Kmet2 Objavljeno April 10, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 10, 2014 No ja .... sem bil parkrat na nekaj tedenskih rehabilitacijah v Laškem (isto sranje kot Dolenjske), tako da ...... ni bit tam ravno fajn. Prvih nekaj dni še, potem pa ti že dok***i od dolgčasa. Ja če se znajdeš tu in ne po svoji želji res ni fajn. Če ti je pa dolgčas si si sam kriv,kaj pa voziš japonca daneb in KLOVN 2
Snečer Objavljeno April 10, 2014 Opozori Objavljeno April 10, 2014 Kaj ti si tudi na rehabilitaciji šraufal? Kmet2 in BREITNER 2
Kmet2 Objavljeno April 10, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 10, 2014 Kaj ti si tudi na rehabilitaciji šraufal? Jp ,Japonko daneb 1
BREITNER Objavljeno April 10, 2014 Opozori Objavljeno April 10, 2014 (popravljeno) Ja če se znajdeš tu in ne po svoji želji res ni fajn. Če ti je pa dolgčas si si sam kriv,kaj pa voziš japonca Hja ... saj za toplice sem si hotel nabavit BMW jakno, ampak mi je časa zmankalo, tako da sem z Yamaha znaki hodil okrog. Vem, da ni fajn, tudi sam se tam nisem znašel zato, ker bi si želel .... sem pa imel na izbiro, Dolenjske, Laško in Piran. Ufff ... blo je noro popoldan. Fešte, da so glave bolele drug dan! Sorry za off .... ajde, šibajmo dalje z BMW temo ..... v glavnem, sranje. Popravljeno April 10, 2014. Popravil BREITNER Kmet2, I30 in DAMI34 3
BREITNER Objavljeno April 10, 2014 Opozori Objavljeno April 10, 2014 Jp ,Japonko To verjetno misliš tiste natikače, ki jim pravimo Japonke? A so se ti paski strgali? DAMI34, daneb in Kmet2 3
KLOVN Objavljeno April 10, 2014 Opozori Objavljeno April 10, 2014 Hja ... saj za toplice sem si hotel nabavit BMW jakno, ampak mi je časa zmankalo, tako da sem z Yamaha znaki hodil okrog. ni čudno, da te ni hotel nobeden navezat stika s taboj DAMI34, Kmet2 in daneb 3
Kmet2 Objavljeno April 10, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 10, 2014 To verjetno misliš tiste natikače, ki jim pravimo Japonke? A so se ti paski strgali? Večkrat...........sej veš.........japonke :grim daneb, DAMI34 in BREITNER 3
BREITNER Objavljeno April 10, 2014 Opozori Objavljeno April 10, 2014 ni čudno, da te ni hotel nobeden navezat stika s taboj Res je ... takoj ko sem povedal, da ima kolega Ducatija, so se vsi razbežali. Še danes mi je žal, da sem omenil to italjansko sranje. I30 1
gift Objavljeno April 11, 2014 Opozori Objavljeno April 11, 2014 Grem zjutraj v službo, hočem vzet kolo, potem pa to.. daneb 1
Kmet2 Objavljeno April 11, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2014 Si pa žleht,zakaj pa si mu ga prevrnil :glare: thumper, DAMI34, gregorjanc in 2 others 5
KLOVN Objavljeno April 11, 2014 Opozori Objavljeno April 11, 2014 Res je ... takoj ko sem povedal, da ima kolega Ducatija, so se vsi razbežali. Še danes mi je žal, da sem omenil to italjansko sranje. iskat so šli tvojga kolego :grim Si pa žleht,zakaj pa si mu ga prevrnil :glare: zavist, prjatu, zavist daneb in Kmet2 2
DAMI34 Objavljeno April 11, 2014 Opozori Objavljeno April 11, 2014 Hja ... saj za toplice sem si hotel nabavit BMW jakno, ampak mi je časa zmankalo, tako da sem z Yamaha znaki hodil okrog. Vem, da ni fajn, tudi sam se tam nisem znašel zato, ker bi si želel .... sem pa imel na izbiro, Dolenjske, Laško in Piran. Ufff ... blo je noro popoldan. Fešte, da so glave bolele drug dan! Sorry za off .... ajde, šibajmo dalje z BMW temo ..... v glavnem, sranje. Pozorno sem prebiral tvoj post in moram reči, da več kot 90% ne razumem in sem se kmal zgubil, še dobro da si v končnem stavku uporabil nam smrtnikom razumljivo dikcijo. No takrat sm pa vse o BMWejih razumel. Hvala ti daneb in Kmet2 2
BREITNER Objavljeno April 11, 2014 Opozori Objavljeno April 11, 2014 Pozorno sem prebiral tvoj post in moram reči, da več kot 90% ne razumem in sem se kmal zgubil, še dobro da si v končnem stavku uporabil nam smrtnikom razumljivo dikcijo. No takrat sm pa vse o BMWejih razumel. Hvala ti Ni kaj! Hja, uleteo si, zato ne razumeš mojga posta ... dejstvo je, da se nanaša na več njih in zato takšna nerazumljiva pi*darija. DAMI34 1
gift Objavljeno April 11, 2014 Opozori Objavljeno April 11, 2014 Kmet2, on 11 Apr 2014 - 07:41, said: Si pa žleht,zakaj pa si mu ga prevrnil :glare: zavist, prjatu, zavist Samo svoj motor sem vžal, pa je padel ta kanarček daneb 1
Matej207 Objavljeno April 11, 2014 Opozori Objavljeno April 11, 2014 To se pravi da je bmw tako stabilen na tacah kot naša politika zadnjih 6 let?
