno, a res čist slučajno komu to padlo na misel) KLOVN in Efendi 2
Snečer Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Na ruskih tleh se je še vsak problem rešil I30 1
Kmet2 Objavljeno Januar 28, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Sneci tisti na sliki se ni mogu v kolen udart na cilinder ker je motor Rotaxov....... :grrr......da se ti nisi res kam v glavo udaru :grim k pol ti ne moreva z Ducetom nč pomagat,boš revež celo življenje mislu da voziš dober motor kot I30 KLOVN, Robson, pik1 in 2 others 5
KLOVN Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Sem bil prijazen in uvideven, pa vas bemflarjev nisem želel prizadeti z izsledki, do katerih smo med drugim v našem inštitutu prišli tudi s pomočjo te živobarvne teme. Pa če že silita s Kmetom2 .... naj bo ... Ugotovili smo, da so vzroki za posedovanje bmfle . . . . v prvi vrsti in milo rečeno ... genetski. Na kratko. Ne da se nič pomagat... (tudi če bi slučajno, a res čist slučajno komu to padlo na misel) se bosta s Snecijem mogla uskladit, kr un je že pr Stalinu Kmet2 in daneb 2
Bremzer Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Ja, kr odpri temo da začnemo štet . Za BMW morš bit pa kerlc, tudi za na mestu na tačko postavt .) ELO sigurn ni"kerlc", ima pa srečo, da si je z BMW-ejem samo zapestje poškodoval.Tudi V-max, ko je bil še nov, po parih dneh mu je padel še dobro,da ga ni s svojimi 280-kilami+ poškodoval in to ne samo zapestje ! daneb, MihaGS in KLOVN 3
motolover Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Jaz sem se zaletel z Hondo, ko sem spregledal ustavljajočo kolono. Honda je kriva! Ups, napačna tema :mellow: KLOVN in I30 2
ELO Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 ELO sigurn ni"kerlc", ima pa srečo, da si je z BMW-ejem samo zapestje poškodoval.Tudi V-max, ko je bil še nov, po parih dneh mu je padel še dobro,da ga ni s svojimi 280-kilami+ poškodoval in to ne samo zapestje ! @bremzer vmaxa, kateri je takrat imel 310kg sem s tal pobral sam. me zanima, če ti to zmoreš... res nisem "kerlc", čeprav me 5let rokovanja z vmaxom ni dotolklo toliko kot prvi stik z bmw-jem... še poškodbe z yamaho so se same od sebe porihtale (z zavorno stopalko narezana in stisnjena ahilova tetiva), bmwjeve pač ne... sicer pa ne rabiš mene masirat zdaj tu, idi se rajo s svojo Maco ukvarjat...
KLOVN Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 @bremzer vmaxa, kateri je takrat imel 310kg sem s tal pobral sam. me zanima, če ti to zmoreš... res nisem "kerlc", čeprav me 5let rokovanja z vmaxom ni dotolklo toliko kot prvi stik z bmw-jem... še poškodbe z yamaho so se same od sebe porihtale (z zavorno stopalko narezana in stisnjena ahilova tetiva), bmwjeve pač ne... sicer pa ne rabiš mene masirat zdaj tu, idi se rajo s svojo Maco ukvarjat... menda je zvedel, kaj si počel z Yamo, pa te je v prvem poskusu vrgel s sedla, Bmw pa tudi vsak ne more vozit daneb in MihaGS 2
ELO Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 ne more, ne zmore ali ne zna? I30 1
I30 Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 ne more, ne zmore ali ne zna? Bmf je znan po svojih številnih tečajih za voznike njihovih krip. S prilagojenim programom seveda. Za japanezerje teh tečajev ni treba. ELO 1
motozajebant Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Bmf je znan po svojih številnih tečajih za voznike njihovih krip. S prilagojenim programom seveda. Za japanezerje teh tečajev ni treba. BMW je splošno znan tudi po tem, da pripadniki in nasprotniki te znamke, med sabo merijo ku***, nihče pa ne premore tolikšne dolžine, da bi povedal naglas :glare: Kmet2 in ELO 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se