Robson Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 ta pa še... Sem ti hotel že na uno prejšnjo sliko odgovorit, pa bo tudi na tole OK. A te Bmfle mal vzburjajo, ko jih gledaš, pa jih limaš tlele? Al te tukaj moti tale Specialized, ker je dražji, boljši, uporabnejši... kot tvoj Italijan z italijanskim oljem? Saj ljudje zastopmo, da ga ti ne bi mel. Res pa je, da mi ni jasno zakaj pol limaš gor vse sorte uporabne variante Gelanderja... Daj me razsvetli... KLOVN, daneb in nofla 3
KLOVN Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 Sem ti hotel že na uno prejšnjo sliko odgovorit, pa bo tudi na tole OK. A te Bmfle mal vzburjajo, ko jih gledaš, pa jih limaš tlele? Al te tukaj moti tale Specialized, ker je dražji, boljši, uporabnejši... kot tvoj Italijan z italijanskim oljem? Saj ljudje zastopmo, da ga ti ne bi mel. Res pa je, da mi ni jasno zakaj pol limaš gor vse sorte uporabne variante Gelanderja... Daj me razsvetli... ne pluvat po taljanarju , tu se pluva samo po Bmwju :grrr daneb, DAMI34, pikolo in 1 other 4
KLOVN Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 a mogoče kdo vidi na tem britofu čudovitih mašin kakega boxerja :grrr , ali se še vsi vozijo :grim daneb in Kmet2 2
pikolo Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 a mogoče kdo vidi na tem britofu čudovitih mašin kakega boxerja :grrr , ali se še vsi vozijo :grim To so poskusi bmwja da bi naredu normalno mašino ... ni šlo daneb, DAMI34, thumper in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 Pikolo .........pa ti vidš dobr :lol:al ti kupmo kakšna nemškan očala na kardan Whiskey, daneb, KLOVN in 1 other 4
pikolo Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 Pikolo .........pa ti vidš dobr :lol:al ti kupmo kakšna nemškan očala na kardan rajš ne ker se bi gotov zlomila, odpadla pa še ves masten bi bil od olja. Kmet2 1
gift Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 Sem ti hotel že na uno prejšnjo sliko odgovorit, pa bo tudi na tole OK. A te Bmfle mal vzburjajo, ko jih gledaš, pa jih limaš tlele? Al te tukaj moti tale Specialized, ker je dražji, boljši, uporabnejši... kot tvoj Italijan z italijanskim oljem? Saj ljudje zastopmo, da ga ti ne bi mel. Res pa je, da mi ni jasno zakaj pol limaš gor vse sorte uporabne variante Gelanderja... Daj me razsvetli... tu maš še eno...samo za tebe..razmisli, mogoče so kovčki primerni za tvoj ego Dr_Jakob in KLOVN 2
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 Pravi potovalni stroji daneb in KLOVN 2
Kaldu Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 Uf A tako bo zgledal, ko me bo žena postavila čez prag..................... KLOVN 1
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 Ne pr teb bo zgledal slabše,saj žena ve kaj je kvalitetna roba...........ti čez vrata BMW pa v spalnico...........no kovčki ti bodo ostali KLOVN, Sinki, gsxf750 in 1 other 4
mashine Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 (popravljeno) Ta mali gs je od gluhonemega rusa, ki sam potuje po svetu, Srečal sem ga v Lizboni leta 2010 na glavnem plazu, jer je zbiral prispevke za bencin. Zgleda da se še ni vrnil domov. Ne bom pozabil teh kovčkov. Od kje je pobrana ta slika? mislim da je imel svojo spletno stran, pa bi rad pogledal kaj možakar počne Evo sam ga dobil http://www.changesinlongitude.com/vladimir-yarets-motorcyle-rt/. Popravljeno Marec 26, 2014. Popravil mashine thumper, Kmet2, KLOVN in 1 other 4
motolover Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 Me zanima, kaj ima to za eno molitev napisano na levem kovčku. Tako bi Slovenci morali imeti Krst pri Savici ali Soči.. thumper in KLOVN 2
