gregorjanc Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Pa kako lahko en tujek uniči izgled fotografije fejst punčare mi pa ni jasn :glare: . DAMI34 1
krucymucy Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Evo sem pravilno napovedal, BMW fahrerji z erekcijo, jebemti letos bo jeba v miru za šankom pir popit BMW fahrer je spodaj. Torej poleg zensk tudi deci srednjih let padajo na bmflarje. DAMI34 1
moto rider Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 (popravljeno) A zakaj nebi imeli BMW....? Mi smo ga imeli BMW R 100; Za to (spodaj) = Kalifornija, junij-julij 1982 - od obale do obale in nazaj. Pa še 2x malo v Kanado pogledat'... Popravljeno Marec 28, 2014. Popravil moto rider ciciban 1
DAMI34 Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Fouš ste nama, pol pa take kvasite. No,ja sj mi je jasno, tut moja baba je lubosumna na moje bivše pičke. :-P krucymucy in daneb 2
DAMI34 Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Evo sem pravilno napovedal, BMW fahrerji z erekcijo, jebemti letos bo jeba v miru za šankom pir popit sploh mi ni jasno, kak lahko pir piješ v miru, če je pa jeba za šankom ;-) daneb 1
DAMI34 Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 BMW fahrer je spodaj. Torej poleg zensk tudi deci srednjih let padajo na bmflarje. definitivn, je pa res da so fahrerji raje spodaj <3 daneb 1
Snečer Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 A zakaj nebi imeli BMW....? Mi smo ga imeli BMW R 100; Za to (spodaj) = Kalifornija, junij-julij 1982 - od obale do obale in nazaj. Pa še 2x malo v Kanado pogledat'... BMW fahrer s Suzuki jakno
krucymucy Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Sej se tud jst Burger pisem, pa mam raje cevape v lepinji. MihaGS, KLOVN in DAMI34 3
yamaha Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 BMW fahrer s Suzuki jakno Ah to jakno dobiš zraven motorja, da te serviserji na daleč opazijo in te vnaprej povprašajo po popravilu
Snečer Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Sej se tud jst Burger pisem, pa mam raje cevape v lepinji. Tiso na sliki zgleda čevap na kajmaku
KLOVN Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 BMW fahrer s Suzuki jakno tudi na tabli piše pička, pa ni pička, ampak je tabla :grim Matej207 in daneb 2
motolover Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Fouš ste nama, pol pa take kvasite. No,ja sj mi je jasno, tut moja baba je lubosumna na moje bivše pičke. :-P Tu si zgrešil. Moški smo ljubosumni na bivše, ženske na bodoče.
DAMI34 Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Tu si zgrešil. Moški smo ljubosumni na bivše, ženske na bodoče. aha......a to ti je tvoja povedala? In ti ji verjameš? thumper in daneb 2
Popularna objava moto rider Objavljeno Marec 28, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 (popravljeno) BMW fahrer s Suzuki jakno Hja Snecer - ne veš, kako je b'lo v tistih časih... Bil si loh'k vesel, če si (Suzuki jakno) sploh lahko imel. In, a sploh veš, kako smo prišli do takšnega kombinezona?? Ne ne... Nismo ga kupili v Louis-u ali v TC-ju ipd! To je bilo šele po nekaj desetletjih... In, a veš, kaj je pomenil pojem; depozit in par-nepar?! Pa vprašanje policaja; "Ali je motor napisan nate?!" :o A veš, kakšen projekt je bil takrat, z motorjem čez Ameriko...? A veš, da je bilo takrat Amerikancem nemogoče dopovedati, da nismo Rusi, ker je bila zvezda na reg. tablici! In ne boš verjel, da se ni noben Američan vtaknil na znak suzukija na hrbtu. Ampak, kako je mogoče da "en Rus" vozi tak motor? In, a veš, da smo nesli malico s seboj za vsak slučaj, če.... Ej, bajker, to so bili pa čisto drugi časi. Lohk se je norca delat 'z motorizma danes, ko imamo polno pi.... vsega. Z mano vred, da se razume, da ne boš užaljen. In ne vzemi tega kot žalitev, ampak le spomin na neke čase, ki jih danes večina motoristov ne pozna. To pa je tisto, kar jim čisto nič ne zavidam. Takrat s(m)o preživeli le najmočnejši motoristi. In, a veš, lče si imel njega dni motor, te je oblast tretirala skoraj kot krimainalca, če prav si ljubljeno igračo kupil za krvavo prigaran denar in da sploh ne rečem, kako je bilo sploh mogoče priti do motorja.... Ja, ja. Kaj bi dal, da bi takrat lahko kupil v trgovini jakno z BWM-jevim emblemom... Evo, takle 'mamo. In t'kole smo imeli njega dni. Ampak, smo nekateri vseeno preživeli. - Na cesti, kakor v "sistemu!!" :yes: Jebena tale slovenska moto zgodovina res... :yes: Popravljeno Marec 28, 2014. Popravil moto rider RYDER, DAMI34, MiNa in 8 others 11
Snečer Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Skoraj se mi je solza utrnila. Lepa zgodba, a knjige vseeno ne bom kupil
moto rider Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Skoraj se mi je solza utrnila. Lepa zgodba, a knjige vseeno ne bom kupil Se mi je kar zdelo, da si ganjen. :yes: Pa tudi knjige so pošle. A bova zato vseen' p'rjatla?! Kmet2, daneb, DAMI34 in 1 other 4
smasher Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 sicer sm bol mlad.. sam kaj šele motor.. še radjo je blo treba kupit u markah in tko napou da sosedje en vejo.. tako da kupit motor je moral bit res ceu podvig.
krucymucy Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Skoraj se mi je solza utrnila. Lepa zgodba, a knjige vseeno ne bom kupil Ce bi bil jaz lektor tiste knjige, bi skocil v Savo.
motolover Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 aha......a to ti je tvoja povedala? In ti ji verjameš? Zamenjaj nekaj partneric in se uči.
Snečer Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Ce bi bil jaz lektor tiste knjige, bi skocil v Savo. Več knjig je gospod napisal. Samo ni bistvo v slovnici po moje. Nisi razumel.
DAMI34 Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Zamenjaj nekaj partneric in se uči.neb vedu, men je čist dovolj, da je že kruci lubosumn :-P daneb 1
HyperJack Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Zakaj Kmet noče met BMW.ja? Ja zato ker ga je srečala pamet, pa hoče met Kawasakiiiii!!!! A moram še kej dodat, mislim, da bo ta slika spodaj več kot 1 ooo ooo besed DAMI34, igorkr, daneb in 5 others 8
Kmet2 Objavljeno Marec 29, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2014 Počutu sm se kot da sedim na kanti za plastično embalažo :grimnasmejat pa sm se moral,ker drugače mi Jack ne bi hotu nč več iz karbona nardit :glare: :lol: daneb, DAMI34 in gsxf750 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se