DAMI34 Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 (popravljeno) vlaga ne pomaga BMW-ju, ker lager (tudi nekardanerju) vseeno pikne.... BMW F800 GS Wheel Bearing Catastrophic Failure Folks, I have been put on this earth to warn you that if you own a BMW F800 GS, you need to have your wheel bearings checked. I shut her down, leaned it on the side stand, and prepared myself mentally for the coming to grips with the concept of WTF. I never could have guessed the horror I would then see. The rear brake rotor was covered in smeared silver metal, it almost looked like metallic grease. But this was no grease. It was molten metal from a disintegrated wheel bearing that had cooled and welded my rear wheel in an unmovable state. The ABS sensor was melted from the obvious heat that was transferred through the rear brake caliper. The forged caliper mount, discolored brown from the heat. As I write this, my bike is sitting on a trailer, waiting to be taken to my local mechanic to have the damage assessed... Liquified wheel bearing. That silver stuff is metal. ABS Sensor completely melted So Much Heat Transferred Through Rear Brake Caliper Note the Discoloration of the Forged Caliper Mount, and the Metal on the Rotor mene bolj ti kardani zanimajo: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=207492 pa res ne bi rad, da bi razpokali ali se presušili!!!! Popravljeno Januar 30, 2014. Popravil DAMI34 daneb in Kmet2 2
KLOVN Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 vlaga ne pomaga BMW-ju, ker lager (tudi nekardanerju) vseeno pikne.... BMW F800 GS Wheel Bearing Catastrophic Failure Folks, I have been put on this earth to warn you that if you own a BMW F800 GS, you need to have your wheel bearings checked. I shut her down, leaned it on the side stand, and prepared myself mentally for the coming to grips with the concept of WTF. I never could have guessed the horror I would then see. The rear brake rotor was covered in smeared silver metal, it almost looked like metallic grease. But this was no grease. It was molten metal from a disintegrated wheel bearing that had cooled and welded my rear wheel in an unmovable state. The ABS sensor was melted from the obvious heat that was transferred through the rear brake caliper. The forged caliper mount, discolored brown from the heat. As I write this, my bike is sitting on a trailer, waiting to be taken to my local mechanic to have the damage assessed... Liquified wheel bearing. That silver stuff is metal. ABS Sensor completely melted So Much Heat Transferred Through Rear Brake Caliper Note the Discoloration of the Forged Caliper Mount, and the Metal on the Rotor mene sam zanima, kaj ga je ustavlo, da je to opazil in koliko časa je potreboval, da je sploh ugotovil, kaj je narobe daneb in Kmet2 2
I30 Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 (popravljeno) mene bolj ti kardani zanimajo: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=207492 pa res ne bi rad, da bi razpokali ali se presušili!!!! Jaz se pa bojim, da imajo po šmeru okus... So prebliz bmfam... Popravljeno Januar 30, 2014. Popravil I30 DAMI34, KLOVN in Cartman 3
KLOVN Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Jaz se pa bojim, da imajo po šmeru okus... So prebliz bmfam... jes se pa bojim, da bodo po spletu zakrožile takšne fotografije gsxf750 1
gift Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 jes se pa bojim, da bodo po spletu zakrožile takšne fotografije ne rabiš se bat...realnost za Harleye je jasna... za razliko od BMW-jev, kjer jih 95% konča ...
Snečer Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 To je bil spet sigurno en pameten voznik bmfa z rednim vzdrževanjem in posluhom za tehniko P.S. sneci a je kakšen bmf v Sloveniji ki se mu je to zgodil :grrr Tudi tega ne moreš videti v Slo., ker so po garažah...
