Snečer Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Njemu je zajec jajcja pofarbal pik1 in gift 2
Kmet2 Objavljeno April 8, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 8, 2014 Ej vidva bratca,vam je zajček motorje sestavu,da sta se lohk parade udeležila pik1, Robson in daneb 3
Snečer Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Ej vidva bratca,vam je zajček motorje sestavu,da sta se lohk parade udeležila Parade so v vzhodni Nemčiji, tam kjer gske delajo :-)
Kmet2 Objavljeno April 8, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 8, 2014 No prov pametnjakoviča lahko se dva na enga kripla spravlata,čak da se Kapitan Krucymucy in njegova vojska zbudita DAMI34, pik1, gsxf750 in 2 others 5
pik1 Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 No, no, no ..... . ps. .... ne vseh v isti koš metat ... daneb 1
KLOVN Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 No prov pametnjakoviča lahko se dva na enga kripla spravlata,čak da se Kapitan Krucymucy in njegova vojska zbudita gsxf750, daneb, Kmet2 in 1 other 4
krucymucy Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Tako nalepko sem imel na KTM-u. Ko sem prvega lastnika vprasal cemu, je odvrnil: "sranje s kawasakijem" KLOVN 1
Matej207 Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 saj z bmwji tudi imajo ljudje sranje.. pa si zaradi prevelikega vložka marsikateri tega ne upa javno pa naglas povedat... En izdelek mi pokaži ki je nepokvarljiv... 'fcali' bi lahko čisto na vse in na vsakogar
DAMI34 Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Tako nalepko sem imel na KTM-u. Ko sem prvega lastnika vprasal cemu, je odvrnil: "sranje s kawasakijem" a ti ga je Kawasaki poscal? daneb 1
krucymucy Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 saj z bmwji tudi imajo ljudje sranje.. pa si zaradi prevelikega vložka marsikateri tega ne upa javno pa naglas povedat... En izdelek mi pokaži ki je nepokvarljiv... 'fcali' bi lahko čisto na vse in na vsakogar Ne vem, jst jih nimam zaenkrat. S hondo sem jih imel malo, s kawasakijem vec. fčiješ se pa lahko na svojo fejzerco, ker je preprosto povedano skret ... Kmet2 in KLOVN 2
KLOVN Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 saj z bmwji tudi imajo ljudje sranje.. pa si zaradi prevelikega vložka marsikateri tega ne upa javno pa naglas povedat... En izdelek mi pokaži ki je nepokvarljiv... 'fcali' bi lahko čisto na vse in na vsakogar z Bmw nimam nobenega sranaj, zaenkrat , mam pa polno garažo japončkov , katerih prejšnji lastniki so imeli sranja z njimi , jes pa to rešujem, da bo nekdo bil happy, en cajt, dokler se spet sranje ne zdodi :grim daneb 1
BREITNER Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Tud v Keniji se domorodci spoznajo na motorje .... se vidi na sliki, ko je domačin videl, kakšno sranje stoji pred njim, se je kar za glavo prijel. motozajebant 1
motozajebant Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Ne vem, jst jih nimam zaenkrat. S hondo sem jih imel malo, s kawasakijem vec. fčiješ se pa lahko na svojo fejzerco, ker je preprosto povedano skret ... Maš, prodat ga ne moreš
Snečer Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Pa tudi na servis jim znajo pokazati pot. Ne vem, jst jih nimam zaenkrat. S hondo sem jih imel malo, s kawasakijem vec. fčiješ se pa lahko na svojo fejzerco, ker je preprosto povedano skret ... Verjetno ti ni dobro poznana definicija problema. BREITNER 1
Snečer Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 če bmwjaš zaide v Afriki, ga domačini slastno sprejmejo BREITNER 1
gift Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Kraljica za po Afriki je samo ena... čisti BMW-ji, lahko samo gledajo KLOVN in daneb 2
Matej207 Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Krucymucy.. Zato pa imaš polno drugih lepih trgovin.. Pač spreglej yamaho... Sam res, nemoreš je ker je polno trgovin po sloveniji... Jaz te raje povabim na pivo... Pa še tisto ne verjamem da ti je isto všeč kot meni... Nabijaj
krucymucy Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Pivo pijem skoraj izkljucno samo wieß, tako da ja, imas prav.
KLOVN Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 (popravljeno) Kraljica za po Afriki je samo ena... čisti BMW-ji, lahko samo gledajo Cagiva Elefant Popravljeno April 8, 2014. Popravil duce749 daneb, motozajebant in Kmet2 3
BREITNER Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 (popravljeno) Tukaj sem BMWjašem naredil 3 ikone, ki jih lahko uporabite v Windowsih, ali pa na svojih pametnih telefonih. LINK: http://www.megafileupload.com/en/file/516830/BMWico-zip.html Zgledajo pa takole: Na pametnem telefonu pa zgleda tako, ko jih uporabite ... Popravljeno April 8, 2014. Popravil BREITNER DAMI34 in Snečer 2
DAMI34 Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Stari zdj jim pa mau u rit lezeš jst jim pa tole povem: thumper in daneb 2
BREITNER Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Jebemtiš, pa res tak zgleda. Ne, glede na to, da so tako navezani na svoja oklepna vozila, sem si vzel 5min. časa in jim naredil, da jih bo logo spremljal na vsakem koraku.
krucymucy Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Vam bom tole nalepil, da ne boste pozabili kateri je sedaj top of the top. tosemjaz, TakeALookAround, DAMI34 in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se