Skoči na vsebino

Zakaj ne bi imeli BMW motocikla

Priporočene objave

Objavljeno

No ja .... sem bil parkrat na nekaj tedenskih rehabilitacijah v Laškem (isto sranje kot Dolenjske), tako da ...... ni bit tam ravno fajn. Prvih nekaj dni še, potem pa ti že dok***i od dolgčasa.

Ja če se znajdeš tu in ne po svoji želji res ni fajn. Če ti je pa dolgčas si si sam kriv,kaj pa voziš japonca :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kaj ti si tudi na rehabilitaciji šraufal?

Jp ,Japonko :P

Objavljeno (popravljeno)

Ja če se znajdeš tu in ne po svoji želji res ni fajn. Če ti je pa dolgčas si si sam kriv,kaj pa voziš japonca :P

Hja ... saj za toplice sem si hotel nabavit BMW jakno, ampak mi je časa zmankalo, tako da sem z Yamaha znaki hodil okrog.

Vem, da ni fajn, tudi sam se tam nisem znašel zato, ker bi si želel .... sem pa imel na izbiro, Dolenjske, Laško in Piran.

Ufff ... blo je noro popoldan. Fešte, da so glave bolele drug dan!

Sorry za off .... ajde, šibajmo dalje z BMW temo ..... v glavnem, sranje.

Popravljeno . Popravil BREITNER
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Jp ,Japonko :P

To verjetno misliš tiste natikače, ki jim pravimo Japonke? A so se ti paski strgali?

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Hja ... saj za toplice sem si hotel nabavit BMW jakno, ampak mi je časa zmankalo, tako da sem z Yamaha znaki hodil okrog.

ni čudno, da te ni hotel nobeden navezat stika s taboj :kva2:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

To verjetno misliš tiste natikače, ki jim pravimo Japonke? A so se ti paski strgali?

Večkrat...........sej veš.........japonke :grim

• Všeč mi je 3
Objavljeno

ni čudno, da te ni hotel nobeden navezat stika s taboj :kva2:

Res je ... takoj ko sem povedal, da ima kolega Ducatija, so se vsi razbežali. Še danes mi je žal, da sem omenil to italjansko sranje. :kva2:

Objavljeno

Grem zjutraj v službo, hočem vzet kolo, potem pa to..

DSC03394.jpg

DSC03396.jpg

DSC03399.jpg

Objavljeno

Si pa žleht,zakaj pa si mu ga prevrnil :glare:

Objavljeno

Res je ... takoj ko sem povedal, da ima kolega Ducatija, so se vsi razbežali. Še danes mi je žal, da sem omenil to italjansko sranje. :kva2:

iskat so šli tvojga kolego :grim

zavist, prjatu, zavist :smoke:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Vem, da ni fajn, tudi sam se tam nisem znašel zato, ker bi si želel .... sem pa imel na izbiro, Dolenjske, Laško in Piran.

Ufff ... blo je noro popoldan. Fešte, da so glave bolele drug dan!

Sorry za off .... ajde, šibajmo dalje z BMW temo ..... v glavnem, sranje.

Pozorno sem prebiral tvoj post in moram reči, da več kot 90% ne razumem in sem se kmal zgubil, še dobro da si v končnem stavku uporabil nam smrtnikom razumljivo dikcijo. No takrat sm pa vse o BMWejih razumel.

Hvala ti :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Pozorno sem prebiral tvoj post in moram reči, da več kot 90% ne razumem in sem se kmal zgubil, še dobro da si v končnem stavku uporabil nam smrtnikom razumljivo dikcijo. No takrat sm pa vse o BMWejih razumel.

Hvala ti :D

Ni kaj!

Hja, uleteo si, zato ne razumeš mojga posta ... dejstvo je, da se nanaša na več njih in zato takšna nerazumljiva pi*darija.

