DAMI34 Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 pa ne Snecijeva, raje trpi on mal si pomešal vrstni red trpljenja Kmet2 in daneb 2
KLOVN Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 mal si pomešal vrstni red trpljenja jest pa ne šparam na seb, nisem nič pomešal vrstnega reda, bolje da trpi denarnica, kot jaz :grim , če mam, si privoščim , je pa treba pred tem poskrbet, da lahko nafilaš denarnico :hooray: , za enkrat se lahko hvalim DAMI34, daneb in Kmet2 3
DAMI34 Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 jest pa ne šparam na seb, nisem nič pomešal vrstnega reda, bolje da trpi denarnica, kot jaz :grim , če mam, si privoščim , je pa treba pred tem poskrbet, da lahko nafilaš denarnico :hooray: , za enkrat se lahko hvalim sm vesel da ti gre dobro, upam da bo tut meni, zdj ko sm nabavil: POLNILEC ZA DENARNICO. Počakam še par dni in prec BMW nabavm KLOVN, Mavti, I30 in 4 others 7
KLOVN Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 sm vesel da ti gre dobro, upam da bo tut meni, zdj ko sm nabavil: POLNILEC ZA DENARNICO. Počakam še par dni in prec BMW nabavm
sayo Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 A to je polnilc za KWAKA :hooray: I30 1
Mavti Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 sm vesel da ti gre dobro, upam da bo tut meni, zdj ko sm nabavil: POLNILEC ZA DENARNICO. Počakam še par dni in prec BMW nabavm Le poročaj ,če bo vredu delala bi si jo jaz prišel za kakšen dan ali dva izposodit se pripeljem osebno ponjo pa brez skrbi bom prinesel kakšnih dobrot s sabo :yes: daneb 1
pik1 Objavljeno Februar 5, 2014 Opozori Objavljeno Februar 5, 2014 sm vesel da ti gre dobro, upam da bo tut meni, zdj ko sm nabavil: POLNILEC ZA DENARNICO. Počakam še par dni in prec BMW nabavm . . . . .... stari, s tokle mejhnim polnilcem boš pa edin spet za kšnga Kwakca lahko našparu, al pa mogoče za bimerja .... ampak tazgale kot je tale tarumen .... DAMI34, Kmet2 in daneb 3
Snečer Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Tak modelček dobiš poleg gske, da vadiš sestavljanje in razstavljanje? I30, gift in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 . . . . .... stari, s tokle mejhnim polnilcem boš pa edin spet za kšnga Kwakca lahko našparu, al pa mogoče za bimerja .... ampak tazgale kot je tale tarumen .... IMAG0555.jpg V bistvu je tkole: agregat sm si sposodu, (gratis) gorivo me stane 10€/h. Polnilec dela fenomenalno, v 5 urah mi je nafilal v denarnico 50€. Stari zdj si pa sam zračunej dobiček Kmet2 in daneb 2
KLOVN Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 V bistvu je tkole: agregat sm si sposodu, (gratis) gorivo me stane 10€/h. Polnilec dela fenomenalno, v 5 urah mi je nafilal v denarnico 50€. Stari zdj si pa sam zračunej dobiček 2350 ur, pa maš Ducati panigale S, pa bova skup divjala daneb 1
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 2350 ur, pa maš Ducati panigale S, pa bova skup divjala sedi 1!!!! ponovi izračun!!! daneb 1
pik1 Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 (popravljeno) . . .... vidm, da se čas recesije izteka .... sedi 1!!!! .... pa mamica nej čimprej v šolo pride .... Popravljeno Februar 6, 2014. Popravil pik1 daneb in DAMI34 2
KLOVN Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 sedi 1!!!! ponovi izračun!!! 23500€ : 10€=2350 ur čista petica je to , KOLEGA daneb 1
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 23500€ : 10€=2350 ur čista petica je to , KOLEGA si pozabu, da agregat, ki dela elektriko troši za 10€ goriva na uro, polnilec ti fila 50€ v 5 urah. Računica??? daneb, Kmet2 in MihaGS 3
gift Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 BMW za po ledu... in BMW za Kmet2, zdaj ko rabi oporo, da dol ne pade Kmet2 1
KLOVN Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 si pozabu, da agregat, ki dela elektriko troši za 10€ goriva na uro, polnilec ti fila 50€ v 5 urah. Računica??? gorivo plača žena, polnilec pa Ducatia, ka ti ni jasno DAMI34, gsxf750 in daneb 3
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 gorivo plača žena, polnilec pa Ducatia, ka ti ni jasno pa ti si res ta prau kšeftar tu me spomni na mojga kolega, komaj mu je uspelo narediti osnovno šolo, včeraj sm ga pa vidu v glanc novem mercedesu. Pizda stari, sm reku, dobro ti gre, kaj počneš? Pa pravi tip, da prodaja cveke. Kupi za 1€, proda za 3 €, tiste 2% zaslužka sta pa njegova. gorivo plača žena, polnilec pa Ducatia, ka ti ni jasno p.s. pozabu povedat, da si ženo nategnu za ene 20jurjev KLOVN, Kmet2 in daneb 3
KLOVN Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 pa ti si res ta prau kšeftar tu me spomni na mojga kolega, komaj mu je uspelo narediti osnovno šolo, včeraj sm ga pa vidu v glanc novem mercedesu. Pizda stari, sm reku, dobro ti gre, kaj počneš? Pa pravi tip, da prodaja cveke. Kupi za 1€, proda za 3 €, tiste 2% zaslužka sta pa njegova. p.s. pozabu povedat, da si ženo nategnu za ene 20jurjev 2% prjavi državi, hahaha, drgač pa posredništvo, distribucija, pa pravilna porazdelitev stroškov, med ženo in tabo, pa bo daneb 1
gift Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 še ena BMW trofeja... goggy99, pik1 in I30 3
Kmet2 Objavljeno Februar 6, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Kaj se čudš Gift,model bo pobral motor in se bo odpeljal naprej :grimČe ti tvojega tako vržeš po tleh te reši samo še asistenca TakeALookAround, pik1, KLOVN in 2 others 5
gift Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 (popravljeno) kmet2 ne sodi drugih po sebi drugač pa lepo stoji ta bemfl vodoravno, malo na cilindru malo na kufru, ales aluminium Popravljeno Februar 6, 2014. Popravil gift daneb 1
KLOVN Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 (popravljeno) kmet2 ne sodi drugih po sebi drugač pa lepo stoji ta bemfl vodoravno, malo na cilindru malo na kufru, ales aluminium cevna zašćita Popravljeno Februar 6, 2014. Popravil duce749 daneb 1
Kmet2 Objavljeno Februar 6, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Če te bi sodil po seb ,bi ti dosodil GS-a..................DO SMRTI KLOVN in daneb 2
motolover Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Na ameriških forumih se tako kregajo ljubitelji in sovražniki Harlejev. Zanimivo (kot tudi tukaj), da so največji sovražniki tisti, ki ga nikoli niso peljali, še manj imeli. pik1, Kmet2, MihaGS in 2 others 5
pik1 Objavljeno Februar 6, 2014 Opozori Objavljeno Februar 6, 2014 Na ameriških forumih se tako kregajo ljubitelji in sovražniki Harlejev. Zanimivo (kot tudi tukaj), da so največji sovražniki tisti, ki ga nikoli niso peljali, še manj imeli. ... no, ampak za Harlije še zastopm, da se pregovarjajo .... .... ampak za bimerje ??????? daneb in I30 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se