I30 Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 BMW je splošno znan tudi po tem, da pripadniki in nasprotniki te znamke, med sabo merijo ku***, nihče pa ne premore tolikšne dolžine, da bi povedal naglas :glare: Japanarji jih imajo v povprečju štiri in to pokonc, Bmflarji pa v glavnem dva pa še tista dva čist dol povešena. Kmet2, ELO in motozajebant 3
ferek Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 nihče pa ne premore tolikšne dolžine, da bi povedal naglas :glare: Mislim da sem prav danes vplačal enega "najdaljših"... uuppps... pa spet me ni BMW prepričal... pa priznam, da sem celo "vohal" RTja in GTja... V garažo bo pa zapeljala "grdosija" od 1700 ccm Kawlna! Ja Snecer! Dobu si točko! Juhej! Kmet2 in KLOVN 2
Snečer Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 1700? chopper? misliš da bo to kul za zdravje?
Snečer Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Jaz sem pa tik pred prodajo Kawasakija...
KLOVN Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 ne more, ne zmore ali ne zna? oba troje daneb 1
KLOVN Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Mislim da sem prav danes vplačal enega "najdaljših"... uuppps... pa spet me ni BMW prepričal... pa priznam, da sem celo "vohal" RTja in GTja... V garažo bo pa zapeljala "grdosija" od 1700 ccm Kawlna! Ja Snecer! Dobu si točko! Juhej! srečno vožnjo ti želim, karkoli si že kupil, saj si ga kupil sebi v veselje in za svoj gnar Kmet2, daneb in Fazer03 3
KLOVN Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Jaz sem pa tik pred prodajo Kawasakija... ponavadi je tak, ko si ga zrihtaš zase, prodaš in spet znova, srečno pri prodaji, če se boš zanjo odločil Fazer03 1
MihaGS Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 @bremzer vmaxa, kateri je takrat imel 310kg sem s tal pobral sam. me zanima, če ti to zmoreš... res nisem "kerlc", čeprav me 5let rokovanja z vmaxom ni dotolklo toliko kot prvi stik z bmw-jem... še poškodbe z yamaho so se same od sebe porihtale (z zavorno stopalko narezana in stisnjena ahilova tetiva), bmwjeve pač ne... sicer pa ne rabiš mene masirat zdaj tu, idi se rajo s svojo Maco ukvarjat... ...poškodbe z yamaho so se same od sebe porihtale, bmwjeve pač ne... Aja, če te Yama poškoduje se rana čudežno zaceli, če te pa BMW je pa potrebna bolnišnična oskrba :surrender: Kmet2 1
ELO Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 bom pogledal v kavno usedlino, mogoče za potrditev odgovora še dodatno vprašal in ti potem mogoče z gotovostjo povedal. je pa res da mi za natrgano in stisnjeno ahilovo tetivo ni bilo treba nikamor in se je zadeva kolikor toliko sanirala sama, za bmwjevo zapestje pa čakam slikanje, mogoče operacijo,...
I30 Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 srečno vožnjo ti želim, karkoli si že kupil, saj si ga kupil sebi v veselje in za svoj gnar Sam da ga ni po bmflarsko "financiral"!
I30 Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 Snecer, pa menda se ne pališ na pokvarjene smrkavce? A ne bi rajši kaj takega ubodu?
Snečer Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 Nisi razumel, Bieber kvari ugled znamki, zato bi menjal. Glede tvoje slike pa bi "nabodel" Kmet2 1
ferek Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 Sam da ga ni po bmflarsko "financiral"! To je pa neki novega? Kak se pa po bemflarsko financira? ...dej povej da ne bom v dilemi?
I30 Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 To je pa neki novega? Kak se pa po bemflarsko financira? ...dej povej da ne bom v dilemi? Ja dej kej nazaj preber, smo vse že premleli! Financiranje po bmflarsko ni kredit ali kaj podobnega za reveže. Je nekaj, kjer ti še oni poleg mopeda denar šenkajo. Tako nam je bilo razloženo. Verjetno drugače ne bi nič prodali. Ne vem, nimam bemfe in ne rabim njihovega financiranja. Kawlna pa Hondo grem kar u štacuno kupt. Kaj češ, kmetavzar ... daneb 1
Fazer03 Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 je pa res da mi za natrgano in stisnjeno ahilovo tetivo ni bilo treba nikamor in se je zadeva kolikor toliko sanirala sama, za bmwjevo zapestje pa čakam slikanje, mogoče operacijo,... Z vsem dolžnim spoštovanjem: (in ne nisem doktor splošne medicine) tukaj pa znamka motorja ne igra čist nobene vloge - aja pa saj to veš, prisotna je samo gola zajebancija; sem šele sedaj pokapiral, da je cela tema taka ... Aja, zakaj ga ne bi imel (BKW-ja) ? : ker so vsi njihovi modeli po vrsti predragi, ker se tu in tam kakšen tudi pokvari, ker jih je že čisto preveč po cestah (kot včasih Fazerjev ali Z 750), ker se voznikov teh dvokoles počasi prijema kompleks večvrednosti, ker .... KLOVN in daneb 2
ELO Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 hmmm, kdor bi vseh trenutnih 507 strani teme vzel resno je tudi potreben kake obravnave... Kmet2, MihaGS, daneb in 2 others 5
I30 Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 hmmm, kdor bi vseh trenutnih 507 strani teme vzel resno je tudi potreben kake obravnave... :xx:
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 Jaz jemljem zadevo smrtno resno in ELO ,tudi obravnavan sem z raznimi terapijami KLOVN in daneb 2
Matori Hanzo Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 ... kdor bi vseh trenutnih 507 strani teme vzel resno... ...gre direkt v finale za izbor Naj Bemflarja Ever. Brez kvalifikacij. Lahko pa tudi za Naj Antibemflarja, če ima za to verske ali drugačne razloge. ELO 1
KLOVN Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 Sam da ga ni po bmflarsko "financiral"! tudi če ga je z hipoteko, plačat ga moreš tako ali drugače, to ni ne tvoj ne moj problem, vsak se znajde po svoje, no, horoskop pa se mi zdi da je tu ključnega pomena, če ti zvezde niso naklonjene, ti tudi BMW financiranje ne pomaga daneb 1
MihaGS Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 Jaz jemljem zadevo smrtno resno in ELO ,tudi obravnavan sem z raznimi terapijami Te tvoje KTM terapije ne spadajo v to temo Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 KTM je vsaj motor ne pa BMW :lol1:al pa mogoče BMW je vsaj motor ne pa KTM :hmm:ne ne sliši se dobr...mogoče pa KTM in BMW so vsaj motorji ne pa razna japonska sranja :010ja to bo to ,to se sliši kar v redu MihaGS, daneb, pik1 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 KTM je vsaj motor ne pa BMW :lol1:al pa mogoče BMW je vsaj motor ne pa KTM :hmm:ne ne sliši se dobr...mogoče pa KTM in BMW so vsaj motorji ne pa razna japonska sranja :010ja to bo to ,to se sliši kar v redu NINĐAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA to se sliši v redu daneb in I30 2
gregorjanc Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 KmečkoTrosilniMotor je še zmer bolš k BrezvezniMotorniWagon DAMI34 in I30 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se