KLOVN Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 tu maš še eno...samo za tebe..razmisli, mogoče so kovčki primerni za tvoj ego vidim po colskih tablcah, da si pakiral iz švabije domov, kdaj si pa prišel iz tujine domov in ali si zdaj v pokoju ali moraš še delat tu za štipendijo, zdaj razumem tvoj bes, zakaj sovražiš vse nemško daneb 1
Matej207 Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 Samo ded je car... Z tem bi pa se dalo it na morje z predpostavko da imaš oba kufra enako polna kot v avtu tega še marsikateri ne spravi v prtljažnik od avta Pa nisem ljubitelj bmw-ja, pa tud sovražnik ne mi je vseen kaj kdo vozi, tud če konja jaha sam da se ma vsak super KLOVN, Kmet2, daneb in 1 other 4
KLOVN Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 da se nebote kregal , kir je najboljši novi naked trenutno na tržišču po testu MCN :grim : http://www.gaskrank.tv/tv/werkstatt/s1000r-super-duke-monster-z1000-tuono-speed-triple.htm
krucymucy Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 (popravljeno) da se nebote kregal , kir je najboljši novi naked trenutno na tržišču po testu MCN :grim : http://www.gaskrank.tv/tv/werkstatt/s1000r-super-duke-monster-z1000-tuono-speed-triple.htm Japonci z enim predstavnikom, pa se ta je zanic in med drazjimi. Vcasih so bili vsaj poceni. Najboljse stvari so narejene v Evropi. Vse, ne samo mopedi. Popravljeno Marec 26, 2014. Popravil krucymucy KLOVN 1
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 Japonci z enim predstavnikom, pa se ta je zanic in med drazjimi. Vcasih so bili vsaj poceni. Najboljse stvari so narejene v Evropi. Vse, ne samo mopedi. čez 50.000km naj nardijo še 1x test, bo mal drgačna kalkulacija daneb 1
krucymucy Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 Bo ja. Najvecji padec vrednosti bo na kawasakiju. daneb, Robson, Kmet2 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 (popravljeno) Spet se tolažiš............zračunaj še vzdrževanje...........pr ostalih bo vse to nabilo ceno Popravljeno Marec 26, 2014. Popravil DAMI34 daneb 1
krucymucy Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 Sej je cenej. Jst sem dal za servis GS-ke manj kot snecer za tisto prdulo. gsxf750 in KLOVN 2
KLOVN Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 Spet se tolažiš............zračunaj še vzdrževanje...........pr ostalih bo vse to nabilo ceno motiš se, na koliko ima Kwak interval, kaj ti piše v servisni, 6000 če se ne motim, čeprav je to bla bla, sam če se zadeva kje zakomplicira, je hudič, ko je garancija daneb 1
Robson Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 tu maš še eno...samo za tebe..razmisli, mogoče so kovčki primerni za tvoj ego Ne, so kufri definitivno premajhni... Ti si nam pa spet pokazal novo uporabno vrednost Bmw-ja, tokrat Vladimirjevega mopeda... Daj si preber naslov teme ene dvakrat zaporedoma, magari bolj počas...
bugy2004 Objavljeno Marec 26, 2014 Opozori Objavljeno Marec 26, 2014 Najboljse stvari so narejene v Evropi. Vse, ne samo mopedi. Mislim, da si eden od tistih ki niso na realnih tleh. Vsi imajo nekaj dobrega in nekaj slabega. Biti realen in korekten je ZELO teško.
gift Objavljeno Marec 27, 2014 Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 Ne, so kufri definitivno premajhni... Ti si nam pa spet pokazal novo uporabno vrednost Bmw-ja, tokrat Vladimirjevega mopeda... Daj si preber naslov teme ene dvakrat zaporedoma, magari bolj počas...
thumper Objavljeno Marec 27, 2014 Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 Sej je cenej. Jst sem dal za servis GS-ke manj kot snecer za tisto prdulo. in zdej boš rekel , da si dobil od servisa več kot si plačal? daneb 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se