motozajebant Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 Jaz pa ti povem, kako je! In ti povsem verjamem, da je bilo kot si opisal, ampak motocikel (pa naj bo ta, ki ga ima tema v naslovu ali katerikoli drug) ni kriv, če je uporabnik ... mal čuden :grim ja ti verjamem ... sej sem že nekje v tej temi prebral da ob nakupu bmfla rabš šnelkurz
motozajebant Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 (popravljeno) Najbrz je iz yamahe al pa kawasakija napredoval na bmfla. Bi znalo biti tako.... se je zajebal in iz preprostega in uporabnega šel na zakompliciran "nemški" proizvod Zdej pa revček ne more olja sam prečekirat ps. olje je bilo pod minimumom.... papajo olje tista jetra Popravljeno April 2, 2014. Popravil motozajebant
motozajebant Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 Pa puscalo mu je kej? Nebi vedel, ker to se pri BMWjih ne vidi.... je zajeban če si ksoz na servisu in ti vsakič znova spucajo sledi olja.... Ste pa potem zadovoljni uporabniki, ni kaj
KLOVN Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 Bi znalo biti tako.... se je zajebal in iz preprostega in uporabnega šel na zakompliciran "nemški" proizvod Zdej pa revček ne more olja sam prečekirat ps. olje je bilo pod minimumom.... papajo olje tista jetra pojma ti nimaš :grim daneb 1
motozajebant Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 pojma ti nimaš :grim da vseved :grim
KLOVN Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 da vseved :grim ventilčke si že preveril, da ti motorja ne razbijejo daneb 1
motozajebant Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 ventilčke si že preveril, da ti motorja ne razbijejo A to je tut treba?
KLOVN Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 A to je tut treba? vidim da maš fazerco, rada to nardi, več kot 10 sm jih že zrihtu in prodal kasnej, ja to je slučajno nardilo :grim , izjemoma daneb 1
motozajebant Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 (popravljeno) vidim da maš fazerco, rada to nardi, več kot 10 sm jih že zrihtu in prodal kasnej, ja to je slučajno nardilo :grim , izjemoma Je glih zdej na servisu hvala drugače Popravljeno April 2, 2014. Popravil motozajebant KLOVN 1
krucymucy Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 (popravljeno) vidim da maš fazerco, rada to nardi, več kot 10 sm jih že zrihtu in prodal kasnej, ja to je slučajno nardilo :grim , izjemoma Zdej gleda ventilcke na kolesih. Je glih zdej na servisu hvala drugače Stroski servisa presegli vrednost Popravljeno April 2, 2014. Popravil krucymucy KLOVN in motozajebant 2
KLOVN Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 Je glih zdej na servisu hvala drugače očitno se vi japandriverji med sabo ne pogovarjate, nič ne šravfate, sam mi ni jasno, kak mam jest polno garažo nepokvarljive robe, pa težko najdem EU motor z okvaro, da ga kupim, da kak dinar pol zaslužim, ko zrihtanega prodam, zanimivo mi je to vse skupaj, al pa nimam sreče, pa mi vse drugi poberejo :grim daneb 1
krucymucy Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 Kolko versysov si pa pošraufal? Nobenega. Se vsi trije prodani delajo.
motozajebant Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 Zdej gleda ventilcke na kolesih. Stroski servisa presegli vrednost Evo, ko bom šel po njega, ti bom povedal koliko je koštal servis, prav? očitno se vi japandriverji med sabo ne pogovarjate, nič ne šravfate, sam mi ni jasno, kak mam jest polno garažo nepokvarljive robe, pa težko najdem EU motor z okvaro, da ga kupim, da kak dinar pol zaslužim, ko zrihtanega prodam, zanimivo mi je to vse skupaj, al pa nimam sreče, pa mi vse drugi poberejo :grim Duce, jaz za enkrat nimam nobenih težav s svojim motorjem (da potrkam)... redno ga peljem servisirat k Primcu in je to to zaenkrat funkcionira :grim KLOVN 1
KLOVN Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 Kolko versysov si pa pošraufal? nobenega, za enkrat daneb 1
KLOVN Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 Duce, jaz za enkrat nimam nobenih težav s svojim motorjem (da potrkam)... redno ga peljem servisirat k Primcu in je to to zaenkrat funkcionira :grim naj tako tudi ostane, to ti želim :grim daneb, motozajebant in Matej207 3
Matej207 Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 To je ista teza kot ta da se nemški avti ne kvarijo... Pa da so francozi zanic.. Pa newem kaj se... Enemu gre bmfa dobro, drugemu suzuki, tretjemu honda.. Men pa YAMAHA , nem pa se preveč smejal, ker je že 2 mesca nisem peljal na sprehod.. In nevem kaj me čaka KLOVN 1
DAMI34 Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 To je ista teza kot ta da se nemški avti ne kvarijo... Pa da so francozi zanic.. Pa newem kaj se... Vsem gre bmfla u qurac, drugemu suzuki, tretjemu honda.. Men pa YAMAHA , nem pa se preveč smejal, ker je že 2 mesca nisem peljal na sprehod.. In nevem kaj me čaka Kot vidim, kawa zmaga......... daneb in DAMI34 2
Matej207 Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 Temu se pa reče prirejanje vsebine .. No bols to kot pa da vprasas kak ovinek zvozit DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno April 2, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2014 Tema Matej,sej veš ..... :lol: daneb 1
motozajebant Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 Zdej gleda ventilcke na kolesih. Stroski servisa presegli vrednost Evo, ko bom šel po njega, ti bom povedal koliko je koštal servis, prav? Kruci..... 200 ojričev je koštalo.... Zrčni filter, sveča, olje, oljni filter, ploščice (zadnje), zavorno olje + delo
KLOVN Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 Kruci..... 200 ojričev je koštalo.... Zrčni filter, sveča, olje, oljni filter, ploščice (zadnje), zavorno olje + delo za 85€ je materjala :grim daneb 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se