KLOVN Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 (popravljeno) Ja, tudi jaz sem to videl! BMW farer je bil tak nesrtrpn, da ko si je na trajektu odgurtnal motor mi je skoraj tablico odnesel. Z trajekta se je hotel odpeljat kar z spuščeno tačko. Še dobro, da ga je Snecer opozoril, ker bi še kaj druga zvil. ne more se odpeljati s spuščeno tačko , zvije lahko samo tvoj ego, kakšen mariborčan si ti ,če imaš na tablici LJ Popravljeno April 25, 2014. Popravil duce749 daneb in papez47 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Kardanarji un delavčk na 2. sliki se pa čudi, ka so to za eni nadomestki za motor in kak sta si upala pridet iz MB do sem daneb in Robson 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Jest mam motor načeloma za to, da se po cestah vozim z njim. Ne vidim razloga, da bi se moral z trajekti prevažat. Ja, una s spuščeno tačko pa je res ................. svetovno strokovna. Kaže na vse strokovno poznavanje materije "nakladača". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Mater se vam da. Druga puberteta, tretja morda komot je vam mulcem ... :grrr brum brum Yamaham se na rdeče ti se kar jamahej na rdečo ...je vsaj sigurno se ne more razplodit ... ne more se odpeljati s spuščeno tačko , zvije lahko samo tvoj ego, kakšen mariborčan si ti ,če imaš na tablici LJ sej ko bemfli crkne stikalo na tački se tud med vožnjo ugasne ... kar je višji dosežek tehnike .. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Pfuj :grim čz BMW x 10 dni!!! daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 25, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2014 Snecer kaj pa kaj koristnih informacij daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 (popravljeno) Glede tacke .... fora je v tem da bi lahko z njo zapel gobico kjer se pritrdijo gurtne. In posledicno temu bi mu spipalo motor iz roke. To da moja izjava z tacko zmaga ... a ne ves da se z spusceno ne mores odpeljat? Kot motorist bi moral razumet kaj sem mislil. Ne skrbi, na dopustu se imava fenomenalno pa se placana sva iz strani motorad revije, tako da .... Vidim pa, da ne razumes pac point te teme,skoda. Lep pozdrav iz Kastorie. Razsvetli me prosim, ne vem kaj si mislil... Upam, da bosta za "motorad" revijo bolj strokovna, kot v tejle temi, pa mi je vseeno za lastnika al pa založbo, samo kupcev revije mi je žal, če boš takole basal... Aja pa Snecu daj takoj za prebrat, kaj si napisal... Nekam dolgo ti ni všečkal... Lepo se imejta .... Popravljeno April 25, 2014. Popravil Robson KLOVN in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rkasteli Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Razsvetli me prosim, ne vem kaj si mislil... Upam, da bosta za "motorad" revijo bolj strokovna, kot v tejle temi, pa mi je vseeno za lastnika al pa založbo, samo kupcev revije mi je žal, če boš takole basal... Aja pa Snecu daj takoj za prebrat, kaj si napisal... Nekam dolgo ti ni všečkal... Lepo se imejta .... Ta tema je zgled objektivnega pisanja in izkušenj. Sam fouš si k ti nisi na trajktu in ne pišeš za motorad KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Snecer kaj pa kaj koristnih informacij Sej bo obširna reportaža na motorad-u ... lahko jo združite z vašo iz Albanije. Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 25, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2014 Nezdružljivo hahaha daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 (popravljeno) Ta tema je zgled objektivnega pisanja in izkušenj. Sam fouš si k ti nisi na trajktu in ne pišeš za motorad Maš prov. Evo mojega trajekta od včeraj. Sedaj ostane samo še motorad. Pa ne vem a naj bo z enim ali z dvema r-jema. Popravljeno April 25, 2014. Popravil Robson Kmet2, daneb in rkasteli 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 motor imaš svoj rad, zato beri motorrad Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Maš prov. Evo mojega