krucymucy Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 (popravljeno) Naj krucy napiše malo, kako se je danes imel :-) Fino, dokler nisem sel v maline Popravljeno April 3, 2014. Popravil krucymucy TakeALookAround 1
DAMI34 Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Fino, dokler nisem sel v maline tis pa tut en malinovc daneb 1
krucymucy Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Glavno da si ok. Kaj pa je blo? Puscavskega lisjaka sem oponasal pa me je zjebalo. KLOVN 1
Snečer Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Stanovnik je prišel do cilja letos, ne bit grdi
KLOVN Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Fino, dokler nisem sel v maline to pa ni najboljš za psiho daneb 1
motozajebant Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 to pa ni najboljš za psiho Če bi ga skrbelo kaj je dobro za psiho, bi bmflo že zdavnaj prodal Matej207 1
krucymucy Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 (popravljeno) A ma bmw program za maline ? A ma yamaha program za nepismene? Če bi ga skrbelo kaj je dobro za psiho, bi bmflo že zdavnaj prodal Ce bi prej vedel da je tako dober, bi zacel pri birmi sparat za gs-ko Popravljeno April 3, 2014. Popravil krucymucy KLOVN in Robson 2
BREITNER Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 (popravljeno) Ko prebiram letošnjo kroniko nesreč, se mu niti nebi približal, kaj šele, da bi ga imel! Zadeva je opasna po život! Popravljeno April 3, 2014. Popravil BREITNER daneb 1
krucymucy Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Ko prebiram letošnjo kroniko nesreč, se mu niti nebi približal, kaj šele, da bi ga imel! Zadeva je opasna po život! Jp, dve gs-ki, s1000rr...
sayo Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Jp, dve gs-ki, s1000rr... Kva je štroma zmankal pol pa bremze niso delale ?
thumper Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Jp, dve gs-ki, s1000rr... diujaki..norci .... nobenmu ne prvošm več bmfle ... daneb 1
krucymucy Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Kva je štroma zmankal pol pa bremze niso delale ? A so na strom? Men delajo cist isto ce ni stroma. Edino brake distribution ne dela, pa abs-a ni. Se pravi isto k pri japoncu. KLOVN 1
Matej207 Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 A ma yamaha program za nepismene? Ce bi prej vedel da je tako dober, bi zacel pri birmi sparat za gs-ko Kdo je tu nepismen? . .. Verjetno nebi pisal tu gor... Mal heca pa tud more bit ...sam ko e tema obmwju... Je ta resničen..
Bremzer Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Sem pa vido da bmw riderji ste najraje u kafičah? A je tko slab? A si kdaj pomislil,da smo v kafičih zato ker si lahko pijačo privoščimo z Japanajzerji se samo mimi peljete in sline cedite ! KLOVN, daneb in motozajebant 3
krucymucy Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Okrepitev je prisla. Pozdravljen Peter!
motozajebant Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Sem pa vido da bmw riderji ste najraje u kafičah? A je tko slab? A si kdaj pomislil,da smo v kafičih zato ker si lahko pijačo privoščimo z Japanajzerji se samo mimi peljete in sline cedite ! ...nekaj manjka v tvojem postu.... ...beseda Ženeva.... ps. jaz kjer vidim da so v kafiču bmflarji, pičim mimo... na živce mi grejo, k skoz za kofe žicajo daneb in Robson 2
Snečer Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Je manjkal ja, očitno je svetoval glede elektrike pri toyoti
Bremzer Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 ...nekaj manjka v tvojem postu.... ...beseda Ženeva.... ps. jaz kjer vidim da so v kafiču bmflarji, pičim mimo... na živce mi grejo, k skoz za kofe žicajo No če bi že rad bom omenil Ženevo.Na Avto salonu sem povabil voznika Japanajzerja (Honde 1000ccm) na kosilo;šnicel,priloga,pir(Cardinal) in kafe crem za borih 87 SFRS seveda kot BMW-ejaš sem ga častil. daneb in Kmet2 2
Bremzer Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Je manjkal ja, očitno je svetoval glede elektrike pri toyoti "Sneci" a tebe poleg obeh BMW-ejev tud Ženeva matra ali Toyota hibrid ! daneb 1
Snečer Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Sosed ma priusa, pa sem ga vprašal kolko km lahko naredi in kolk pije, pa je rekel samo par km na štrom, pije pa normalno. Hec čisti. Tesla je pravi avto, ne pa tile toyotini nategi. Kak je kaj pri yarisu? So že kaj napredovali? Napiši nek potopis pa ne bomo iz tebe vlekli
motozajebant Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 No če bi že rad bom omenil Ženevo.Na Avto salonu sem povabil voznika Japanajzerja (Honde 1000ccm) na kosilo;šnicel,priloga,pir(Cardinal) in kafe crem za borih 87 SFRS seveda kot BMW-ejaš sem ga častil. Sej se najde tudi kakšna izjema
Bremzer Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Sosed ma priusa, pa sem ga vprašal kolko km lahko naredi in kolk pije, pa je rekel samo par km na štrom, pije pa normalno. Hec čisti. Tesla je pravi avto, ne pa tile toyotini nategi. Kak je kaj pri yarisu? So že kaj napredovali? Napiši nek potopis pa ne bomo iz tebe vlekli Nebom pisal potopisa je pa Yaris vredu hibridni avto dokaj majhen poraba naj bi bila 3,5 l z akumulatorjem doseže hitrost do 70 Km/h in če ga preko noči dopolniš priključiš na 220V lahko z hitrostjo do 70 Km/h prevoziš 20Km brez porabe goriva.Osnovna cena avta je ca 14 700€ z vso možno dodatno opremo ca 23000€.akumulatorji so za vedno in jih ni potrebno nikoli menjati !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se