Kmet2 Objavljeno Januar 30, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Kaj sem ti jaz kriv ,da nimaš garaže :grrr daneb in KLOVN 2
Cartman Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Pokojni dr. Rugelj bi vedel, zakaj. Se pa bojim, da pomagat ne bi zmogel. daneb 1
gift Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 (popravljeno) No tu in tam se najdejo tudi dobri/realni BMW vozniki, ki se radi slikajo zraven svojih trofej, pa čeprav mu nekaj iz riti visi. Popravljeno Januar 30, 2014. Popravil gift ELO in I30 2
čur Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 (popravljeno) joj, ko bebice ste! povejte mi, kateri resni motorist se sploh lahko vozi s čim drugim kot z bmw-jem ok, razumem nasilneže posebne vrste, takim motor že takoj, ko se ga dotaknejo zašepeta: pusti me pri miru, nisem zate, niše še dozorel, da me jahaš in če si tečen, ti kako zapestje zvije, če pa še kar vstrajaš, pa greš v nakupa, bmw- eje pa te nemška lepota in kakovost prepozna kot poševnoookega ljubitelja se ti maščuje s kakim stopljenim lagerjem... mora bit spoštovanje, ljubezen, moraš ga božat, gladit, če je potrebno tudi opremiti z napisom zadaj BMW ali mornda BMW1 ali iLOVEbmw ali forever pljuvači, kurjači, nevoščljivci, tehnični neizobraženci, izdajice, nikoli ne boste videli bmwjevega kraljevstva!!!! PS:delam napake, mam roko v gipsu!! Popravljeno Januar 30, 2014. Popravil čur MihaGS, Kmet2 in KLOVN 3
ELO Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 (popravljeno) PS:delam napake, mam roko v gipsu!! bmw, kajneda? sigurno je šlo talevo zapestje! Popravljeno Januar 30, 2014. Popravil ELO I30 1
gift Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 (popravljeno) joj, ko bebice ste! povejte mi, kateri resni motorist se sploh lahko vozi s čim drugim kot z bmw- do sedaj še nihče ni podal definicije " resni motorist", bi me pa razlaga silno zanimala Popravljeno Januar 30, 2014. Popravil gift KLOVN 1
Bremzer Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Opozorilna, da bo objestna vožnja, parkiranje, da izteka olje itd. Ogniti se v velikem loku. Misliš na cesti UMAKNIT ! daneb 1
motofrik Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Hm... nekaj me bega -zakaj pa starim boxerjem niso pokali kardani? Resno, ne mislim kritizirati novih. Je včasih bil boljši material?
Kmet2 Objavljeno Januar 30, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Včasih so sestavljali motorje inžinirji in strokovnjaki,danes pa ekonomisti :grim ELO, motofrik, Cartman in 1 other 4
Snečer Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Pri Japoncih še vedno velja tradicija, da če je slabo narejeno = harakiri. Pri Švabih pa se očitno preseli oddelek nižje, na kardane I30 in gift 2
Snečer Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Danes je bilo veliko dela s kardanarji niso to razmere za zadnji pogon.
Bremzer Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Hm... nekaj me bega -zakaj pa starim boxerjem niso pokali kardani? Resno, ne mislim kritizirati novih. Je včasih bil boljši material? Tudi novi, ki so zdaj na novih R-ih(pri K-ajih že od leta 2005) na levi strani ne pokajo,če malo pogledaš slike koliko jih preobremenijo in potem še vozijo s temi GS-i po raznih nemogočih brezpotjih,vodi,blatu itd. ni čudno,da se tunel zlomi ! daneb 1
Snečer Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Ampak za ziher imaš enega za rezervo še doma Cartman 1
Bremzer Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Ampak za ziher imaš enega za rezervo še doma Veš imam tako prakso,ko imam nekaj v rezervi NIKOLI hudič ne vzame ! Sicer pa je vse od K-aja naprodaj 1/2 nove cene ! Ps.kupil enga K 1200 R-a karamboliranga in je že v refuzi ! daneb 1
pik1 Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 povejte mi, kateri resni motorist se sploh lahko vozi s čim drugim kot z bmw-jem mora bit spoštovanje, ljubezen, moraš ga božat, gladit, če je potrebno ...... pljuvači, kurjači, nevoščljivci, tehnični neizobraženci, izdajice, nikoli ne boste videli bmwjevega kraljevstva!!!! PS: kljub roki v gipsu, ne delam napak .... ... no, končno spet en taprav motorist .... ... to, stari, kar povej jim, .... :jezen .... tem neizobražencem .... kaj je bimerjevo kraljestvo .... . ps. ... jest ti verjamem vse, kar si napisal ... daneb 1
KLOVN Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Pri Japoncih še vedno velja tradicija, da če je slabo narejeno = harakiri. Pri Švabih pa se očitno preseli oddelek nižje, na kardane ti pa si optimist :notworthy: daneb 1
KLOVN Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Danes je bilo veliko dela s kardanarji niso to razmere za zadnji pogon. tudi za prvi ne, če sovpadaš v rang Snecer driver :grim daneb 1
goggy99 Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 No tu in tam se najdejo tudi dobri/realni BMW vozniki, ki se radi slikajo zraven svojih trofej, pa čeprav mu nekaj iz riti visi. Ta je zihr KTM-ovc daneb 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se