trajekta od včeraj. Sedaj ostane samo še motorad. Pa ne vem a naj bo z enim ali z dvema r-jema. Car itak, da gre na trajekt, namesto da bi se peljal ob zalivu Ja, noben bmwjas ne gre s trajektom... Ko pa pride japanar na trajekt pa nima kje parkirat, zgleda kot v bmw muzeju. Matej207, daneb in BREITNER 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 ne more se odpeljati s spuščeno tačko , zvije lahko samo tvoj ego, kakšen mariborčan si ti ,če imaš na tablici LJ Rikverc je tisto kravo tišal s tačko, mu kažem me gleda noro, malo je falilo pa bi zahaklal. Itak je mel obtolčenega. Pol ga je delavec ustavil, sicer bi ga šleper. Sem vedel, da bo tezko razumeti BREITNER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Za motor"r"ad sva danes po naročilu iskala peč za kardane, našla pa sva tudi material. BREITNER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 ne more se odpeljati s spuščeno tačko , zvije lahko samo tvoj ego, kakšen mariborčan si ti ,če imaš na tablici LJ Če pa ima tablico po meri... Lorenzo Jorge cifra 99, na yamahi seveda BREITNER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Snecer kaj pa kaj koristnih informacij Koristno, če se bojiš vode BREITNER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Vidim, da vam je Snecer vse odgovoril med tem ko sem bil na bazenu. Ja duce, kak te nisi opazil tega na moji tablici? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 Ja duce, kak te nisi opazil tega na moji tablici? jest mam na svoji JL 99 , LJ je pa Ljubljana :grim daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 jest mam na svoji JL 99 , LJ je pa Ljubljana :grim bolš bi bla JLo 69 .... Matej207, daneb, Matori Hanzo in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Fritz Objavljeno April 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 26, 2014 Fritz.. Neja upam probat.. Bi potem takoj menjal Bi se raje zadovoljil z prekrasnim japončkom če mi seveda dovoliš Dovolim ali ne je irelevantno, ker vsakdo naredi kakor se njemu zdi prav. Moj predlog je tak kot je vedno vsem, ki sprašujejo za kak motor - če le lahko, pojdi in ga probaj, ker ne gre za avto, kjer lahko za 20cm premikaš sedež gor, dol, naprej, nazaj in potem še volan. Pri motorju tega luksuza ni in če ti ne sede, če ti ne pašejo vibracije, drža ali karkoli drugega, potem nima smisla riniti v nakup takšnega motorja, ker ti bo kasneje žal, ko ti bo vse to šlo na živce. Z rižotkotoma sem prevozil 8 sezon, 3 od teh so trajale skoraj celo leto. Z majhnim stromom sem bil zelo zadovoljen, z večjim malce manj. Morda tudi zato, ker ti pri vsakem dražjem motorju vsaka napaka gre toliko bolj v nos. Vsekakor, če ti rižotar paše, ga ti kar zadovoljno vozi. Preizkusi pa vse kar se ti bo ponudilo, ker si le tako razširiš obzorja glede različnih motorjev. Kar se pa boxerja tiče, dolgo sem poslušal kolege kako je fin za vozit in si pri tem mislil svoje. Dokler ga nisem preizkusil na furi po Bosni. Tedaj sem vedel, da bo to verjetno moj naslednji nakup, če bodo finance omogočale. Nekomu bi pa morda bil čuden, dolgočasen, nevšečen ipd in ga nikoli več ne bi pogledal. Ali je nov vreden tega denarja? Nikakor ne, tako kot tudi Triumph Ex. 1200, Yamaha 1200XTZ, Multistrada ali novi V-Strom 1000 niso vredni denarja, ki ga trgovci hočejo za novega. skalaprava, daneb, Dr. jkuki in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 BMW so jajca/obluba della dolg. LP iz Romunije/Albanije dami thumper, KLOVN in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 26, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 26, 2014 Ja ampak so res jajca in to zlata :grim jami65, daneb, KLOVN in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 Zase se brigi!!!! jami65, daneb, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 Ja ampak so res jajca in to zlata :grimlajkam zlata jajca Kmet2 in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se