KLOVN Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Ta je zihr KTM-ovc bi znal bit, končno prišel do motorja :grim daneb 1
Snečer Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Motor pa padel še pred ledenikom :-) daneb 1
I30 Objavljeno Januar 31, 2014 Opozori Objavljeno Januar 31, 2014 ... ... to, stari, kar povej jim, .... :jezen .... tem neizobražencem .... kaj je bimerjevo kraljestvo .... Bimerjevo kraljestvo je nebeško kraljestvo. Kako že gre tisti rek, čigavo je že nebeško kraljestvo? daneb 1
gift Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 nisem vedel, da je BMW hotel Vespo naredit daneb 1
pikolo Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 nisem vedel, da je BMW hotel Vespo naredit sej so hotl tud dobr motor ... pa jim tud ni ratal :grim gift 1
Kmet2 Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Po sliki sodeč so bili že takrat 50 let pred rižotarji :grim TakeALookAround, pik1, daneb in 1 other 4
Snečer Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Lepa kanta za smeti je še vedno kanta za smeti. gift, DAMI34 in I30 3
TakeALookAround Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Tale je pa prov hud! DAMI34 in Kmet2 2
goggy99 Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 ....neki manjka ....še pokrov za voznika pa je popoln POLOM!
motofrik Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 (popravljeno) @pikolo... saj so ga naredili, dober motor. R100RT/RS/CS/GS. Kaj jim je bilo, da so se šli blamirat s slabimi materiali novejših modelov, pa res ne vem... Menda bo res držalo, da so včasih te motorje delali inženirji, danes pa ekonomisti.... :naughty: Popravljeno Februar 3, 2014. Popravil motofrik
motolover Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Motofrik, ali imaš novejšega BMWja, da iz prve roke lahko govoriš o slabih materialih?
TakeALookAround Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 To je verjetno prebral v tej temi...
Kmet2 Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Motofrik je mel najmanj 2,tako kot najbolj goreča pacienta te teme daneb in TakeALookAround 2
Snečer Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Kmet2@ no, zdaj ko smo že pri koncu teme nam lahko poveš, zakaj ne bi imel BMWja oz. ga ne boš imel. Danes sem še en razlog našel v bližnji temi: nevarnost, da te oslepijo kontrolne lučke
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 ČISTO RESNO: meu ga bi, sam si ne upam daneb in Kmet2 2
pik1 Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 ČISTO RESNO: meu ga bi, sam si ne upam Ahahahahahahahaaaaaaaaaaaa , reva , reva reva ...... daneb in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Ma ka je vidva ,pejta srat v drugo temo, :glare:tuki se z Giftom in Snecerjem resno pogovarjamo :grim P.S. Snecer GSA ima premalo konjičev za mene in je prevarčen.A veš kok se počutm k se vozim z Damijem(Kawasaki) vsakih 200km tankat in to v največji vročini,ko je šel 4 tankat sem še jaz mal dotoču. Zdej se s KTM končno počutm kot vsi ostali GSA je enostavno prehud stroj za tipično slovensko razmišljanje.........pa sej vidš kaj se ti dogaja pa sam pišeš o njemu ,kaj šele da bi ga mel :lol: pik1, DAMI34, daneb in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Ma ka je vidva ,pejta srat v drugo temo, :glare:tuki se z Giftom in Snecerjem resno pogovarjamo :grim P.S. Snecer GSA ima premalo konjičev za mene in je prevarčen.A veš kok se počutm k se vozim z Damijem(Kawasaki) vsakih 200km tankat in to v največji vročini,ko je šel 4 tankat sem še jaz mal dotoču. Zdej se s KTM končno počutm kot vsi ostali GSA je enostavno prehud stroj za tipično slovensko razmišljanje.........pa sej vidš kaj se ti dogaja pa sam pišeš o njemu ,kaj šele da bi ga mel :lol: Stari sam res, zdj hkrati tankava, js 12 litrov ti pa 25 daneb, Kmet2, pikolo in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Rojen komik daneb in DAMI34 2
Snečer Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Ma ka je vidva ,pejta srat v drugo temo, :glare:tuki se z Giftom in Snecerjem resno pogovarjamo :grim P.S. Snecer GSA ima premalo konjičev za mene in je prevarčen.A veš kok se počutm k se vozim z Damijem(Kawasaki) vsakih 200km tankat in to v največji vročini,ko je šel 4 tankat sem še jaz mal dotoču. Zdej se s KTM končno počutm kot vsi ostali GSA je enostavno prehud stroj za tipično slovensko razmišljanje.........pa sej vidš kaj se ti dogaja pa sam pišeš o njemu ,kaj šele da bi ga mel :lol: Zelo malo pišem o motorju, ki ga vozim, bolj ali manj le o opremi
gift Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 opažam BMW mreženje na Motosvetu. Ni važno kdo si in kaj delaš, važno je, da voziš BMW-ja pa če je še tak hin al znucan, je zmeraj the best .... če verješ
sayo Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 ti bi mu kwaka s svojim tankerjem lohk tanku med vožnjo Kmet2 in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Lahko bi mu,pa mu rečem naj si rajši kupi motor za razliko v benzu po kakšnem letu :grim KLOVN, pik1 in daneb 3
pik1 Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Lahko bi mu,pa mu rečem naj si rajši kupi motor za razliko v benzu po kakšnem letu :grim ... sej bo, sej bo .... ... njegova je že začela pogledvat za bimerji .... daneb in Kmet2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se