krucymucy Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 je odgovoril lastnik bmfla .. očitno ga na daleč spozna :lol: Kot bivši lastnik kawasakija pa ja prepoznam kitajski šrauf. maus, Kmet2, Cartman in 1 other 4
maus Objavljeno Oktober 12, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2012 Kot bivši lastnik kawasakija pa ja prepoznam kitajski šrauf. tak si kot biuša baba, sam kritizira ... :lol: Fritz, thumper, Cartman in 2 others 5
corser Objavljeno Oktober 12, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2012 tak si kot biuša baba, sam kritizira ... :lol: a ti je ušla s kakim Beemwejašem DAMI34 in Kmet2 2
maus Objavljeno Oktober 12, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2012 a ti je ušla s kakim Beemwejašem vse .... vseeno na koncu ostanem v dobri družbi ... z :krneki: thumper, DAMI34 in Kmet2 3
Mutika Objavljeno Oktober 12, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2012 vse .... vseeno na koncu ostanem v dobri družbi ... z :krneki: ... s seboj, ne? maus 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 k sm tole vidu, me je primlo, dab meu BMWja... solorider, maus in Kmet2 3
maus Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 k sm tole vidu, me je primlo, dab meu BMWja... a ne vidiš reuco k ma strgane kaubojke... pomoje tut za spodnjice nima .. ni ji več ostalo nič, tok je sam za torbico dala in obubožala Kmet2, DAMI34 in igorkr 3
corser Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 a ne vidiš reuco k ma strgane kaubojke... pomoje tut za spodnjice nima .. ni ji več ostalo nič, tok je sam za torbico dala in obubožala mogoče je pa dečko kupil Bmw-ja in skoz za servis dajeta... Poglej kako nesramno suha je. . . . . .... kaj bi ji delu... maus, Kmet2, Zivnorc in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 (popravljeno) Kot bivši lastnik kawasakija pa ja prepoznam kitajski šrauf. mislš kitajski šrauf od BMW? http://www.motosvet....tevedeli95.html Popravljeno Oktober 15, 2012. Popravil DAMI34 malakai in maus 2
Cufa Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 O, kako vam je tole prišlo prav, a?
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 :grim od 10.januarja smo trpeli in čakali na wikilikse
Cartman Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 Sam tale je pa huda! zaradi licence, s katero je BMW zaščitil zasnovo agregata na svetovnih trgih. Rad imam Applove izdelke, ampak se ne ponašam kej prevč na bčlagovno znamko ki je izumila pravokotnik z zaobljenimi robovi. Njihov naslednji patent bo po moje krog mater jim vidim....No, motoristi imajo pa BMW. Patentirali so motor z notranjim izgorevanjem. Naslednji revolucionarni patent bo najbrž....vodno hlajenje. corser, thumper in Zivnorc 3
krucymucy Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 Jst nebi imel BMW-ja zato ker je cartman proti njemu. On je res car in bo že vedu... DAMI34 in Cartman 2
Cartman Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 Jst nebi imel BMW-ja zato ker je cartman proti njemu. On je res car in bo že vedu... To de sm car in vem, je dejstvo. To de sm prot bmw pa ni Res. Mam Papirje. Pise not lastnik jez motor bmw k1200s. Majkemi. ce bo use ok, bo mord ze spomladi moj en r1150r. Kar verjetno pomeni de bom cez noc ratu supermen, al pa intelihentn odtenek modre? Nak. Sam se eno ropotalo vec bom mel. Pac u mojem primeru...Kawasaki nije motor. To je bolest. Zalublen za zmerom. Al jebiga. U sili hudic muhe zre. Trenutno zeleni nimajo motorja za moj budget In potrebe. Lahk pa Damiju prodate zgodbo o superBMWjih in mi za ene 3 flike proda uno njegovo rogovilo?
