Skoči na vsebino

Zakaj ne bi imeli BMW motocikla

Priporočene objave

Objavljeno

Za vse nevedneže. Tale jetra zgoraj na sliki imajo 16000 km in ni nov motorin. Toliko samo v vednost.

bolš, kot vsak drug nov motor, tudi če ima malo več km, to si hotu povedat a ne :grim

Objavljeno

Qrc, pa sem že upal in se bal, da bo ta tema guznla ...

Je bil en par dni gmh.

pa človek, kje ti živiš :smoke: , tole je SLO :kva1: , tukaj favšija nikoli ne mrkne :grim

• Všeč mi je 2
Objavljeno

favšija? al želja po pomoči ? :D 

Objavljeno

favšija? al želja po pomoči ? :D

Implying da sem ti fous ker imas fazerco? hehe

Objavljeno

Najhuje pri lastništvu BMWjevega motocikla je prehod v zadnji stadij, ko misliš da so ti vsi ostali fouš ker imaš ti BMWja  :slap:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Jaz tudi ne vem, od kod bemwejašem ta ideja :-)

Favšija je zadnja zadeva pri njihovih skropucalih

Objavljeno

Skropucalo maš ti.......malo iz Lidla pa malo iz Hoferja in vala........Versys je tu :grim

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Najhuje pri lastništvu BMWjevega motocikla je prehod v zadnji stadij, ko misliš da so ti vsi ostali fouš ker imaš ti BMWja  :slap:

Kdo le bi jim bil fauš za to kravo?!

Pa niti ni to največji problem .... problem teh lastnikov BMW motociklov je to, ker mislijo, da imajo ne vem kakšen presežek tehnike v svoji lasti .... bili pa so zavedeni in preplačali motorno kolo, samo zaradi znaka BMW.

Isto je to pri cigaretih, kjer preplačaš znamko, tobak je pa itak isti kot pri starih Filter 57, ampak vsak ki kadi Marlboro reče, uff, kak je ta čik dober in tako zmotno mislijo tudi BMWjaši, da se njihov oklepnik bolje pelje kot drug motor.

Ista skupina ljudi so lastniki iŠidov .... mislijo, da so glavni, ko vrže telefon v kafiču na mizo, doma pa itak nima kaj za jest, ker je kot BMWjaši, zadevo preplačal. V te skupine ne pašejo vsi, je pa večina takšnih, saj se to kaj hitro opazi!

Popravljeno . Popravil BREITNER
Objavljeno

Pozabil si na tiste, ki nimajo za marlboro in v skatlico prepakirajo filter 57.

Pa ce cloveku garazo "krasi" poleg bmw-ja tudi izdelek priljubljene znamke iz dezele vzhajajocega sonca?

Kaj potem pomeni, da se raje vozi z enim kot drugim?

Objavljeno

Pozabil si na tiste, ki nimajo za marlboro in v skatlico prepakirajo filter 57.

Pa ce cloveku garazo "krasi" poleg bmw-ja tudi izdelek priljubljene znamke iz dezele vzhajajocega sonca?

Kaj potem pomeni, da se raje vozi z enim kot drugim?

Tisto pa je posebna skupina ljudi, če to res počnejo. Me res zanima vzrok ... a mislijo, da si s tem dvignejo statusni simbol? Če da, potem je to skrajno bolano!

Krucy, saj ne rečem, da so vsi takšni, ki imajo BMW v garaži, ampak na določenih, ki sem jih uspel spoznat se vidi, da so malo zvišani in da hodijo nad tlemi. Priznat moram, da se to bolj vidi, pri kakšnem starem Nemcu in Avstrijcu so pa tudi pri nas takšni, tako da ne rečem, da so vsi.

Objavljeno

Breitner=Dr. Rugelj :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Breitner=Dr. Rugelj :P

Hehehe ... saj ne vem, ali se naj veselim primerjave ali ne, ampak vseeno .....

Pacijent Kmet, lepo se sprostite .... torej, boste povedali, kje so težave, kaj vas muči in zakaj ste depresivni? Torej, kar začnite, poslušam ..... :P

Objavljeno

Dr. Rugelj vaša diagnoza je napačna,namreč BMW sem prodal,zdaj sem spet vesel in srečen :D

Objavljeno (popravljeno)

No, ste videli pacijent Kmet, tudi tako trdovratna bolezen se da pozdravit z pravimi terapijami.

Na recept vam predpišem uporabo KTMa, ampak najprej po malih odmerkih, glede na stanje bomo pa dozo povečali. Pa srečno!

Popravljeno . Popravil BREITNER
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Pa kunčev antidepresiv ne pozabi predpisat.

Mah, ni zdravila za kmeta. On je neozdravljiv primer! Ni dohtarja, ki bi njega rešil, ker se mu je BMW sindrom zakoreninil globoko v telo.

Objavljeno

Implying da sem ti fous ker imas fazerco? hehe

Eh mišek, jaz ti pravim le da vam mi nismo fauš da imate brezvezni moto woz... Samo pomagat vam želimo da se usedete dol z fotelja, in pridete motorirat na po vašem lesene stole.... Da bote lahko začeli uživat :D

Zdaj pa se zderi kdaj boš na štajerskem da ti dam za pir :P , da neboš rekel da imam japonca ker nimam denarja :P

Objavljeno

Skropucalo maš ti.......malo iz Lidla pa malo iz Hoferja in vala........Versys je tu :grim

Ni res, mal je tut iz Eurospina, vsaj na mojmu :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Če ne bi bilo fovšije, tudi te teme ne bi bilo.

Zdaj ne vem, če so drugi fouš, ampak za sebe bom rekel tako, .... če bi imel željo vozit to vrsto motorja, bi si ga šel v trgovino po njega, tako kot sem si šel po zdajšnjega, prejšnjega ... itd.

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Zdaj ne vem, če so drugi fouš, ampak za sebe bom rekel tako, .... če bi imel željo vozit to vrsto motorja, bi si ga šel v trgovino po njega, tako kot sem si šel po zdajšnjega, prejšnjega ... itd.

sam res, še lažje kot kawo kupit (svine 100% avas hočejo), bmflo ti dajo kar na obroke, sam zadnje 3 odrezke penzije moraš prnest.  :kva2:

Popravljeno . Popravil DAMI34
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

sam res, še lažje kot kawo kupit (svine 100% avas hočejo), bmflo ti dajo kar na obroke, sam zadnje 3 odrezke penzije moraš prnest.  :kva2:

To pa zato, ker je prodaja tako slaba in morajo hitro ujet stranko, ki pride v salon mimogrede.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!