DAMI34 Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 To pa zato, ker je prodaja tako slaba in morajo hitro ujet stranko, ki pride v salon mimogrede. glede na dejstvo, da z odrezki od penzije hodijo naokrog, jih pa res ni težko ujeti. Sej vidiš kok se jih ujame na BMW limance daneb in thumper 2
Snečer Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 Če ne bi bilo fovšije, tudi te teme ne bi bilo. Avtor te teme je pa kdo? I30 1
Rocky Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 Tisti, ki ima sedaj dobra jetra. Bom popravil, lepa jetra. Ajd živeli! Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 Avtor te teme je pa kdo? Ja Kmet, sam on je bil fouš sam seb, k je meu tak lep moped I30, daneb, thumper in 1 other 4
Snečer Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 Ja Kmet, sam on je bil fouš sam seb, k je meu tak lep moped Zato se ni vozil iz favšije in ga je tudi prodal
thumper Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 Zato se ni vozil iz favšije in ga je tudi prodal a to pa ni res ..smo šli enkrat iz bohinja skupej...sam pol na bledu je moral naprej k mu je olje zavrelo na zadnjo črtico - itak nimajo displeja kjer bi ti v civiliziranih številkah prikazal temperaturo ampak par črtic - zgleda tko kot denar izper 5000let - večji kos skrle je bil več je veljal ...no ko se jim naloži 4 al pa 5 teh skrl je pa pol panika pa cilindre hladit ... I30, daneb in DAMI34 3
motolover Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 Avtor te teme je pa kdo? Nekdo, ki po znamkah motorjev predalčka motoriste.
krucymucy Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 Eh mišek, jaz ti pravim le da vam mi nismo fauš da imate brezvezni moto woz... Samo pomagat vam želimo da se usedete dol z fotelja, in pridete motorirat na po vašem lesene stole.... Da bote lahko začeli uživat Zdaj pa se zderi kdaj boš na štajerskem da ti dam za pir , da neboš rekel da imam japonca ker nimam denarja Sem imel stiri, pa nobenega ne pogresam. Mi je pa zal da sem KTM-a prodal, to pa.
DAMI34 Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 Sem imel stiri, pa nobenega ne pogresam. Mi je pa zal da sem KTM-a prodal, to pa. js sm tut sexal že ene 4. Z vsako mi je blo fajn, pogrešam pa ne nubene daneb 1
Kmet2 Objavljeno April 17, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2014 Motolover a jaz predalčkam motoriste po znamkah :slap:sem zelo družabno bitje in vozim ter družim in sem celo zelo dober prijatelj z vsemi ki vozijo vse ,če pa ne razumeš humorja,včasih tudi črnega,ja potem pa predalčkamo tema je bila odprta z namenom ki je pojasnen v prvih straneh dokler se mi je še dalo ukvarjat z pacienti modela ala snecer in bi lahko bila v pomoč marsikateremu,tako pri nakupu kot ...itd.... Motolover,ne poznaš me in tvoja ocena je mimo in žaljiva,no pa vseeno lep dan še naprej! daneb in DAMI34 2
KLOVN Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 jst tudi predalčkam ljudi po znamkah, najraj mam japanloverje, mi največ gnara prnesejo daneb 1
DAMI34 Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 (popravljeno) Motolover a jaz predalčkam motoriste po znamkah :slap:sem zelo družabno bitje in vozim ter družim in sem celo zelo dober prijatelj z vsemi ki vozijo vse ,če pa ne razumeš humorja,včasih tudi črnega,ja potem pa predalčkamo tema je bila odprta z namenom ki je pojasnen v prvih straneh dokler se mi je še dalo ukvarjat z pacienti modela ala snecer in bi lahko bila v pomoč marsikateremu,tako pri nakupu kot ...itd.... Motolover,ne poznaš me in tvoja ocena je mimo in žaljiva,no pa vseeno lep dan še naprej! ja sj, pol pa mojmu mopedu prauš, da je "črn humor" Skregan Popravljeno April 17, 2014. Popravil DAMI34 thumper, Kmet2 in daneb 3
Snečer Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 Motolover a jaz predalčkam motoriste po znamkah :slap:sem zelo družabno bitje in vozim ter družim in sem celo zelo dober prijatelj z vsemi ki vozijo vse ,če pa ne razumeš humorja,včasih tudi črnega,ja potem pa predalčkamo tema je bila odprta z namenom ki je pojasnen v prvih straneh dokler se mi je še dalo ukvarjat z pacienti modela ala snecer in bi lahko bila v pomoč marsikateremu,tako pri nakupu kot ...itd.... Motolover,ne poznaš me in tvoja ocena je mimo in žaljiva,no pa vseeno lep dan še naprej! Po moje pa ni tebe mislil, ampak je v nervozi zamenjal Mislim, da je ta tema v veliko pomoč marsikomu, tudi tebi je pomagala. I30 1
motolover Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 Motolover a jaz predalčkam motoriste po znamkah :slap:sem zelo družabno bitje in vozim ter družim in sem celo zelo dober prijatelj z vsemi ki vozijo vse ,če pa ne razumeš humorja,včasih tudi črnega,ja potem pa predalčkamo tema je bila odprta z namenom ki je pojasnen v prvih straneh dokler se mi je še dalo ukvarjat z pacienti modela ala snecer in bi lahko bila v pomoč marsikateremu,tako pri nakupu kot ...itd.... Motolover,ne poznaš me in tvoja ocena je mimo in žaljiva,no pa vseeno lep dan še naprej! Pojma nimam kdo je načel temo in nisem pogledal, ker me ne zanima. Sem pa dobil to mnenje in imam do njega pravico.
motolover Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 jst tudi predalčkam ljudi po znamkah, najraj mam japanloverje, mi največ gnara prnesejo Mogoče imaš več strank, ker je starih Japončkov pač pri nas več. KLOVN 1
motozajebant Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 No, jaz mam japanerja, pa sva s kmetom zelo dobra prijatelja! :grim Kmet2, DAMI34, KLOVN in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno April 17, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2014 To je zato k se mi smilš I30, thumper, maus in 4 others 7
maus Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 No, jaz mam japanerja, pa sva s kmetom zelo dobra prijatelja! :grim k si pa to izjavu imaš še več sovražnikou I30, daneb, motozajebant in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno April 17, 2014 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2014 Ja snecer res je,pomagala mi je daneb 1
DAMI34 Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 No, jaz mam japanerja, pa sva s kmetom zelo dobra prijatelja! :grim jaz mam japanerja in nubenga ne maram, fukite se I30 in daneb 2
Matej207 Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 Kdaj pa pride vzgojiteljica v razred? daneb 1
Matej207 Objavljeno April 17, 2014 Opozori Objavljeno April 17, 2014 Ok ok .. Sem že priden daneb, Kmet2 in thumper 3
I30 Objavljeno April 18, 2014 Opozori Objavljeno April 18, 2014 ... Sem pa dobil to mnenje in imam do njega pravico. :lol: To ti misliš! Te bojo že ukrotil, le počaki... daneb 1
daneb Objavljeno April 18, 2014 Opozori Objavljeno April 18, 2014 sam res, še lažje kot kawo kupit (svine 100% avas hočejo), bmflo ti dajo kar na obroke, sam zadnje 3 odrezke penzije moraš prnest. Ne moreš prinesti odrezkov zadnjih treh mesecev, ker jih noben upokojenec nima so jih že pred nekaj leti ukinili zaradi varčevanja. I30, Matej207 in KLOVN 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se