Mutika Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 (popravljeno) ..... ce bo use ok, bo mord ze spomladi moj en r1150r. Fino. Ta motor je namreč totalna špica. (Sploh, če veš, kaj lahko od njega pričakuješ oziroma, da je vožnja z njim kar precej "delavna" .) ... ) Popravljeno Oktober 15, 2012. Popravil Mutika
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 To de sm car in vem, je dejstvo. To de sm prot bmw pa ni Res. Mam Papirje. Pise not lastnik jez motor bmw k1200s. Majkemi. ce bo use ok, bo mord ze spomladi moj en r1150r. Kar verjetno pomeni de bom cez noc ratu supermen, al pa intelihentn odtenek modre? Nak. Sam se eno ropotalo vec bom mel. Pac u mojem primeru...Kawasaki nije motor. To je bolest. Zalublen za zmerom. Al jebiga. U sili hudic muhe zre. Trenutno zeleni nimajo motorja za moj budget In potrebe. Lahk pa Damiju prodate zgodbo o superBMWjih in mi za ene 3 flike proda uno njegovo rogovilo? 3+3+3 pa še mal, pa še vedno bo manj, kot boš za BMWja odštel
Cartman Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 (popravljeno) 3+3+3 pa še mal, pa še vedno bo manj, kot boš za BMWja odštel Nene. Bmw bo, ce bo, sam eno trojko. Kanta ima ipak 10 let. Ma ajd, ti dam 3,5 jurje. Za plebejsko japonsko sajtrgo. Nimas pojma kaj zamujas k nimas bajrishe motorja. :-) @mutika: ne razumem kaj si hotela povedat. Razloz mal...... Popravljeno Oktober 15, 2012. Popravil Cartman trebor 1
maus Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 Nene. Bmw bo, ce bo, sam eno trojko. Kanta ima ipak 10 let. Ma ajd, ti dam 3,5 jurje. Za plebejsko japonsko sajtrgo. Nimas pojma kaj zamujas k nimas bajrishe motorja. :-) a mojga pa ne bi imeu :cry ... pol pa kr mej bmflna :glare: DAMI34 1
Cartman Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 a mojga pa ne bi imeu :cry ... pol pa kr mej bmflna :glare: Maus, ne morm met tvojga. To je...k de bi meu Brione. Usi bi vedli...to je Mausou motor, ko Brioni. Titovi brioni. Jest pa gak navadn pionircek....tak....nobody.... Btw. Originalna ninja je za zmer doma. T, thumper in maus 3
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 Nene. Bmw bo, ce bo, sam eno trojko. Kanta ima ipak 10 let. Ma ajd, ti dam 3,5 jurje. Za plebejsko japonsko sajtrgo. Nimas pojma kaj zamujas k nimas bajrishe motorja. :-) @mutika: ne razumem kaj si hotela povedat. Razloz mal...... ka pa če si na mojo šajtrgo značko od BMWnaflikam? a boš kj več plaču? maus 1
papez47 Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 (popravljeno) Fino. Ta motor je namreč totalna špica. (Sploh, če veš, kaj lahko od njega pričakuješ oziroma, da je vožnja z njim kar precej "delavna" .) ... ) Pa saj je ja povsem jasno - da smo BMW farerji "delovni narod" - sicer ne bi mel BMW-jev..................ka ne de? Je pa tut na enem vhodu nekoč nekdaj pisalo " DELO OSVOBAJA" Evo so že takrat vedeli za vzročno povezavo med "bavarci" in delom. :grim Popravljeno Oktober 15, 2012. Popravil papez47 Cartman 1
royal Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 Pa saj je ja povsem jasno - da smo BMW farerji "delovni narod" - sicer ne bi mel BMW-jev..................ka ne de? Je pa tut na enem vhodu nekoč nekdaj pisalo " DELO OSVOBAJA" Evo so že takrat vedeli za vzročno povezavo med "bavarci" in delom. :grim Ste vedeli? Kateri kitajski proizvajalec izdeluje agregate za BMW-jeve motocikle? dejanski vzorec je seveda drugačen "osvobodi se dela" in slepcem dobro zaračunaj
Snečer Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 Kaj za vlko GSko delajo mašine še v Rusiji, kjer je ostala licenca v Kursku? Kmet2, thumper in yamaha2025 3
Bremzer Objavljeno Oktober 15, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2012 A veste,da za novega BMW-eja boxerja vodno hlajenega delajo menjalnike na Japonskem - mogoče boste zdej Japanajzerji manj kritiziral BMW-eje ! !
Kmet2 Objavljeno Oktober 16, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 16, 2012 Kaj za vlko GSko delajo mašine še v Rusiji, kjer je ostala licenca v Kursku? Jp Kursk je bla prva podmornica z boxer jederskim agregatom (so kopiral prasci) trebor 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se