motolover Objavljeno Februar 4, 2014 Opozori Objavljeno Februar 4, 2014 Motolover, prijatelj moj lepi... dejstvo je, da BMW iz '80 in še od prej, še vedno vozijo.... To je dejstvo, a ne... Pa da ne boš mislil, da kritiziram nove BMW... samo utrnila se mi je ena misel ob pogledu na slike počenih kardanov. Ne vem, če so bili ravno dolgočasni, BMW v '80... Še vedno je RT vreden pogleda. Seveda so bili dolgočasni, BMWje se je takrat kupovalo, ker drugega razen BMW in Laverde pri nas nisi mogel kupiti. Brat je imel takrat novega R65, jaz pa Laverdo 500 Sport. Moje je bil poden od podna, vendar lepa s krasnim glasom, njegov pa drug ekstrem, zanesljiv in dolgočasen in predvsem prav nič lep. Verjamem pa, da je njegov lahko še kje vozen. Če se voziš po cesti, kot večina normalnih motoristov ne poči noben kardan, vsaj po moje ne. Trditve, da so danes BMWji nekvalitetni, ker da jih delajo ekonomisti, kot trdiš, so brez osnove.
I30 Objavljeno Februar 4, 2014 Opozori Objavljeno Februar 4, 2014 ... Če se voziš po cesti, kot večina normalnih motoristov ne poči noben kardan, vsaj po moje ne. ... Ne vem zakaj bi za vožnjo po cesti rabil tako traktorsko obliko?
gift Objavljeno Februar 4, 2014 Opozori Objavljeno Februar 4, 2014 zmagu sm jz,palim vas ko žigicu :grim Kmet2 ti se tu zajebavaš, Slovenija pa te rabi, zdaj ko ni štroma Kmet2 1
Snečer Objavljeno Februar 4, 2014 Opozori Objavljeno Februar 4, 2014 Jap, tiste jugoslovanske daljnovode je polomilo :-) kmet pa na morju. gift 1
Borutt Objavljeno Februar 4, 2014 Opozori Objavljeno Februar 4, 2014 Men se je tud vse zlomilo in zvijalo na Kawi z 750 :grim Tudi zeleni imajo napisano nosilnost. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2014 Kmetu2 naj Slovenija čim prej zamenja koleno pa bo spet na razpolago daneb in DAMI34 2
Mavti Objavljeno Februar 4, 2014 Opozori Objavljeno Februar 4, 2014 Tudi zeleni imajo napisano nosilnost. To že, samo zeleni model prenese samo hitro okrogle fante in punce , če pa je počasi okrogel fant že pa sam po sebi ne ustreza napisani vrednosti nosilnosti :grim pa si takoj v prekržku :krneki: daneb 1
gift Objavljeno Februar 4, 2014 Opozori Objavljeno Februar 4, 2014 Kmetu2 naj Slovenija čim prej zamenja koleno pa bo spet na razpolago ne jamraj zdaj, saj pa veš da BMW-jašem zmeraj gre nekaj na pogonskem sklopu Kmet2 1
motolover Objavljeno Februar 4, 2014 Opozori Objavljeno Februar 4, 2014 Ne vem zakaj bi za vožnjo po cesti rabil tako traktorsko obliko? Zakaj se pa prodajajo SUVi?
sayo Objavljeno Februar 4, 2014 Opozori Objavljeno Februar 4, 2014 To so pa res JAJCA TakeALookAround 1
Matori Hanzo Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Zakaj se pa prodajajo SUVi? Ker po raziskavah WHO visok odstotek moških trpi za občasno ali trajno erektilno disfunkcijo.
Snečer Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Zakaj se pa prodajajo SUVi? Nadomestek za viagro
Snečer Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 To so pa res JAJCA Video se k sreči tudi na pause in tam se lepo vidi, da že pri majhnem skoku vse hudo trpi na tem tanku... dobesedno zabije ga in posede. gift 1
pikolo Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Video se k sreči tudi na pause in tam se lepo vidi, da že pri majhnem skoku vse hudo trpi na tem tanku... dobesedno zabije ga in posede. to je tak "special drive mode" na koncu bi moralo pa pisat: pri snemanju ni nastradala nobena žival, le 6 kardanov :wacko: DAMI34 1
motofrik Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 To je posneto za reklamne namene. Par skokov je zdržal, vprašanje je, koliko bi jih še... Tako so skakali tudi s Harleyi, ki niti pod razno niso namenjeni vožnji po takšnih kucljih. Vizuelno mi je ta GS1200 lep, ga je pa greh tako mučiti. Verjetno modeli gledajo te reklame in mislijo, da bo pa to kot kakšen KTM po brezpotju. Možno, da so od tega tisti počeni kardani in poškodbe. Ob normalni uporabi tega verjetno ne bi bilo.
Whiskey Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Mogoče še ni bilo objavljeno. I it daneb 1
Snečer Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Že videno, zanimivo, vendar ta človek ima lepo zbirko poškodb, a ne
Kmet2 Objavljeno Februar 5, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Najlažje je rečt kaj ima še celo,ker kar je bilo zlomljenega v njemu je predolgo za naštevat :grim Sneci BMW dela motorje da telo ne trpi in ne obratno kot Kawasaki :grim KLOVN, daneb in pik1 3
I30 Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 (popravljeno) Kmetu2 naj Slovenija čim prej zamenja koleno pa bo spet na razpolago Sem že naročil: pošljejo kmalu. Za nadaljna naročila, če misliš še po jadranu krampat pa dovolj delov na razpolago tu: http://www.farmers_2_play_with_toy.com Popravljeno Februar 5, 2014. Popravil I30 Kmet2 in Whiskey 2
KLOVN Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 Trpi pa glava edino tvoja :grim gregorjanc, pik1, Kmet2 in 1 other 4
gregorjanc Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 edino tvoja :grim pa še to spodnja MihaGS, pik1, KLOVN in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 (popravljeno) Trpi pa glava in denarnica Popravljeno Februar 5, 2014. Popravil DAMI34 KLOVN in daneb 2
KLOVN Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 in denarnica pa ne Snecijeva, raje trpi on daneb 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se