krucymucy Objavljeno April 11, 2014 Opozori Objavljeno April 11, 2014 To se pravi da je bmw tako stabilen na tacah kot naša politika zadnjih 6 let? :hooray: daneb in thumper 2
Snečer Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 Friška mašina iz škatle, a lej doli rjav izpuh al pa že kaj teče gift 1
gift Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 Zdaj bo pa moral še ene 4-5 jurjev not dat, da se bo lahko z njim 3 vozil na njegovi turi, tako kot je delal do sedaj na njegovih BMW-jih http://www.zvoneseruga.com/motoafrika-4-zvone-v-namibiji-motor-v-delavnici In kaj bomo delali na motorju? GS 1200 Adventure je sicer narejen za tovrstna potovanja, a me to vsekakor ni motilo, da ga ne bi na zadnji turi do Kenije pošteno razhajkal: tri amortizerje in eno sklopko sem uničill. Beemveji niso več isto? Takole bom rekel: motor je sicer krasen in še pa še seksi – je pa res, da gre mogoče le vsaki stori – ali tisoči? – skozi krutosti življenja, ki se obetajo mojim. Dva človeka, gora prtljage in afriška brezpotja – res ni potrebe, da bi serijske motorje delali za take hude obremenitve. Za evropske avtoceste, občasne makadame in mestne avanturiste je Adventure polna kapa kvalitete in uporabnosti. V Afriki je pa pač druga muzka. In zato bo originalno vzmetenje zamenjal švedski Ohlinz, v drobovje pa bo šla keramična sklopka, ki je baje celo jaz ne bom uspel uničiti. In še kupček drugih, manjših dodelav, o katerih pa bom poročal kdaj kasneje, dovolj časa bo za to
KLOVN Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 Zdaj bo pa moral še ene 4-5 jurjev not dat, da se bo lahko z njim 3 vozil na njegovi turi, tako kot je delal do sedaj na njegovih BMW-jih http://www.zvoneseruga.com/motoafrika-4-zvone-v-namibiji-motor-v-delavnici In kaj bomo delali na motorju? GS 1200 Adventure je sicer narejen za tovrstna potovanja, a me to vsekakor ni motilo, da ga ne bi na zadnji turi do Kenije pošteno razhajkal: tri amortizerje in eno sklopko sem uničill. Beemveji niso več isto? Takole bom rekel: motor je sicer krasen in še pa še seksi – je pa res, da gre mogoče le vsaki stori – ali tisoči? – skozi krutosti življenja, ki se obetajo mojim. Dva človeka, gora prtljage in afriška brezpotja – res ni potrebe, da bi serijske motorje delali za take hude obremenitve. Za evropske avtoceste, občasne makadame in mestne avanturiste je Adventure polna kapa kvalitete in uporabnosti. V Afriki je pa pač druga muzka. In zato bo originalno vzmetenje zamenjal švedski Ohlinz, v drobovje pa bo šla keramična sklopka, ki je baje celo jaz ne bom uspel uničiti. In še kupček drugih, manjših dodelav, o katerih pa bom poročal kdaj kasneje, dovolj časa bo za to pa je reku Sneci, da me Ohlins lupi, ker ga hočem met na vsakem motorju, no če ni gnara za kaj več, je tudi Showa vredi, sam ne zame , pa za koga drugega, ki ima rad sebe, tudi ne :grim daneb 1
motolover Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 Kakšna krivica! Zvone, ki pravi da sploh ni motorist, dobi tako zverco in potem mu jo še predelajo... (On se sicer nima za motorista, naredil je pa več pravih km, kot najbolj učeni na forumu.) daneb 1
Snečer Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 pa je reku Sneci, da me Ohlins lupi, ker ga hočem met na vsakem motorju, no če ni gnara za kaj več, je tudi Showa vredi, sam ne zame , pa za koga drugega, ki ima rad sebe, tudi ne :grim Ohlins za tovornjake... Ne pa Showa za motogp
Rocky Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 Za vse nevedneže. Tale jetra zgoraj na sliki imajo 16000 km in ni nov motorin. Toliko samo v vednost. KLOVN in daneb 2
Kmet2 Objavljeno April 16, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2014 Jetra maš ti! Toliko samo v vednost daneb in KLOVN 2
I30 Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 (popravljeno) Qrc, pa sem že upal in se bal, da bo ta tema guznla ... Je bil en par dni gmh. Popravljeno April 16, 2014. Popravil I30 KLOVN 1
Tedybear Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 Za vse nevedneže. Tale jetra zgoraj na sliki imajo 16000 km in ni nov motorin. Toliko samo v vednost. Točno tako. Zvone se je na ksihtbuku pohvalil, da je nabavil dve leti starega z 16k km. daneb 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se