Skoči na vsebino

Zakaj ne bi imeli BMW motocikla

Priporočene objave

Objavljeno

Jaz pa ti povem, kako je! In ti povsem verjamem, da je bilo kot si opisal, ampak motocikel (pa naj bo ta, ki ga ima tema v naslovu ali katerikoli drug) ni kriv, če je uporabnik ... mal čuden  :grim

ja ti verjamem  :kva2: ... sej sem že nekje v tej temi prebral da ob nakupu bmfla rabš šnelkurz :jezik:

Objavljeno (popravljeno)

Najbrz je iz yamahe al pa kawasakija napredoval na bmfla.

Bi znalo biti tako....

se je zajebal in iz preprostega in uporabnega šel na zakompliciran  "nemški" proizvod :)

Zdej pa revček ne more olja sam prečekirat :kva2:

ps. olje je bilo pod minimumom.... papajo olje tista jetra :)

Popravljeno . Popravil motozajebant
Objavljeno

Pa puscalo mu je kej?

Nebi vedel, ker to se pri BMWjih ne vidi.... je zajeban če si ksoz na servisu in ti vsakič znova spucajo sledi olja.... Ste pa potem zadovoljni uporabniki, ni kaj :OK:

Objavljeno

Bi znalo biti tako....

se je zajebal in iz preprostega in uporabnega šel na zakompliciran  "nemški" proizvod :)

Zdej pa revček ne more olja sam prečekirat :kva2:

ps. olje je bilo pod minimumom.... papajo olje tista jetra :)

pojma ti nimaš :grim

Objavljeno

pojma ti nimaš :grim

da vseved :grim

Objavljeno

da vseved :grim

ventilčke si že preveril, da ti motorja ne razbijejo :smoke:

Objavljeno

ventilčke si že preveril, da ti motorja ne razbijejo :smoke:

A to je tut treba? :?

Objavljeno

A to je tut treba? :?

vidim da maš fazerco, rada to nardi, več kot 10 sm jih že zrihtu in prodal kasnej, ja to je slučajno nardilo :grim , izjemoma :smoke:

Objavljeno (popravljeno)

vidim da maš fazerco, rada to nardi, več kot 10 sm jih že zrihtu in prodal kasnej, ja to je slučajno nardilo :grim , izjemoma :smoke:

Je glih zdej na servisu ;)

hvala drugače :)

Popravljeno . Popravil motozajebant
Objavljeno (popravljeno)

Zdej gleda ventilcke na kolesih. :)

Stroski servisa presegli vrednost :)

Popravljeno . Popravil krucymucy
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

očitno se vi japandriverji med sabo ne pogovarjate, nič ne šravfate, sam mi ni jasno, kak mam jest polno garažo nepokvarljive robe, pa težko najdem EU motor z okvaro, da ga kupim, da kak dinar pol zaslužim, ko zrihtanega prodam, zanimivo mi je to vse skupaj, al pa nimam sreče, pa mi vse drugi poberejo :grim

Objavljeno

Kolko versysov si pa pošraufal?

Nobenega. Se vsi trije prodani delajo.

Objavljeno

Evo, ko bom šel po njega, ti bom povedal koliko je koštal servis, prav? :)

očitno se vi japandriverji med sabo ne pogovarjate, nič ne šravfate, sam mi ni jasno, kak mam jest polno garažo nepokvarljive robe, pa težko najdem EU motor z okvaro, da ga kupim, da kak dinar pol zaslužim, ko zrihtanega prodam, zanimivo mi je to vse skupaj, al pa nimam sreče, pa mi vse drugi poberejo :grim

Duce, jaz za enkrat nimam nobenih težav s svojim motorjem (da potrkam)... redno ga peljem servisirat k Primcu in je to to :)  zaenkrat funkcionira :grim

Objavljeno

Duce, jaz za enkrat nimam nobenih težav s svojim motorjem (da potrkam)... redno ga peljem servisirat k Primcu in je to to :)  zaenkrat funkcionira :grim

naj tako tudi ostane, to ti želim :grim

• Všeč mi je 3
Objavljeno

To je ista teza kot ta da se nemški avti ne kvarijo... Pa da so francozi zanic.. Pa newem kaj se... :)

Enemu gre bmfa dobro, drugemu suzuki, tretjemu honda.. Men pa YAMAHA :D , nem pa se preveč smejal, ker je že 2 mesca nisem peljal na sprehod.. In nevem kaj me čaka :D

Objavljeno

To je ista teza kot ta da se nemški avti ne kvarijo... Pa da so francozi zanic.. Pa newem kaj se... :)

Vsem gre bmfla u qurac, drugemu suzuki, tretjemu honda.. Men pa YAMAHA :D , nem pa se preveč smejal, ker je že 2 mesca nisem peljal na sprehod.. In nevem kaj me čaka :D

Kot vidim, kawa zmaga......... :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Temu se pa reče prirejanje vsebine :D .. No bols to kot pa da vprasas kak ovinek zvozit :D

Objavljeno

Tema Matej,sej veš :topic:..... :P :lol:

Objavljeno

Evo, ko bom šel po njega, ti bom povedal koliko je koštal servis, prav? :)

Kruci..... 200 ojričev je koštalo....  Zrčni filter, sveča, olje, oljni filter, ploščice (zadnje), zavorno olje + delo :) 

Objavljeno

Zadnje ploščice? :)

pa da :) 

Objavljeno

Kruci..... 200 ojričev je koštalo....  Zrčni filter, sveča, olje, oljni filter, ploščice (zadnje), zavorno olje + delo :)

za 85€ je materjala :grim

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!