Objavljeno

Kmet2, on 11 Apr 2014 - 07:41, said:snapback.png

zavist, prjatu, zavist :smoke:

Samo svoj motor sem vžal, pa je padel ta kanarček :D

Objavljeno

To se pravi da je bmw tako stabilen na tacah kot naša politika zadnjih 6 let? :(

Objavljeno

To se pravi da je bmw tako stabilen na tacah kot naša politika zadnjih 6 let? :(

:hooray:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Zdaj bo pa moral še ene 4-5 jurjev not dat, da se bo lahko z njim 3 vozil na njegovi turi, tako kot je delal do sedaj na njegovih BMW-jih

http://www.zvoneseruga.com/motoafrika-4-zvone-v-namibiji-motor-v-delavnici

In kaj bomo delali na motorju? GS 1200 Adventure je sicer narejen za tovrstna potovanja, a me to vsekakor ni motilo, da ga ne bi na zadnji turi do Kenije pošteno razhajkal: tri amortizerje in eno sklopko sem uničill. Beemveji niso več isto? Takole bom rekel: motor je sicer krasen in še pa še seksi – je pa res, da gre mogoče le vsaki stori – ali tisoči? – skozi krutosti življenja, ki se obetajo mojim. Dva človeka, gora prtljage in afriška brezpotja – res ni potrebe, da bi serijske motorje delali za take hude obremenitve. Za evropske avtoceste, občasne makadame in mestne avanturiste je Adventure polna kapa kvalitete in uporabnosti. V Afriki je pa pač druga muzka.
In zato bo originalno vzmetenje zamenjal švedski Ohlinz, v drobovje pa bo šla keramična sklopka, ki je baje celo jaz ne bom uspel uničiti. In še kupček drugih, manjših dodelav, o katerih pa bom poročal kdaj kasneje, dovolj časa bo za to

:slap: 

Objavljeno

Zdaj bo pa moral še ene 4-5 jurjev not dat, da se bo lahko z njim 3 vozil na njegovi turi, tako kot je delal do sedaj na njegovih BMW-jih

http://www.zvoneseruga.com/motoafrika-4-zvone-v-namibiji-motor-v-delavnici

In kaj bomo delali na motorju? GS 1200 Adventure je sicer narejen za tovrstna potovanja, a me to vsekakor ni motilo, da ga ne bi na zadnji turi do Kenije pošteno razhajkal: tri amortizerje in eno sklopko sem uničill. Beemveji niso več isto? Takole bom rekel: motor je sicer krasen in še pa še seksi – je pa res, da gre mogoče le vsaki stori – ali tisoči? – skozi krutosti življenja, ki se obetajo mojim. Dva človeka, gora prtljage in afriška brezpotja – res ni potrebe, da bi serijske motorje delali za take hude obremenitve. Za evropske avtoceste, občasne makadame in mestne avanturiste je Adventure polna kapa kvalitete in uporabnosti. V Afriki je pa pač druga muzka.

In zato bo originalno vzmetenje zamenjal švedski Ohlinz, v drobovje pa bo šla keramična sklopka, ki je baje celo jaz ne bom uspel uničiti. In še kupček drugih, manjših dodelav, o katerih pa bom poročal kdaj kasneje, dovolj časa bo za to

:slap: 

pa je reku Sneci, da me Ohlins lupi, ker ga hočem met na vsakem motorju, no če ni gnara za kaj več, je tudi Showa vredi, sam ne zame :smoke: , pa za koga drugega, ki ima rad sebe, tudi ne :grim

Objavljeno

Kakšna krivica! Zvone, ki pravi da sploh ni motorist, dobi tako zverco in potem mu jo še predelajo...

(On se sicer nima za motorista, naredil je pa več pravih km, kot najbolj učeni na forumu.)

Objavljeno

pa je reku Sneci, da me Ohlins lupi, ker ga hočem met na vsakem motorju, no če ni gnara za kaj več, je tudi Showa vredi, sam ne zame :smoke: , pa za koga drugega, ki ima rad sebe, tudi ne :grim

Ohlins za tovornjake... Ne pa Showa za motogp

Objavljeno

Za vse nevedneže. Tale jetra zgoraj na sliki imajo 16000 km in ni nov motorin. Toliko samo v vednost.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Jetra maš ti! Toliko samo v vednost :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Qrc, pa sem že upal in se bal, da bo ta tema guznla ...

Je bil en par dni gmh.

Popravljeno . Popravil I30
Objavljeno

Za vse nevedneže. Tale jetra zgoraj na sliki imajo 16000 km in ni nov motorin. Toliko samo v vednost.

Točno tako. Zvone se je na ksihtbuku pohvalil, da je nabavil dve leti starega z 16k km.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!